reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Hej, witam :)
No i zaraziłam się od Anki :( Nocy nie przespałam tak mnie gorączka trzepała i taki kaszel że musiałam sobie podkład dać na łóżko żeby go nie posikać :( Mam nadzieję że w tym stanie nie przyjdzie mi rodzić. A widzę że coś u was się dzieje. Blondi, Tysia - trzymajcie się dziewczyny!! Klaudoos - biedactwo znów do domu :( Mój gin po takich przebojach już by cię zostawił na oddziale

reklama
Widzę, że dziewczyny rozkręcają się na dobre. :) A u mnie cisza :( już podejrzewam u siebie wieczną ciążę. :) Nawet małe bara bara wczoraj nic nie pomogło :(

czekamy aż klaudoos wróci...zobaczymy co powie. Na SR mówili, że właśnie adrenalina tak działa, że masz skurcze regularne...przyjeżdżasz na porodówke i wtedy wszystko przechodzi jak ręką odjął....

damquell kurcze niedobrze, że się zaraziłaś....obys szybko przegoniła choróbsko

izu tak patrzę na Twój opis i widzę, że już odliczanie Ci się skończyło:) Myślisz, że istnieje coś takiego jak wieczna ciaża? Ja myślę, że nie będziesz się spodziewać i dzidzia Cię pogoni do szpitala...

Ostatnia edycja:
rrrrrrrrobi się gorąco heheh
best30_%28www.e-gify.pl%29.gif

Witam.Wreszcie gorąca zaczęła się rozgrzewać.Szkoda,że Klaudoos znowu wraca do domu,rzeczywiście powinni już ją zostawić w szpitalu,teraz poród może być już w każdej chwili.U mnie nocka do bani,sąsiad sobie jakieś harce robi,włącznie z waleniem drzwiami.A ja już nie mam jak się ułożyć bolą mnie już oba biodra,to tej pory bolało tylko prawe,chyba już za duży ciężar na nich spoczywa.Zaraz muszę do zus zawieżć zwolnienie,póżniej na 13.15 do rodzinnej,bo jakieś dziwne duszenie mam w szyi,obawiam się oby nie tarczyca,nigdy nie miałam takich problemów.
Damquelle kuruj się,niech może Ania teraz Tobie pousługuje....

Widzę, że dziewczyny rozkręcają się na dobre. :) A u mnie cisza :( już podejrzewam u siebie wieczną ciążę. :) Nawet małe bara bara wczoraj nic nie pomogło :(

Ja tak miałam w pierwszej ciąży - jeszcze dzień przed porodem biegałam po mieście, urwałam się ze szpitala i poszłam na spacer. Nic, kompletnie nic mi nie było - już nawet myślałam że to dziecko nigdy ze mnie nie wyjdzie. Zadnych skurczy, kłuć, sączeń - nic. Teraz taleniwa małpka co nie chciała wyjść ma już 6 lat

jestem! :wściekła/y: mam dosyc kur** jak boli!!!!!
mam caly czas skurcze co 5min od krzyza do podbrzusza, idealnie co 5min trwaja ok 45sek, ale na zapisie ktg sa nieregularne i uwierzcie mi ze tam mnie tak nie bolaly.
byl ginekolog muł- zbadac mnie nie mogl okazalo sie ze szyjka jest zle zbudowana i jakos gdzies w czesci krzyzowej- grozi mi porod z komplikacjami ze wzgledu na budowe i otylosc!

mila polozna probowala mnie zbadac0 prawie ryczalam z bolu, wolali kogos zeby zbadal jeszcze, ale powiedzialam jej ze bardziej sie zegnę no i udalo sie troche sprawdzic- rozwarcie na luzny palec ale akcja nie postepuje wypisali mnie do domu.

zalecenia- prosze przyjechac jak skurcze beda bolesne co 5minut od 30minut- ja ******** to ja mialam je 6godzin od 2-5minut nawet a oni mi z takim tekstem!
ja juz nie wiem co robic. maz zostal gdyby co jedziemy do innego szpitala, bo ja umre z bolu.. sprobuje sie przespac jak nie da sie to kąpiel i nie wiem co dalej;( przy niektorych skurczach plakalam, acha te slabe na zapisie ktg to 60-80 wiec te co mnie mecza i meczyly to chyba z 200mialy!
teraz to sie boje o porod jak dabli.. nie bede dzis aktywna bo ani nie mam sil gadac ani funkcjonowac, tak boli- rozrywa mnie na maxa!

idę się położyć

głowa mnie boli, zatoki, skurczyki łapią co jakiś czas, nic mi się nie chce.

Jeszcze się denerwuję moim m. bo wybrał się dziś do Wawy, a droga słaba, śnieżyca za śnieżycą. :crazy:

damqelle zdrówka!

klaudoos kuźwa mać czy oni są jacyś nienormalni????? Może dzwoń do ginia, albo faktycznie jedź do inngo szpitala! Przecież to masakra jakaś!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czytając to, co robią z Klaudoos to aż woła o pomstę do nieba. Czyli co, jak sie ma bolesne i regularne skurcze, odchodzi krwisty czop i jest się po terminie to oznacza to tyle, że jeszcze się nie rodzi?? Nie wiem czy to dla nich taki problem zostawić dziewczynę w szpitalu na parę dni lub chociaż podać oksytocynę. Co za lekarze.

reklama
Witam dziewczynki, gorąca ruszyła:-), szkoda Klaudoos, a już myślałam że w końcu będzie to za nią.
Blondi, Martuś powodzenia, szybkiego i lekkiego porodu no a na początek żeby to nie był fałszywy alarm:)
Dziewczyny ja wczoraj miałam dość nieprzyjemne bóle podbrzusza na samym dole, taki przeszywający ból tak ok 2 godzin miałam i teraz znów się zaczęło, czasami troche w krzyżach bolało, co to jest??

Do góry