reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

elfa75,
mój lekarz mówił, że jeżeli ja jestem chora to i moje dziecko, bliżej porodu podają jak jesteś chora antybiotyk, żeby wyleczyć dziecko, co by na świat chore nie przyszło
odnośnie szpitala warto sprawdzić czy wszystko dobrze, jednakze zazwyczaj zostawiają na oddziale a to już fajne nie jest:-(

i znów skurcz bolesny...

---------------------
ja Ciebie rozumiem...tez nie chcialabym przenosc....jutro mam USG ciekawa jestem ile maluszek wazy i tez wolalbym zeby nie byl zbyt wielki:-)
Fajnie ze jutro masz USG:-) to napisz nam odrazu jak tak maluszek się ma:-), na kiedy masz termin porodu??

Ostatnia edycja:
reklama
monciaa zbliża Ci się to wielkimi krokami ;-)

przyszłam zajrzeć czy któraś nie urodziła, ale widzę, że cisza...

ja wstawiłam kurtkę do prania i wyprasowałam obrusik na jutro....
ale chyba idę odpocząć znowu

widzę że na gorącej spokój :-)
ja wstałam dziś ok 10.30, pospałam ostro, jednak rennie zapobiegawczo działa i zgaga dziś w nocy mi odpuściła więc nocka przespana.
ja dziś kupiłam dla Ali wreszcie czapeczkę na wyjście ze szpitala bo miałam same duże i wreszcie mam wszystko skompletowane.
widzę, że chorowicie u Was-zdrówka życzę!
ja to marzę o tych Waszych dolegliwościach, moja córka nadal siedzi głową w górę, więc nic mi nie napiera na szyjkę i boję się że tak zostanie :-(
niby mamy jeszcze 5 tygodni, ale jednak stres jest :-(
miłego wieczorku, ja idę popracować.

Ja właśnie bóle miesiączkowe mam co najmniej od 8 miesiąca. Jutro lece na KTG, natomiast 2 poprzednie KTG nie pokazały żadnych skurczy :( Termin z USG już minał (był 24.12) a na 30.12. mam termin z cyklu. Od 3 dni telefon jest gorący :) bo każdy już dzwoni lub pisze czy to już :D Czasami jak mam już dość to odpisuje - że 3 razy zdążyłam =) A przecież informowałam wszystkich, że na pewno dam znac jak cos się ruszy :D\
dzisiaj obiecałam sobie że pocwiczę oddychanie - bo przez te śniegi u nas to sobie odpusciałam chodzenie do SR. Przynajmniej nauczyli mnie jak oddychać to w domu też to mogę robić :D

Olandia- trzymam kciuki, żeby jak najmniej bolało i szybko się rozkreciło.

Claudia- oj, mnie tez sie dzis nudzi, kurcze miejsca sobie znalezc nie moge:(

elfa- może faktycznie lepiej bedzie jak sprawdza w szpitalu ci i jak...moze Cie wypuszcza, jak nie bedzie nic sie dzialo

Izu- witaj u nas:)

Joasiab - dobrze, ze Ci ten termofor troch pomógł.

Ribi - szczawiowa zupka mówisz? wieki nie jadłam:)

A ja nie mam apetytu, kurcze jakaś przejedzona jestem od paru dni..

Też jakoś apetytu nie mam przez tą chorobę...
Chociaż przed chwilą otworzyłam paczkę nachosów i z trudem się powstrzymałam, żeby nie pożreć jej całej, a później do filmu nie byłoby czego przekąsić ;-)

aniwar- no mi polecialo wlasnie takie sluzowate mleczko, potem caly czas wilgotno, na drugi dzien wypadl czop krwisty, a od wczoraj caly czas mi schodzi sluz krwisty- lekarz powiedzial ze to forma plynnego czopa..

więc dziewuszki nie nakręcamy się....my do terminu dotrwamy:)

ariska ja podziękuję za takie sny....pewnie nie jak byłam z klaudoos tylko np. blondi:) albo monciaa bo jej najbliżej do porodu:)

klaudoos czy Twoje suczysko boi się wystrzałów? Czy coś jej będziecie podawać? Pytam bo nasza się trzęsie jak galareta i musielibyśmy podjechać do veta po jakieś tableteczki
moja nie trzesie sie ani nie slini w przeciwienstwie do psa mojej mamy.. moja mam dawala chyba relanium w tabletkach albo cos silniejszego.. ale zbytnionie pomagalo bo i tak sie bala ale mniej slinila. moja dzieki Bogu chowa sie pod koldre albo do lazienki i tyle..

nie pospalam bo oczywiscie full telefonow juz nie odbieram tylko kasuje. albo wlacze poczte glosowa z info ze dalej w dwupaku.

reklama
Do góry