reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Aniwar sniło mi się że urodziłaś, ale nie chciałaś się pochwalić jaka płeć:-D

A ja w nocy co godzinkę siku i za każdym razem kuło mnie w dole brzucha, o 5 musiałam coś przekąsić, bo głód nie z tej ziemi...Katar dalej mi towarzyszy w końcu mi nos odpadnie:-(

hehe oby Twoj sen sie sprawdzil na poczatku przyszłego tygodnia...tak w poniedziałek moze byc....dzis wolałabym sobie darowac poród i dotrwac juz do Nowego Roku:-) a płeć to juz wsyzscy znają:-)
Fajnie tak zaczynac z Nowym Rokiem...obecna prace tez zaczełam z pierwszym poniedzialkeim Nowego Roku...a nie to był piatek tylko 2009...i to byl strzal w 10:-)

na goracej sms od klaudoss pojechala na IP.

Oj zycze jej zeby juz urodziła, w jej przypadku czy to bedzie styczen czy grudzien to drugorządna sprawa....najwazniejsze zeby przestalo ja bolec i zeby dzidzie tuliła:-)

claudia wracaj szybciutko do zdrowia:-)
fogia to pomysle o Tobie o pólnocy zebys chociaz myslami nie byla sama:-)

My na Sylwka z rodzicami do ich znajomych na dzialke pod Lodz jedziemy...w sumie fajnie ale gdyby nie ciaza to pewnie poszlibysmy na imprezke ze znajomymi bo w tym roku wszyscy wybywaja na jakies wieksze balety:-) tylko my bidoki uziemieni....;-)

My dzis jak wieczorkiem wyjdziemy to pewnie w niedziele bedziemy...moze uda mi sie zjarzec na BB...nie wiem jak tam u nich z netem...

Dziewczynki, zycze wszystkim, samych szczęśliwych chwil w Nowym Roku....lekkich porodów...zdrowych dzieciaczków....i samych pieknych i spokojnych chwil z Nimi spędzonych...noi duuuużo milosci i wsparcia od mężów, chlopaków, narzeczonych;-)

reklama
trzymam kciuki za Klaudoos!

Damqelle jesli Klaudoos urodzi to na pewno ktoras z nas Ci napisze sms :)

biala 2 kg tortu! hmmm... mozesz podeslac troszke ;)

A w Nowym Roku 2011 zycze wszystkim spelnienia marzen, szczesliwych porodow i zdrowka przede wszystkim :-)

cześć
termin mam mieć na początek lutego ale...
wczoraj byłam i gina i powiedział ze mam już w 80% skróconą szyjkę więc na pewno poród będzie wcześniej
czy któraś z was urodziła przed 37 tygodniem?

Witam sie i ja!
Super że olandia ma już swoją dzidzię!
Tylko tyle zdążyłam sie puki co dowiedziec, bo jakaś od rana pół przytomna jestem - w nocy śniło mi się że odeszły mi wody i sie denerwowałam ze jednak w starym roku bede musiała rodzic, a jak sie obudziłam to byłam zdezorientowana-nie wiedziałam czy to był tylko sen czy może rzeczywiście te wody mi odeszły i trzeba jechac do szpitala;-)
i jakoś tak już nie mogłam potem zasnac, więc jestem mega niewyspana i pewnie bede cały dzień podsypiac.

A teraz troche podczytam co tam u was, ale nie wiem co z tego wyjdzie bo już mi sie oczka zamykają:sorry2:

Miłego dzionka wam życze i oszczedzajcie sie aby nasze maluszki nie zechciały jednak dziś wychodzic, bo w końcu przeciez mają byc styczniowe...

gogi
gina mam w poniedziałek :-)
zobaczymy co powie, przesiedzę jeszcze weekend w domciu - dzisiaj chcę już torbę spakować, chociaż jeszcze czas...

ja wszystkim w nowym roku życzę

-pociechy z maleństw
-dużo zdrowia
-dużo radości
-więcej pieniędzy
-lekkich porodów
-spełnienia marzeń

sylwester35.gif

klaudoos - trzymamy kciuki! jak cie znow wypuszcza to obwiąż się łańcuchami na porodówie:-D

a ja właśnie pichce Wuzetkę... teraz spód stygnie abym mogła krem i dżem nałożyć...
zaraz męża zwerbuję do odkurzania bo ogólnie już wsio posprzatane...

reklama
Do góry