reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

hej dziewczyny :)
moje maleństwo chyba będzie stycznióweczką :D w grudniówkach prawie wszystki porodziły :) także teraz głównie toczą się rozmowy o ich pociechach aż nie da sie wtrącić hihihihi więc może mnie przygarniecie hehe
u mnie teraz ostatnie dni na ciągłym wyczekiwaniu :)

reklama
biala fajnie ze jutro masz wizyte :) A ten lekki stan zapalny to na pewno po luteinie, jutro bedziesz wszystko wiedziala po wizycie.

---------------------------

Izu pewnie dolacz do nas :)

a mnie mecza te bole mieasiaczkowe non stop, łudze sie ze cos sie rozwinie w nocy- u bratowej tak bylo.. no ale zoabczymy..

mam tak samo dziś napina mi się brzuszek jest nieksztaltny i boli miesiączkowo, masz tak samo? nie mierze narazie co ile mimut się napina bo podobno musi się napinać bardzo bolesnie a u mnie tylko boli;-(

Izu,
witamy i zapraszamy :-)

klaudoos moze faktycznie urodzisz 30 albo 31 :)
Ja mialam z synkiem termin na 27 sierpnia i tak sobie myslalam , zeby tylko we wrzesniu nie urodzic ;) Jakos nie pasowal mi wrzesien, no i urodzilam 31 sierpnia :) Moze u Ciebie bedzie podobnie :) Chcialas w grudniu rodzic to moze na 31 grudnia czeka Szymonek :)

hej dziewczyny!!!
nareszcie mogę sobie posiedzieć spokojnie na BB, małżon kupił laptopka:tak: inaczej już nie mogę bo nie usiedzę dłużej niż 15min. nie wiem jak ja w samochodzie do szpitala dojadę. w sumie nic mnie nie boli w sensie skurczowym, ale wstać nie mogę bo mnie od razu atakuje kość łonowa. jak się przekręcam z boku na bok to normalnie słyszę chrupnięcie, coś mi się przestawia tam, nawet jak kaszlnę to chrupie i lekki ból czuję. moja ginka uwierzyć nie mogła. mam nadzieję że mi nic nie pękło hehehe
wczoraj miałam wizytę i mam już zgładzoną i skróconą do 0,5cm szyjkę a rozwarcie na 2 palce. właściwie mogę rodzić i nawet mi dała już skierowanie, ale chciałabym doczekać do 1 lub 2 stycznia bo wtedy ma dyżur 24h moja ginka więc byłoby miło gdybym się na ten termin dogadała z małym.
a boję się porodu jak diabeł święconej wody:szok: z lidką jak jechałam do porodu to lajcik był, zero stresu. urodziłam w bólu ale jakoś bez strachu a teraz jak wiem co mnie czeka to panika normalnie. stara baba a głupia...

dziewczynki a o jakim biorytmie porodowym wy mówicie? wkljcie jakiegoś linka to się pobawię chętnie

kurcze, mam nadzieję że dziś nie zacznę rodzić.... jakieś pobolewania miesiączkowe mnie złapały i na brunatno plamię po wczorajszym badaniu dopiero teraz... dla uspokojenia ponadrabiam troszkę co pisałyście... BUZIAKI DLA WSZYSTKICH :cool2:

wyobraźcie sobie, że jak wstałam ok 12( nie liczę przerwy na śniadanko o 8) tak zasnęło mi się , i dopiero się przebudziłam..masakra jakaś, mierzyłam cukier i jest okej, także nie mam pojęcia czemu tak podsypiam już od wczoraj..a was normalnie podziwiam, wszystkie prawie schorowane, połamane, porwane,zakatarzone a na bb siedzą wytrwale:))))
To widzę, że sypiasz ostatnio jak ja, może organizm się Nam przygotoowuje do porodu ...

Izu witamy i zapraszamy do dyskusji:)
Ja zrobilam zupkę i zjadłam,ale bez szału zjadłabym bardziej tego placka po węgiersku:) Mi dziś odpukać nic nie dolega (dziecko się porusza) ale mam leniwca:)
madlen Ty mi się nie śpiesz bo my mamy podobny termin i ktoś musi mi dotrzymać towarzystwa a fogia już się umówiła z lekarzem....więc dzielnie wytrwaj ze mną:)

dziewczynki a o jakim biorytmie porodowym wy mówicie? wkljcie jakiegoś linka to się pobawię chętnie

kurcze, mam nadzieję że dziś nie zacznę rodzić.... jakieś pobolewania miesiączkowe mnie złapały i na brunatno plamię po wczorajszym badaniu dopiero teraz... dla uspokojenia ponadrabiam troszkę co pisałyście... BUZIAKI DLA WSZYSTKICH :cool2:

proponuje wejść na gg wpisać biorytm, ja tak zrobiłam :-) i wpisać datę urodzenia, potem wynik mozesz wkeic tu na forum, dziewczyny Ci objasnią, mi też objasniła moniat :-)

reklama
mam tak samo dziś napina mi się brzuszek jest nieksztaltny i boli miesiączkowo, masz tak samo? nie mierze narazie co ile mimut się napina bo podobno musi się napinać bardzo bolesnie a u mnie tylko boli;-(

Izu,
witamy i zapraszamy :-)
mnie tez raczej boli niz napina sie..

ide spac troszke, pies obok chrapie wiec tez sie kimnę:)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry