reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

kurcze, ja nie wiem, nie rodziłam jeszcze:p na razie się obserwuję, a tymczasem idę w drzemkę, bo noc mnie wykończyła, a muszę mieć siły na ewentualną akcję:p na pewno się odezwę:)

Tysia mam ten sam problem....:) Niby człowiek chodził na SR ale wiesz jak przychodzi co do czego to durnieje.... To "pyk" to też słyszałam że jest taki dziwny dźwięk jak odchodzą wody....czekamy na rozwój wydarzeń.....

reklama
klaudoos, blondi, martus, trzymam kciuki!

Tosia też już chce na świat, normalnie czuję, jak mi się wierci u samego wyjścia, dlatego dzisiaj wstawać będę tylko na siusiu, a jutro to już niech się dzieje, co chce, i tak nie urodzę w 2 godziny, więc jest szansa, że do północy przeczekam ;-)
Rano znowu sporo śluzu, kawałki czopa, w nocy skurcze, więc chyba wszystko jest na dobrej drodze ;-) Szkoda tylko, że katar nie daje za wygraną :-(

klaudoos, blondi, martus dziewczyny powodzenia,jak sie zaczeło to naraz:)

kurcze jak was czytam ze juz chcecie urodzic to zazdroszcze,bo ja chce do 16 stycznia donosic :( mój lekarz sobie w alpy pojechał,wiem ze sa inni lekarze ale jakos wolałabym zeby był on
i kazde twardnienie brzucha to wcale takie nie optymistyczne:)no-spe sie łyka i zobaczymy ile dzidzia wytrzyma,trzymajcie kciuki

Ale fajnie kolejne dzidziusie się rodzą, super. Czytam na bieżąco ale pisać nie mogę bo boli. Dziś w nocy tak mnie biodra bolały, że spać nie mogłam. Ale to podobno dobrze bo się rozszerzają. Ciekawe kiedy u mnie się zacznie taka jazda jak u dziewczyn bo to czekanie trochę męczy. Miłego dnia :-)

klaudoos wraca do domu.....skórcze regularne stały się nieregularne :/

blondi poczekaj jeszcze chwilkę żeby u Ciebie tak nie było....

Oj... najpierw sie ucieszylam ze wreszcie Klaudoos sie doczekala (no i ze zapowiada sie wiecej porodow) a teraz to mi przykro ze jednak nie... Dziewczynki kochane, jak Wy sie musicie tam nameczyc- naprawde wspolczuje- tule mocno- Trzymajcie sie dzielnie!

Martus, Blondi- Trzymam kciuki!
Claudia4You- Powrotu do zdrowka zycze!

Ja po 2 dniach wyjątkowo podłego nastroju (na wszystko sie wsciekalam, ryczałam) w koncu wstalam z usmiechem na twarzy :-).
Ide na male zakupy chyba bo do mnie dotarlo ze ja mam 1 bluzke rozpinana- a taka jest chyba najlepsza przy karmieniu...

reklama
hej dziewczynki

nockę przespałam bardzo mocno, wygrzałam się porządnie, głowa nadal boli i policzek ale wychodzi mi na to, że to jednak od zatok. Pogrzeję dzisiaj solą może przejdzie.

Co do skurczy to nawiedzają mnie co jakiś czas, średnio silne ale zupełnie nieregularne i tak mnie ćmi w podbrzuszu i krzyżu jak przy miesiączce. Zobaczymy co będzie. Żeby w naszym mieście było IP to bym pojechała, niech podłączą ktg i sprawdzą co się dzieje, ale nie ma, a jak się pojawię to na bank mnie położą na odział. To ja dziękuję bardzo za takie przyjemności, leżeć i obserwować sytuację mogę też w domu.

kurcze klaudoos wraca. :-( Wiecie co, już ten jej gin mógłby jakoś rozwiązać tą sytuację, położyć ją na oddział, podjąć jakieś decyzje, przecież można przyśpieszyć poród. Mam nerwa na tego człowieka, tylko się dziewczyna męczy, najeździ do szpitala i nasłucha od pielęgniarek. :wściekła/y:

Do góry