reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

:-D:-D:-D

Dziewczyny czy pamiętacie nazwę tej maści na brodawki o której rozmawiałyśmy jakiś czas temu. Którejś położna na SR radziła, nie był to bephanten tylko jakoś inaczej, coś na m.....

nie maltan?
Ja kupiłam maść na brodawki z feminy z serii (skarb matki) Drogie dziadostwo - ale ponoć skuteczne. Mnie już brodawki bolą, a jak ten skarb zassie to się pewnie posikam z bólu - więc już smaruję

Fogia - ja ci coś tam namieszałam. Wybacz, to przez moje gapiostwo :( Jak dasz radę to usuń, bo mi się nie udało

reklama
fogia może Maltan??
joasiab moja mama będąc ze mną w ciąży miała chore nerki, bardzo ją bolały obie, a nie mogła bardzo żadnych silniejszych leków brać to mi opowiadała, że jak bardzo bolało to zawijała się kocem i siadała przy kuchni (takiej na węgiel kaflowej) i się grzała całymi dniami a nie raz nocami

Witam się i ja z Wami brzuchatki :-) Noc dziś kiepsko minęła i wcale się nie wyspałam. Drętwienie w nogach ostatnio zrobiło się nieznośne i nic juz właściwie nie pomaga:-( Czy Wam też tak bardzo puchną stopy, że kostek nie widać?
Nad ranem, jak nareszcie zasnąć mi się udało, śniło mi się nasze forum BB. A właściwie to czekałyśmy na wieści od klaudoos bo pojechała na porodówkę:-) Urodziła ale była niespodzianka:-DUrodziła się dziewczynka:-D:szok: -Frania:-D:tak:!
Fogia ta maść o ktorą pytasz to pewnie maltan. Jak dla mnie rewelacja - €żywałam przy karmieniu córki i naprawde pomagała no bolące brodawki.

marisax- ale mnie rozbawilas:)
jeszcze przedwczoraj na IP gin sie pyta czy znam plec, mowie ze tak, ale spytalam czy na pewno chlopak:) natomiast przedwczoraj sie dowiedizalam ze kolezanka Frania jest w 3 ciazy i liczy na corcie:) bo ma juz 2 synków:) wiec jakis zwiazek jest:)

a mnie dalej te bole mecza spalam chwilke- dopoki maz nie zadzwonil.. przez sen jednak mniej boli wiec ide zaraz dalej kimac.. potem moze jakies sprzatanko o ile dam rade bo wczoraj mnie strasznie tam boalalo i noe moglam nic zrobic;/

Cześć dziewuszki.

Widzę nie jestem odosobniona jeśli chodzi o zrąbaną noc,ciągle miałam bóle miesiączkowe,do tego po wczorajszym badaniu lecą mi brunatne upławy z takim jakby śluzem!?!? Dzwoniłam do połoznej niby to po badaniu,zresztą tak mnie wczoraj bolało że szok jak badała :wściekła/y:

Maltan!! Tak!! Dzięki dziewczyny!!!
skleroza nie boli ..... :dry:

damqelle już. :-)
klaudoos to śpij kochana, śpij.
syla ja też tak miałam po badaniu na początku grudnia, przeszło po 2 dniach.

moje skurcze ustały, za to Antonio zaczął ćwiczyć moją wytrzymałość i tak mi się wkręca w szyjkę, że aż mnie podnosi. Idę się się trochę pokręcić po domu to może się troszkę uspokoi jak poczuje kołysanie. :sorry2:

Oj dziewczynki, widzę że ciężkie nocki tez u Was...
Teraz to już chyba nigdy nie będą spokojne :-(

Ale trzeba być dobrej myśli,
fajna ta maść co mam - wygrzewa...
całą klatę miałam w nocy mokrą - tam gdzie się smarowałam....

Jutro Kolędę mamy obyśmy księdza nie zarazili.
mam nerwa bo to pierwsza nasza kolęda wspólna, a ja sama już z 10 lat nie przyjmowałam :zawstydzona/y:
przez rodziców....

Nieśmiało dołączam do styczniówek, termin miałam na 27 grudnia i jak do teraz nic się nie dzieje więc liczę, że rozpakuję się jako pierwsza w 2011. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy :-)

Dzień dobry :-)

Tylko planowy dzieciaczek dziś, żadnej niespodzianki? ;-) Gratulacje dla Asi K. :-)

Mnie według biorytmów wychodzi 3 stycznia - i bardzo dobrze, bo ta data od początku mi się podobała :-D
U mnie żadnych skurczy, żadnych bóli - tylko rano miałam wrażenie, że z boku mam już odleżyny, bo od paru miesięcy tylko na jednym boku - prawym - śpię :-)

reklama
Do góry