reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Hej kochane, chciałabym nadrobić co u Was, ale ja jeszcze u rodziców jestem i chwilowo z kompa siostry korzystam.

Wczoraj byłam wyrwać zęba, jeszcze jestem na paracetamolu tak daje mi czadu po zabiegu...

Mąż być może w Sylwestra wyjdzie ze szpitala, jutro ma znowu tomograf i jeszcze kilka szczegółowych badań. Obecnie diagnoza - upośledzony układ immunologiczny. Jutro też będzie miał test na wirusa HIV... trzymajcie kciuki bo jesteśmy strasznie załamani... Z jednej strony jesteśmy pewni, że wyjdzie dobrze a z drugiej różnie to bywa...

reklama
A ja się przespałam.Wkurzona jestem bo mam taką kuzynkę która ciągle wypisuje do mnie i wypytuje a mądra,mądrzejsza od lekarza i położnej.Jak byłam chora o to na pewno urodzę bo czasami tak jest,jak śpiąca to też na pewno.Jak mały się miej ruszał w poniedziałek to już według niej miałam urodzić najpóźniej wczoraj...o rany a ja jej jak głupia odpisuje a potem chodzę wpieniona ....ile można się mądrzyć :wściekła/y:

Ewcia-trzymam kciuki,będzie ok:tak:

Ostatnia edycja:
a ja już myślę co na Sylwestra zrobię. Stwierdziłam, że zrobię rybkę po węgiersku i sałatkę warzywną, krewetki:) i kopiec kreta (bo mój mąż ma ochotę)....a na pierwszy dzień Nowego Roku zrobię chyba żeberka z imbirem....tylko muszę poprosić mamę o przepis....i chciałabym iść w Nowy Rok do kina z mężem na "poznaj moją rodzinę" a co odchamimy się:)

ewcia napewno wszystko będzie dobrze....właśnie dziś myślałam o Twoim mężu ;) tzn . o jego zdrowiu....kurcze oby wiedzieli co się dzieje....trzymam za Was kciuki. Tylko Ty się kochana nie zamartwiaj i nie denerwuj.....

Ostatnia edycja:
Hej kochane, chciałabym nadrobić co u Was, ale ja jeszcze u rodziców jestem i chwilowo z kompa siostry korzystam.

Wczoraj byłam wyrwać zęba, jeszcze jestem na paracetamolu tak daje mi czadu po zabiegu...

Mąż być może w Sylwestra wyjdzie ze szpitala, jutro ma znowu tomograf i jeszcze kilka szczegółowych badań. Obecnie diagnoza - upośledzony układ immunologiczny. Jutro też będzie miał test na wirusa HIV... trzymajcie kciuki bo jesteśmy strasznie załamani... Z jednej strony jesteśmy pewni, że wyjdzie dobrze a z drugiej różnie to bywa...
3 mam kciuki..

ribi- fuckerowie sa super:) ja sciAgne sobie..

ale mi moje suczydlo podnioslo cisnienie, chwila nieuwagi i uwalila sie na gniazdo z rogala (specalnie polozylam zeby nie skakala na fotel) i co?? ....

Bez

tylko ze problem w tym odkad jestem w domu z nia, ona sie rozpuscila!!!!! nie poznaje jej!

zjadlam kilka chipsow i zagryzam ptasim mleczkiem.. a co? po porodzie dieta;)

reklama
olandia powodzenia, trzymam kciuki oby poszło szybko i sprawnie
ewcia trzymamy kciuki, napewno wszystko będzie dobrze
joasiab ale żałuje że nie mam termoforu muszę coś innego wymyślić bo mnie już też coś trafi ani na sekundę nie mogę usiąść bo boli, już w sumie całe plecy bolą

w dodatku katar zamiast mniejszy to coraz większy
jedynie co mnie pociesza to do torby wszystko kupione, teraz tylko spakowac
nogi jak belki mam, a tu jeszcze do SR dziś
nalałam sobie wody i moczę nogi, mam nadzieje ze pomoże:)
klaudoos ja odkąd jestem w domu to tresuje moją kotkę bo była bardzo rozpuszczona, i o dziwo jestem pod wrażeniem jaka jest grzeczna:-)

Ostatnia edycja:
Do góry