reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

niestety nie pamietam na kiedy miała blondi.. hi ja miałam na dzis.. no ale wszystko zamkniete wiec mi sie nie sprawdził... eh dziewczyny .. mnie nic w sumie nie boli.. nic nie leci.. wiec co ja sie bede pchac przed szerego.. niech dziewczyny rodzą te co juz cierpiec zaczeły :( bo az mi sie serce kraja..

damqelle -- no to teraz dla odmiany duzo zdrówka dla Ciebie!!! i niech sie Ania Tobą opiekuje,.. a raczej wami :)

Dokładnie nie ma się co pchać przed inne
tylko dajmy im spokojnie urodzić ;-)

na nas przyjdzie czas

reklama
melduje sie!
nie wiem kiedy byl skurcz- chyba znow nieregularne sa, sama juz nie wiem bo przysypiam. wten sposob odpoczywam, zaaz dalej ide kimac..
Dziekuje kochane za smski, przepraszam ze nie odbieram tel, ale wierzcie mi na slowo, nie mam sil.
nawet opierniczylam mame bo mowie ze mam skurcz i koniencze rozmowe bo nie umiem mowic oddychajac..a ona dalej pyta, za chwile dzwoni do meza i mowi ze chamsko ja wylaczam i ze ona przyjedzie, noz ku*** mac!! czasem nie jarzy co sie do niej mowi.. ale moj mowi ze gdyby co bedzie do niej dzwonil i mowil co i jak..

szymon sie ruszal.. ja na nic nie mam apetytu tzn. mam;) na duza dawke kalorii wiec zjadlam 3 pyszne paczki z auchan!:-) oczy mi sie zamykaja poki co brak skurczybykow wiec dalej ide kimac, najgorsze jest to ze jak sie porusze w lozku od razu lapia..
zatem koncze ide lulac w miedzyczasie..

ciekawe z blondi? pewnie ssaczek cmoka cyca:)

madlen z tą opłatą to dobry pomysł, muszę tylko swojego Maciusia poinformować, że jak wyjdzie wcześniej to będzie musiał płacić:)

Ja też jakoś czuję , że ok 20 urodzę,ale jakoś mój pierwsxzy termin 24 mi bardzo pasuje....póki co Koziorożce nam się będą rodzić a później wodniki.....

Hejka dziewczyny na poczatku dużo zdrówka dla WAS:):):)
Ja mam termin na 11 stycznia i modle sie zeby do tego stycznia chociaz wytrzymac:-)
Bóle mam takie jak na miesiączke, i czasem zakłuje mnie krocze tak mocniej. Jak narazie nie chce pchac sie przed szereg:p:p Ale mam dziwne przeczucie ze urodze przed terminem:) Wizyte mam na 4 stycznia wiec zobaczymy, póki co czopa nie bylo jeszcze tylko duzo takiej białawej wydzieliny, to chyba typowy objaw ciążowy:) Buziaczki trzymajcie sie:) Jakbym juz urodziła to dam znac na forum hihi:*:*:*:*:*

Klaudoos Trzymaj Sie:):):)

ale przeżycia, ja mam zamiar w tym szpitalu co Klaudoos rodzić więc masakra :-(
ja dziś posprzątałam pokoik Alusi, odkurzyłam całe mieszkanie i umyłam podłogi więc jestem zadowolona :-)
wstawiłam też dwie pralki m.in. z pluszakami na opcję pranie ręczne :-) i w sumie mam z głowy pranie.
koleżanka mi jeszcze ciuszków dokupiła w UK bo 15.01 przyjeżdża-oby zdążyła zanim urodzę :-)
idę dalej klepać papiery, 3 mam kciuki za Blondi i Tobie Klaudoos żeby już się skończyły te męczarnie!

oby nie szybciej:) bo np. fogia już sie wykruszyła....bo ona jakieś umówione spotkania z lekarzem ma :) cwaniara:) Jak dziewczyny porodzą to chociaaż będzie nam raźniej do porodu....i będziemy wiedziały jak wszystkie stycznióweczkki rodziły:)
hehehe moze jakis Klub Oczekujacych powinnysmy zalozyc z przewidzianymi oplatami "karnymi" jesli ktos wczesniej bedzie chcial sie wykruszyc :)
madlen z tą opłatą to dobry pomysł, muszę tylko swojego Maciusia poinformować, że jak wyjdzie wcześniej to będzie musiał płacić:)
Ja też jakoś czuję , że ok 20 urodzę,ale jakoś mój pierwsxzy termin 24 mi bardzo pasuje....póki co Koziorożce nam się będą rodzić a później wodniki.....
:-p:-p wredoty moje kochane, ja się tak nie bawię. ;-);-)

Mój Antosiek już teraz jest duży na 38 tydzień to wy chcecie żebym ila ja w tej ciąży chodziła??? O terminie z OM wogóle nie myślę, bo bym chyba urodziła klocka z 5kg. :szok:;-) Chciałabym dotrzymać do wizyty 13 stycznia, 14 pójść spokojnie do szpitala, a tam i tak pewnie mnie potrzymają jeszcze kilka dni.

KLAUDOS>> kochana.. ty jedz dziewczyno do innego szpitala... z tego co wiem to takie czeste skurcze nie są zdrowe dla dziecka!!! moze byc zestresowane!!!! jedz niech Ci zrobią KTG! a jak cos bedą bąkac. to powiedz ze tez SKŁADKI PŁACISZ I WYMAGASZ !!! I NIE DAJ SIE WYPROSIC BEZ BADANIA KTG...

rIBI -- Tomus to koziorożec i jego charakterek bardzo mi odpowiada:) zresztą mój brat był z pod koziorożca wiec całe zycie uczyłam sie z tym znakiem obcowac.. wodnik.. tak jakos do mnie nie przemawia ..

Ostatnia edycja:
KLAUDOS>> kochana.. ty jedz dziewczyno do innego szpitala... z tego co wiem to takie czeste skurcze nie są zdrowe dla dziecka!!! moze byc zestresowane!!!! jedz niech Ci zrobią KTG! a jak cos bedą bąkac. to powiedz ze tez SKŁADKI PŁACISZ I WYMAGASZ !!! I NIE DAJ SIE WYPROSIC BEZ BADANIA KTG...

rIBI -- Tomus to koziorożec i jego charakterek bardzo mi odpowiada:) zresztą mój brat był z pod koziorożca wiec całe zycie uczyłam sie z tym znakiem obcowac.. wodnik.. tak jakos do mnie nie przemawia ..

mój ex był koziorożcem i fajnie się dogadywaliśmy więc też jakoś fajny dla mnie ten znak...wodnik jakoś nie wiem nie mialam raczej do czynienia....więc chyba też bym chciała koziorożca ale z 24 stycznia:) tak się chyba nie da:)

reklama
Do góry