reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

ja nie mam juz sil na tresure:)
fakt na poczatku tez zwracalam uwage i bylo milo ale teraz ona czuje chyba ze niedlugo uz nie bedzie 3 tylko 4 w stadzie:) i walczy o pozycje

reklama
wykapałam się bo jakoś kapiel dodaje mi sił, niestety brzusio twardnieje bardzo często, jakoś muszę dac radę z tymi skurczami, oddycham wtedy tak jak uczono mnie na SR :-D

ribi,
też planuję zrobić sałatkę warzywną i może sernik na zimno hehe, tylko kto to zje jak będę rodzić :p w Nowy ROk :-)

ewcia,
trzymam kciuki za zdrowie męża i za dobre wyniki, wierzę, że wreszcie poznacie przyczynę choroby... dobrze, że w Sylwestra będziecie razem :-)

Ostatnia edycja:
klaudoos napewno już czuje, moja też mnie tak obserwuje, kurczę trochę mam obawy jak zareaguje, bo jest strasznie zazdrosna o mnie, jak przychodzi chrześniak m i siedzi na kolanach, czy wcześniej jak nosiłam to odrazu przylatuje i się łasi... ale naszczęście jego lubi i znosi wszelkie niedogodności z jego wizyty:-D gadałam z weterynarzem jak ją przygotować i jak się zachować więc będziemy próbować

hej dziewczyny :)
moje maleństwo chyba będzie stycznióweczką :D w grudniówkach prawie wszystki porodziły :) także teraz głównie toczą się rozmowy o ich pociechach aż nie da sie wtrącić hihihihi więc może mnie przygarniecie hehe
u mnie teraz ostatnie dni na ciągłym wyczekiwaniu :)

Witaj, chyba to czekanie jest okropnie irytujące. Ciekawe ile z nas styczniówek zrobi się lutowkowymi mamami :-) Czyżbyś była z Jeleniej Góry? Uwielbiam to miasto i jego klimat :-)

elfa75 - trzymaj się, to dobrze że masz taką zapobiegawczą ginekolog.

Ja o 12 zaczęłam robić flaczki i wyszły super jak na pierwszy raz. A potem poszłam spać bo chyba miałam skurcze i wstałam dopiero teraz. Ale mi dziwnie, brzuch mnie pobolewa jak na miesiączkę.
Wstawiłam ziemniaczki, podsmażam kotlety, zrobiłam marchewkę z groszkiem i sałatę lodową i czekam na męża. On jest w siódmym niebie, że jego pracoholik siedzi w domu i gotuje i sprząta z nudów :-) Ale nie pocieszy się za długo bo jak wróci wygonię go na zakupy.
Co ja mam zrobić z tymi palcami. Nawet jak piszę to mam wrażenie że opuszki mam podłączone pod prądem tak cierpną. Zaczyna mnie to martwić bo trwa już miesiąc prawie :-(

Ostatnia edycja:
a ja jak zwykle pospałam... ostatnio mam świetną melodię do spania:-D ale zauważyłam, że Szymuś też już dłużej sobie śpiocha... jak zasnie to nawet jak go zaczepiam to tylko dupinkę wypnie i śpiocha dalej...:-)

Ewcia - trzymamy kciuki!

kate - nie martw sie dretwieniem... ja mam caly czas zdretwiale palce u rak... na poczatku byly to tylko opuszki a od jakichs 3 tygodni cale palce sa zdretwiale i nic nie czuje:/ rozmawialam z ginkiem na ten temat i jest to wynikiem "cieśni nadgarstka"... jest to w ciąży normalne i przejdzie po jakimś czasie po porodzie...

reklama
Do góry