reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

:-D:-D:-D

Dziewczyny czy pamiętacie nazwę tej maści na brodawki o której rozmawiałyśmy jakiś czas temu. Którejś położna na SR radziła, nie był to bephanten tylko jakoś inaczej, coś na m.....

nie maltan?
Ja kupiłam maść na brodawki z feminy z serii (skarb matki) Drogie dziadostwo - ale ponoć skuteczne. Mnie już brodawki bolą, a jak ten skarb zassie to się pewnie posikam z bólu - więc już smaruję

Fogia - ja ci coś tam namieszałam. Wybacz, to przez moje gapiostwo :( Jak dasz radę to usuń, bo mi się nie udało

reklama
fogia może Maltan??
joasiab moja mama będąc ze mną w ciąży miała chore nerki, bardzo ją bolały obie, a nie mogła bardzo żadnych silniejszych leków brać to mi opowiadała, że jak bardzo bolało to zawijała się kocem i siadała przy kuchni (takiej na węgiel kaflowej) i się grzała całymi dniami a nie raz nocami

Witam się i ja z Wami brzuchatki :-) Noc dziś kiepsko minęła i wcale się nie wyspałam. Drętwienie w nogach ostatnio zrobiło się nieznośne i nic juz właściwie nie pomaga:-( Czy Wam też tak bardzo puchną stopy, że kostek nie widać?
Nad ranem, jak nareszcie zasnąć mi się udało, śniło mi się nasze forum BB. A właściwie to czekałyśmy na wieści od klaudoos bo pojechała na porodówkę:-) Urodziła ale była niespodzianka:-DUrodziła się dziewczynka:-D:szok: -Frania:-D:tak:!
Fogia ta maść o ktorą pytasz to pewnie maltan. Jak dla mnie rewelacja - €żywałam przy karmieniu córki i naprawde pomagała no bolące brodawki.

marisax- ale mnie rozbawilas:)
jeszcze przedwczoraj na IP gin sie pyta czy znam plec, mowie ze tak, ale spytalam czy na pewno chlopak:) natomiast przedwczoraj sie dowiedizalam ze kolezanka Frania jest w 3 ciazy i liczy na corcie:) bo ma juz 2 synków:) wiec jakis zwiazek jest:)

a mnie dalej te bole mecza spalam chwilke- dopoki maz nie zadzwonil.. przez sen jednak mniej boli wiec ide zaraz dalej kimac.. potem moze jakies sprzatanko o ile dam rade bo wczoraj mnie strasznie tam boalalo i noe moglam nic zrobic;/

Cześć dziewuszki.

Widzę nie jestem odosobniona jeśli chodzi o zrąbaną noc,ciągle miałam bóle miesiączkowe,do tego po wczorajszym badaniu lecą mi brunatne upławy z takim jakby śluzem!?!? Dzwoniłam do połoznej niby to po badaniu,zresztą tak mnie wczoraj bolało że szok jak badała :wściekła/y:

Maltan!! Tak!! Dzięki dziewczyny!!!
skleroza nie boli ..... :dry:

damqelle już. :-)
klaudoos to śpij kochana, śpij.
syla ja też tak miałam po badaniu na początku grudnia, przeszło po 2 dniach.

moje skurcze ustały, za to Antonio zaczął ćwiczyć moją wytrzymałość i tak mi się wkręca w szyjkę, że aż mnie podnosi. Idę się się trochę pokręcić po domu to może się troszkę uspokoi jak poczuje kołysanie. :sorry2:

Oj dziewczynki, widzę że ciężkie nocki tez u Was...
Teraz to już chyba nigdy nie będą spokojne :-(

Ale trzeba być dobrej myśli,
fajna ta maść co mam - wygrzewa...
całą klatę miałam w nocy mokrą - tam gdzie się smarowałam....

Jutro Kolędę mamy obyśmy księdza nie zarazili.
mam nerwa bo to pierwsza nasza kolęda wspólna, a ja sama już z 10 lat nie przyjmowałam :zawstydzona/y:
przez rodziców....

Nieśmiało dołączam do styczniówek, termin miałam na 27 grudnia i jak do teraz nic się nie dzieje więc liczę, że rozpakuję się jako pierwsza w 2011. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy :-)

Dzień dobry :-)

Tylko planowy dzieciaczek dziś, żadnej niespodzianki? ;-) Gratulacje dla Asi K. :-)

Mnie według biorytmów wychodzi 3 stycznia - i bardzo dobrze, bo ta data od początku mi się podobała :-D
U mnie żadnych skurczy, żadnych bóli - tylko rano miałam wrażenie, że z boku mam już odleżyny, bo od paru miesięcy tylko na jednym boku - prawym - śpię :-)

reklama
Do góry