reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

a wiesz co ja Ci napisze??? ze sie ciesze, ze wreszcie narzekasz:) nie po chamsku czy jakos tak, ale jak my zdychalysmy to ja sie wkurzalam, ze dajesz z odkurzaczem i myjesz podlogi! normalnie szlag mnie trafial, ze zwinna i nic nie boli:)
a teraz.. czujesz uroki ciazy:)
aczkolwiek zycze Ci zeby ten dziadowski katar i kaszel zszedl, bo kaszel poteguje niestety skurcze, a katar i kaszel oslabia ogolny stan, wiec, wspolczuje!!!

Dziękuję Ci serdecznie:tak:
żeby to jeszcze ciąża mi przeszkadzała...
a tu ciążowo wszystko super jak na miesiąc przed porodem

niech no tylko mi siły wrócą...........
tylko kiedy to nastąpi

reklama
claudia weź jakąś książkę do ręki i się połóż....zobaczysz że będzie Ci lepiej a forum nadrobisz później

gogi moncia też ma dodatni i od wczoraj ma kurację przez 7 dni (dostała jakąś maść i się kuruje)

biala ale pyszny obiadek masz....też bym zjadła placka po węgiersku

joasiab ja rybkę chcę zrobic jutro albo pojutrze i więcej usmaże i zrobie rybke po węgiersku na Sylwestra. Bo mimo , że w domku będziemy sami to wypadałoby cos zjeść:)

A ja gotuję tę szczawiową (nie żebym tak lubiała poprostu nic w doomu nie ma). Nigdy wcześniej nie gotowałaam szczawiowej więc nie wiem jak wyjdzie:)
blondi myślisz, że lada chwila znowu pojedziesz na IP? A powiedz czy rwa nadal Ci dokucza?

Cześć dziewuszki.

Widzę nie jestem odosobniona jeśli chodzi o zrąbaną noc,ciągle miałam bóle miesiączkowe,do tego po wczorajszym badaniu lecą mi brunatne upławy z takim jakby śluzem!?!? Dzwoniłam do połoznej niby to po badaniu,zresztą tak mnie wczoraj bolało że szok jak badała :wściekła/y:

Ja po ostatnim badaniu też sie przeraziłam, bo u mnie pojawiła sie nawet krew na początku, a później takie właśnie brunatne upławy, ale to podobno normalne po badaniu na tym etapie ciąży, więc myśle że nie masz sie czym martwic.

claudia- jak pisala kiedys ribi, energii dostaniesz krotko przed porodem..
hihi ja coraz bliej do porodu to coraz wiecej spie!

pojde moze pranie wstawic z tymi ciuszkami, bo troszke sie uzbieralo nowych..hmmm ale nie mam sil prasowac wiec poczekam, az szpitalne beda:)

monciaa- jestes? czy mi sie tylko wydaje ze sie nie odzywasz? ide zaraz po ptasie mleczko ;-)

Olandia trzymaj się kochana,aby wszystko poszło sprawnie i żebyś nie cierpiała tak mocno.
A ja się wkurzyłam,chciałam kupić chlebek i jabłuszek mi się zachciało,więc wybrałam się do sklepu (a wieje u nas i sypie śnieżek) a tu lipa w warzywniaku chwilowo zamknięte (jeszcze tak z 20 min) spożywczy też,ale bez żadnej kartki chwilę poczekałam i wróciłam do domu,drugi raz już nie pójdę m zajdzie jak będzie wracał z pracy.A szkoda,bo tak jabłek mi się chce.

Witam się i ja!!:happy2:

W końcu odespałam dwie ostatnie nocki, nawet jakiegoś powera dostałam i już zdążyłam poodkurzać mieszkanko i przygotować obiad (dziś na szybko, obrałam ziemniaki na frytki, a pierś z kurczaka pokroiłam i w przyprawie gyros usmażyłam i do tego surówka będzie)

Fogia - ale ci koleżanki niespodziankę zrobiły!! :-)

malutka
- zdrówka życzę!! niech cię to choróbsko w końcu puści...

olandia - trzymam kciuki, żeby akcja się szybko rozwinęła no i by szybko poszło!!

dominika, nulini - zdrówka dla małzonków.. oby was nie zarazili..

blondi, aniwar, claudia - ja nie zawsze, ale jak już mi się taki bardzo bolesny okres trafił, to jak leciałam do wc to nie wiedziałam jaką stroną do wc mam się obrócić - bo i wymioty i biegunka, a raz to z pracy mnie zwolnili bo normalnie mdlałam.. mam nadzieję, że to nie będzie miało przeniesienia na poród.. wiadomo boleć będzie, ale żebym "nie zjechała"

monciaa, klaudoos - u was się rozkręca na całego.. może to dziś??

joasiab- tulam mocno!!! jak możesz to prześpij się trochę i może potem będzie trochę lepiej.. własnie napisałaś, że trochę pomogło - super, że masz termofor:tak:

aggie - witam!!

marta - fajnie, że masz choć chwilkę na bb:-D

gosia - powodzenia na badaniu!!

claudia - pomyśl sobie, że to ostatnie takie chwile na leniuch.....

jestem:-) i dalej w dwupaczku :-)

spałam do późna bo trzebabyło to wsio jakoś odespać...
napinanie się macicy przeszło koło 4:/ to było okropne - nie mogłam nawet kołdrą sie przykryć bo jak tylko dotknęła brzucha to ten się spinał cały:/ ehhh... dzisiaj mam wrażenie że mi oddechu brakuje przez te przepowiadające... teraz też co jakiś czas napina mi się macica ale nie boli... więc nie licze co ile sa skurcze....

mały wariuje więc myślę że to nie wody się sączyły tylko ten krem z antybiotykiem, ale na wszelki wypadek jutro mam się stawic u wujka na badanku bo stwierdził że krem to krem i raczej jak wychodzi to w postaci kremu a nie cieknie po nogach... mam dzisiaj obserwować wkładkę... na razie jest lekko wilgotna ale nie mokra jak dzisiaj w nocy... pożyjemy zobaczymy :-D

mleko z cycusiów dalej leci... może ktoś potrzebuje?! :-D takich hurtowych ilości to jeszcze nie miałam :-)

klaudoos - te nasze Szymonki to niezłe gagatki :)

gogi - ja mam pozytywny GBS i biorę krem dopochwowy ... lekarz stwierdzil ze lepiej zacząć kuracje jeszcze przed porodem... bo jak mi wody odejda to zanim dojade do szpitala to maly moze sie zarazic...

blondi myślisz, że lada chwila znowu pojedziesz na IP? A powiedz czy rwa nadal Ci dokucza?

wiesz co nie wiem własnie ale się tak dziś zastanawiam, bo twardnieje mi brzuch co kilkanaście minut, coprawda nie boli bardzo tylko miesiączkowy ból temu towarzyszy, ale się zastanawiam ...

Rwa nie dokucza od tamtego czasu co mi minął ból, wydaje mi się, że to synuś musiał naciskać na jakiś nerw i potem zmienił pozycje:-) a jak u Ciebie ???

reklama
ribi i blondi - ja za to mam tę rwę:/ ostatnio bolała mnie prawa strona tyłka i pleców a od kilku dni prawa przeszła a lewa daje się we znaki... po prostu przeszła z was na mnie :-D

Do góry