reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

narazie bóle jakoś odeszły, tylko jak wstaję to mnie mój tobołek z kamieniami do ziemi ciągnie :-D
kurcze, mam nadzieję że uda mi się urodzić już w nowym roku...
spać mi się coraz bardziej chce więc chyba siły zbieram przedporodowe...eh... wczoraj jadłam na potęgę, jakby mnie ktoś nakręcił albo odkurzaczem wsysał żarło do środka, za to teraz mam zgagę
ciekawe co z klaudioos..:-(

reklama
Ribi a no musze zmienc :( bo to był wtepny termin CC na 20... termin z OM mam nizej na 26 stycznia.. Kubus wazy 2.5kg.. i moja gin niechce ciac wczesniej bo chce by podrósł troche temu ten termin dała taki odległy .. ale mówiła ze mozemy nie wytrzymac tzn.. Kubus prawdopodobnie nie wytrzyma temu kolejną wizyte mam 14 stycznia.. wtedy jakby co to zmieni termin.. ale wiesz mi sie wydaje ze jak zaczne chodzic na te KTG od przyszłego tyg.. i zaczną sie skurcze pisac.. i tak kazdy lekarz bedzie sprawdzał i zagladał to mi sami wszystko rozpechają( hihi ) w kazdym razie napewno nie rodze na początku stycznia.. albo we srodku albo pod koniec.. no w kazdym razie trzymam sie z wami :)

oby nie szybciej:) bo np. fogia już sie wykruszyła....bo ona jakieś umówione spotkania z lekarzem ma :) cwaniara:) Jak dziewczyny porodzą to chociaaż będzie nam raźniej do porodu....i będziemy wiedziały jak wszystkie stycznióweczkki rodziły:)
hehehe moze jakis Klub Oczekujacych powinnysmy zalozyc z przewidzianymi oplatami "karnymi" jesli ktos wczesniej bedzie chcial sie wykruszyc :)

ta wy tu juz wszystkie sie do porodu szykujecie a ja biedny zuczek przy samym koncu bo cos dziewczyny z konca tez sie juz powoli wybieraja i maja juz objawy. u mnie to tylko brzuch twardnieje i mam bole miesiaczkowe i ti tyle a i od czasu do czasu szyjka zakluje

Nie martw się
u mnie też tylko twardnienie brzucha ;-)
3 stycznia mam wizytę a 10 stycznia kardiologa
więc potem zobaczymy jak to wygląda...
ale objawów więcej nie ma , zero czopa itd....

też zostaję na końcu

no to przynajmniej bedzie nam razniej bo widze, ze dzidziusie z konca stycznia cos sie pchaja przed szereg ani mi sie wazcie tylko macie siedziec w brzuchach i byc grzeczne :happy2:

no to przynajmniej bedzie nam razniej bo widze, ze dzidziusie z konca stycznia cos sie pchaja przed szereg ani mi sie wazcie tylko macie siedziec w brzuchach i byc grzeczne :happy2:

heheh
dokładnie

kurcze coś mam dzisiaj takie bóle dziwne właśnie i niedobrze mi :-(
ale to chyba nawet nie miesiączkowe, już ich nie pamiętam :-(
Może podobnie do Twoich

A Ja nie wiem kiedy bym chciala tzn najpozniej w terminie czyli 22 bo niechce przenosic.No ale ciekawa jestem czy mi sie z tych biorytmow sprawdzi to wtedy 7 by bylo.A jakby bobasek poszedl w slady brata to moze i 21 sie urodzic tak jak braciszek dzien wczesniej to z jednego dnia beda bo juz kiedys pisalam ze ja po 5 latach zaszlam w tym samym cyklu w ciaze i mam ta sama date porodu co z pierwszym synem.A ktoras z Was liczyla Blondi z biorytmow czy ona miala na dzisiaj teramin pamieta ktoras bo niechce mi sie szukac w postach?

reklama
niestety nie pamietam na kiedy miała blondi.. hi ja miałam na dzis.. no ale wszystko zamkniete wiec mi sie nie sprawdził... eh dziewczyny .. mnie nic w sumie nie boli.. nic nie leci.. wiec co ja sie bede pchac przed szerego.. niech dziewczyny rodzą te co juz cierpiec zaczeły :( bo az mi sie serce kraja..

damqelle -- no to teraz dla odmiany duzo zdrówka dla Ciebie!!! i niech sie Ania Tobą opiekuje,.. a raczej wami :)

Do góry