reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

klaudoos moze zadzwon do swojego gina i zapytaj co robic? I ja tez bym jechala do innego szpitala... Nie wracaj juz tam, to naprawde straszne co sie dzieje w tych szpitalach :(

Blondi trzymamy kciuki!

Damqelle zdrowka zycze!

reklama
Czesc.Czyzby moj sen wczorajszy sie zaczal spelniac jak wezmie to pokolei wszystkie.hmm?A pozniej mi sie przypomnialo ze najwzyrazniej z wczorajszego snu zapamietalam eevcie ze urodzila.No to czekam az sie goraca rozkreci.Klaudos czy Ty dzwonilas do swojego lekarza?MOze powiedz jak wyglada sytuacja i ze nie mozesz wytrzymac i co oni mowia i o ta szyjke sie zapytaj chociaz kurde sama mowisz ze twoj lekarz to tez zakrecony no ale moze cos ci doradzi.Ja nie wiem co z tym twoim szpitalem.

Klaudoos - jedź do innego szpitala, bo tam, gdzie byłaś, to chyba rzeźnia jakaś, a nie służba zdrowia... trzymam kciuki, biedaczko...

Blondi - no, tu to już zdecydowanie trzymam kciuki - oby z tych 5 cm szybciutko i w miarę bezboleśnie zrobił się dzieciaczek :-)

Ktoś jeszcze, za kogo trzeba trzymać? U mnie cisza, to mogę służyć wsparciem duchowym :-)

u mnie na razie cisza, nic się nie sączy, skurcze są, ale nie bolesne, przespałam się troszkę i lepiej, ale dziś plackiem leżę, i czekamy z malusią na styczeń..tylko obiad zapodam z zamrazarki:) wspolczuję klaudoos, biedulka się namęczy i nastresuję...tak jak mówią dziewczyny, odpocznij trochę najedz sie i ruszajcie gdzieś indziej:*

Cześć kachane.

Wiecie tak jak czytam co oni z tą Klaudoos robią to się w pale nie mieści,przecież ona ma juz termin,spokojnie mogliby dziewczynie pomóc,wszystko od nich zależy,ale nie bo po co przecież ich nie boli...o ku... !!!!!! aż mnie trzęsie :wściekła/y:

Trzymam kciuki za Blondi oby szybko urodziła.

Ta nasza słuzba zdrowia o jasna cholera..ale się wpieniłam.

Witam :)

Klaudoos- matko, jak Ty się kochana wymęczysz....Ja na pewno pojechałabym do innego szpitala, przecież to się w głowie nie mieści, co oni robią...Odpocznij i jak nie przejdzie, to zmień szpital, albo właśnie tel do gina.

Blondi, Martuś - trzymam kciuki!!!Oby Wam szybko na świat dzieciaczki przyszły i bez koszmarnych bóli!!!

Damqelle , Claudia - szybko wracajcie do zdrówka!!!

U mnie nocka przespana, ale za to jakas zakorkowana jestem na maksa:( Tak mam wszystko pościskane, że nic mnie nie rusza:((( oj tez martwię o naszą Klaudoos, kurcze, żeby u niej tez jakoś to wszytsko wreszcie się rozwiązało...

reklama
Witam!! :-D

idę czytać, co od wczoraj naklikałyście, widzę, że znów robi się ciekawie:-D

ja noc też miałam do niczego - cała prawa strona tak mnie bolała - plecy, że jak miałam się podnieść i iść do wc, albo przewrócić na drugi bok - to myślałam, że się popłaczę.. teraz, aż tak nie boli... myślałam, czy to nie ta rwa, ale wtedy to chyba i nogi bolą?

Do góry