reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

klaudoos bardzo mi przykro :-( u mnie wczoraj wieczorem były trochę mocniejsze skurcze, później się uspokoiło a teraz boli miesiączkowo... chciałabym bardzo tego 1go urodzić :tak:

reklama
cześć dziewczynki ,
jestem w szoku kiedy przeczytałam jak te palanty potraktowali naszą kochaną dziewczynkę!!!!!!!!! KLAUDOOS idę za przykładem dziewczyn jedz do innego szpitala! jak w ogóle mogli Cie wypuścić chamy łyse!!!!! az się cała gotuję:wściekła/y:
Blondi-trzymam kciuki:)
Claudia- dbaj o siebie i wracaj szybko do zdrowia
i wszystkie chore mamusie wracajcie do zdrówka:)
a u mnie łaskawie zjawiła się połozna z pediatrą (po 2 tyg!!!) kazała nam się zaszczepić na grypę poinformowała mnie na co muszę zaszczepić Julkę il w tym jest płatnych szczepień ( podliczając ok 700 zł)
wczoraj zrobiłam dym w urzędzie i w szpitalu,bo wyobrazcie sobie ze pajace zgubili Julki dokumenty i nie mogłam jej zarejestrować!!!!!!!!szpital zwalał winę na urząd a urząd na szpital.dziś pojechał tam osobiście Tomek i postawi te instytucje na nogi.a jeszcze miałam tel. z pracy ze do jutra musze złozyć podanie i papiery na macierzyńskie wrrr
wogóle chodze od wczoraj jaks podminowana.moja pasierbica zamiast mi pomagac to na moja prośbe aby poszła do sklepu po chleb usłyszałam ''nie chce mi się'':wściekła/y:to ja sie wściekłam i obiadu nawet nie powąchali.a obiecywała ze na pewno bedzie pomagać....do dupy.muszę się Wam kochane wygadać,to mi ulzy....a Julenka tez skarbuś daje czadu ,wczoraj przez 4 h nie mogła usnąc i sama nie wiedziałam czy ją brzuszek boli,czy jest głodna...najgorsze jest to ze jak płacze to czasem juz nie wiesz co masz robić:(
ticker.php

wieciemialam bole mieszkowe podczas miesiaczki mocne ale to co sie dzieje teraz to jest masakra wbialy dzien!!
dzieki bogu ze to trwa do minuty i troche przerwy! tak jak pisalam kiedys nie boje sie bolu bo da sie go przezyc.. ale tyyyleee godzin.. troszke wymiekam... bo moje zycie teraz ukierunkowalo sie na zucie od bolu do bolu..

dostalam pocieszajacego sms od tesiowej ze troche pocierpiec trzeba- A niech spieprza na drzewo.. 5 dzieci rodzila to odzywa sie do biednej pierworódki;) cwaniara! moj pojechal do sklepu i mowi pocierpisz a potem zapomnisz!! wiem o tym, ale gdyby on teraz mial te bole to caly blok sluchalby jęków! ostatnio go glowa bolala i identycznie jeczal! więc????

ide chyba sie wykąpac.. w nocy troche ulzylo na kilka minut.. moze teraz tez..

a za blondi trzymam kciuki, niech chociaz jednej sie uda normalnie..

Kurrrrrrr
ja też zła, kupiliśmy wagę z biedronki i coś jest nie tak, pokazuje mi tyle samo, ale wychodzi, że od dwóch tygodni schudłam....:no:
Na ostatniej wizycie ważyłam 64 a teraz nagle 63,5
jakoś mało pokazuje, bo wychodzi na to, że mój też schudnął

Nie wiadomo czy nie będzie trzeba tam zaś iść kur i ją zwracać :wściekła/y:
................................................................................................
klaudoos jak czytam co Ty piszesz to aż mnie krew zalewa
strach myśleć jakby poród wyglądał, jeżeli możesz inny szpital wybrać to zrób to

........................................................................

kupiłam syrop Stodal i zobaczymy jak pomoże

trzeba w domku przed kolędą ogarnąć więc zabieram się do roboty

Klaudoos - aż się serce kroi dlaczego musisz tak cierpiec,łązęgi powinni ci podać oksytocynę a przede wszystkim zostawić na obserwacji na sali przedporodowej,podłączyć KTG na dłuzej tak jak mnie za 1 razem .Kochana jestem z tobą

ticker.php

klaudoos trzymaj się kochana, w głowie się nie mieści co za ciu..e
Blondi powodzenia
claudia może faktycznie schudliscie przez ta chorobę, też już tyle czasu się męczysz

ja po zakupach ide obiadek robic, mój katar coraz większy już mnie nos boli, a nerka też cały czas już mam dość

reklama
Klaudooss kochana tulam cię mocno. Bidulko ty nasza. Mogłabys już urodzić a nie bęczyć się tak okropnie.

Ja się zdrzemnęłam chwilkę, bo ta nerka doprowadza mnie już do szału. Ide się ogarnąć i mieszkanko też bo o 15 ksiądz po kolędzie ma być.

Do góry