reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Dzięki clauduś!! mam nadzieję że dojadę jeszcze te dwa dni, moja ginka przychodzi na dyżur dopiero o 11 rano 1-go więc wolałabym żeby te wody razem z szampanem nie chlustały ;-)

heheh
oki , to troszkę później
fajne by było mieć lekki poród
.............................................................................

mi zaraz brodawki eksplodują z jednej się ciut leje a bolą jak diabli, posmarowałam, ale czuję że to mało co pomoże....
i brzuch jak skała znowu do tego

reklama
Klaudos to na co Ci w tym szpitalu kazali czekac bo tak mysle i juz nie wiem na bardziej regularne skurcze? I wlasnie martwi mnie to jak napisalas ze ci kropelki krwi polecialy.Mam nadzieje ze Ci durnie w tym calym zamieszaniu nie zaszkodza Ci tylko.Wiesz Ja wczoraj sie pytalam poloznej kiedy mam dokladnie jechac do szpitala to powiedziala mi ze jak czysta krew to od razu i jak wiadomo wody odejda to tez mam nie czekac tylko jechac i ze skorczami regularnymi a samym czopem jak zacznie schodzic to nie tylko obserwowac.Wypytalam sie szczegolowo i jednak tak samo jak w polsce mam sie zachowac.Ale wedlug tego co ona powiedziala i Ty napisalas jesli byla czysta krew to kurde naprawde sie o Ciebie bac zaczynam.A daleko masz ten drugi szpital?I skad wiesz ze nie masz juz jakiegos rozwarcia?A i czy Szymek sie rusza?

hej ... az brak słów co tu sie wyprawia... i jacy ludzie bez serca siedzą na tym IP...

ja po wizycie.. termin cc mam 25.styczien na 15... o ile Kubus dotrwa :) wszystko pozamykane.. szyjka 2.7 cm wiec napewno w ciagu 4 dni nie urodze.. kolejna wizyta 14 stycznia.. o ile dotrwa.. od poniedziałku mam jezdzic raz w tyg na KTG.. chyba ze lekarz dyzurujacy bedzie kazał czesciej.. ( w zaleznosci co sie popisze)

biala czyli jednak dotrzymasz mi towarzystwa?:) to tak mniej więcej mój termin....ale czekaj patrzę że ty masz termin na 20 stycznia a umówili Cię na 25 stycznia? hmmmm chyba zawsze się robi wcześniej CC niż termin...

Klaudoss: a jak pojedziesz znowu na IP i nie będą chcieli Cię przyjąć to niech Ci dadzą na piśmie, że ich zdaniem poród się nie zaczyna i wszystko jest wporządku.
Barany jedne.....

reklama
ta wy tu juz wszystkie sie do porodu szykujecie a ja biedny zuczek przy samym koncu bo cos dziewczyny z konca tez sie juz powoli wybieraja i maja juz objawy. u mnie to tylko brzuch twardnieje i mam bole miesiaczkowe i ti tyle a i od czasu do czasu szyjka zakluje

Do góry