reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Witam, u mnie nic nowego ból nie odpuszcza:-(
Ja znów tylko na chwile, m ma wolne więc trzeba wykorzystać. musimy jechac do banku, pzu i nie pamiętam co tam jeszcze. Cały czas spać mi się chce, a tyle co wstałam:(
Życzę miłego dnia

Ja tez mam ta maśc maltan. W aptece mi poradzili, podobno jest super :) Zobaczymy :)

Ja mam taki herbafor ziołowy, włożę do mikrofali i nagrzeję trochę tą moją nerkę - zobaczymy jaki da efekt.

hej dziewczyny .. u nas spokojna noc.. znaczy skurcze.. troche boli..
najgorzej. ze jak chodze to lewą noge mi jakby cos odbiera.. mam uczucie jak by skurcz zaczynał łapac.. i to taki lekki paraliżujacy ból.. moze ktos z was tak ma..

aniwar-- wiesz niechce teraz zabardzo zaczynac temat.. bo Tomek przezywa.. ale cos tam mu bąknełam.. ze pewnego dnia pojade do szpitala urodzic Kubusia a on z tatusiem i babcią przyjadą jak juz sie Kubus urodzi... i ze powiem mu jak juz bede jechac do szpitala ...
narazie mysle ze to wystarczy :)

ja według tego biorytmu to: rodze jutro emocjonalnie , 5 stycznia fizycznie, 6 intuicyjnie . miedzy 7 a 8 intelektualnie .. ..oj ciekawie sie zapowiada:)
clauda4you --- duzo zdrówka...
Olanida---duzo spokoju w oczekiwaniu
damqelle-- jak Ania ?
Fogia -- a co i Kajetana?? wyzdrowiał juz ??
joasiaB -- spróbuj wygrzac... napewno nie zaszkodzisz.. a moze pomoze..

Witam.Pospałam dziś prawie do 10 w szoku jestem,chyba mój organizm zaczyna przyzwyczajć się do leniuchowania,he,he.Ale po nowym roku skończy się syn do szkoły,to ja wstaję razem z nim.Noc w sumie przespana,poza siku chyba 3 razy.Brzuchol prawie cały czas twardy,mimo no-spy,tak mam już od kilku dni,wię w ciągu dnia więcej leżakuję (jak przedszkolaki)A teraz doczytam co u Was,nikt nie urodził,więc spokojnie.

Marisax-mi puchnął nogi.Staraj się dużo siedzieć z nogami położonymi wyżej lub po prostu leż jak najwięcej.

Jeśli chodzi o ta maść to jest dobra tak fajnie znieczula,nie trzeba syczeć przy każdym przyłożeniu dzidziusia do piersi :szok:

Ostatnia edycja:
Marisax-mi puchnął nogi.Staraj się dużo siedzieć z nogami położonymi wyżej lub po prostu leż jak najwięcej.

Właśnie chodzi o to, że ułożenie nóg wyżej nie bardzo pomaga a leżenie wzmaga to drętwienie o którym wspominałam :-( Mam nadzieję, że to minie po porodzie bo się chyba wykończę. To trwa już od trzeciego miesiąca ciąży :-(

Właśnie chodzi o to, że ułożenie nóg wyżej nie bardzo pomaga a leżenie wzmaga to drętwienie o którym wspominałam :-( Mam nadzieję, że to minie po porodzie bo się chyba wykończę. To trwa już od trzeciego miesiąca ciąży :-(

a bierzesz magnez? Ja też miałam problemy z drętwieniem i trzymanie nóg wysoko i magnez to zalecil mi gin....nic więcej nie zrobisz...pewnie dziecko uciska i stąd taki efekt.

Dziewczyny co dziś robicie na obiad? Ja postanowiłam zrobic zupę szczawiową,bo nic innego w domu nie ma....a tak chociaż mam składniki na zupę:)

reklama
Jak tak Was czytam to się załamać mogę. Żeby mnie chociaż coś zabolało.... GDZIEKOLWIEK. Nie licząc 3 nocnych pielgrzymek do toalety to nie widzę po sobie nic, co zwiastowałoby poród, tym bardziej rychły... Dziś idę do lekarza i w drodze protestu zażądam dokładniejszego badania, bo po USG mi pewnie powie, że już się mogę szykować i tak spędzę kolejne 2 tygodnie na wyczekiwaniu. Rodzina mnie pociesza, że chłopcy lubią być przenoszeni, ale ja się jakoś psychicznie nastawiłam, że jeszcze w grudniu będę miała swojego malucha po drugiej stronie brzucha.

Do góry