reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Dzięki clauduś!! mam nadzieję że dojadę jeszcze te dwa dni, moja ginka przychodzi na dyżur dopiero o 11 rano 1-go więc wolałabym żeby te wody razem z szampanem nie chlustały ;-)

heheh
oki , to troszkę później
fajne by było mieć lekki poród
.............................................................................

mi zaraz brodawki eksplodują z jednej się ciut leje a bolą jak diabli, posmarowałam, ale czuję że to mało co pomoże....
i brzuch jak skała znowu do tego

reklama
Klaudos to na co Ci w tym szpitalu kazali czekac bo tak mysle i juz nie wiem na bardziej regularne skurcze? I wlasnie martwi mnie to jak napisalas ze ci kropelki krwi polecialy.Mam nadzieje ze Ci durnie w tym calym zamieszaniu nie zaszkodza Ci tylko.Wiesz Ja wczoraj sie pytalam poloznej kiedy mam dokladnie jechac do szpitala to powiedziala mi ze jak czysta krew to od razu i jak wiadomo wody odejda to tez mam nie czekac tylko jechac i ze skorczami regularnymi a samym czopem jak zacznie schodzic to nie tylko obserwowac.Wypytalam sie szczegolowo i jednak tak samo jak w polsce mam sie zachowac.Ale wedlug tego co ona powiedziala i Ty napisalas jesli byla czysta krew to kurde naprawde sie o Ciebie bac zaczynam.A daleko masz ten drugi szpital?I skad wiesz ze nie masz juz jakiegos rozwarcia?A i czy Szymek sie rusza?

hej ... az brak słów co tu sie wyprawia... i jacy ludzie bez serca siedzą na tym IP...

ja po wizycie.. termin cc mam 25.styczien na 15... o ile Kubus dotrwa :) wszystko pozamykane.. szyjka 2.7 cm wiec napewno w ciagu 4 dni nie urodze.. kolejna wizyta 14 stycznia.. o ile dotrwa.. od poniedziałku mam jezdzic raz w tyg na KTG.. chyba ze lekarz dyzurujacy bedzie kazał czesciej.. ( w zaleznosci co sie popisze)

biala czyli jednak dotrzymasz mi towarzystwa?:) to tak mniej więcej mój termin....ale czekaj patrzę że ty masz termin na 20 stycznia a umówili Cię na 25 stycznia? hmmmm chyba zawsze się robi wcześniej CC niż termin...

Klaudoss: a jak pojedziesz znowu na IP i nie będą chcieli Cię przyjąć to niech Ci dadzą na piśmie, że ich zdaniem poród się nie zaczyna i wszystko jest wporządku.
Barany jedne.....

reklama
ta wy tu juz wszystkie sie do porodu szykujecie a ja biedny zuczek przy samym koncu bo cos dziewczyny z konca tez sie juz powoli wybieraja i maja juz objawy. u mnie to tylko brzuch twardnieje i mam bole miesiaczkowe i ti tyle a i od czasu do czasu szyjka zakluje

Do góry