syla29
Fanka BB :)
Marisax-kurcze to nie wiem co ci doradzić,po porodzie pewnie to minie,czytałam jeszcze żeby dużo pić niegazowanej wody,nic więcej nie wiem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja spać nie mogę przez tą nerkę
Mężu Olandi dziękujemy za wieści.
Idę zażyć no-spę i może przejdzie troszkę.
DOBRANOC
a ja lulac nie mogę... ciągle mam skurcze przepowiadające ... tzn chyba przepowiadające bo nie bolą tylko oddychac nie moge... doslownie sa co chwilke:/
do tego leci mi ciagle "cos" ale to pewnie po tym kremie dopochwowym... tylko dziwnie rzadkie leci.... wstałam i poszło po nogach i mam nadzieje ze to nie wody... bo nie wiem jak je odróżnić od tego kremu... co chwilę zmieniam wkładkę a ta ciągle mokra:/
edit:
no ładnie.... teraz mnie brzuch zaczyna bolec:/ a z cycusiów leci jak nie wiem co....normalnie mam plamy od siary już na całe cycki... tak to mi jeszcze nie leciało:-)
monciaa- ale hardcore u Ciebie!! jaka kumulacja!!! napisz jak sie czujesz!
ja mam dosc, pol nocy nie spalam, tak podbrzusze napierdzielalo, ze wstac z lozka nie moglam bo taki bol, leze na boku i kluje i booli! wstawalm siusiu a ze mnie chlust reszta czopa rózowego wodno-sluzowego - pierdziele ile ja tego mam????????????? czy ja musze byc zawsze jakims dziwnym przypadkiem natury???????????? noz do cholery, wypadl skrzep-korek z krwi- ponoc po kilku godzinach sie rozkreca (ale nie u mnie), a potem sie dowiaduje ze jeszcze resztka płynnego (pierwsze co slysze) schodzi dalej, ale kurde az tyle????????? MAM DOSYC!!!! no i bole miesiaczkowe rozkrecaja sie... ze juz leze zwinieta w klebek
blondi- dziecko 3kg boli jak diabli ale ja urodze ponad 4kg najprawdopodobniej juz sobie obliczam po 30dkg dziennie moj szymon dzis pewnie ma ok 3890 a moja malutka taka malutka..
zreszta on juz ma glowe na 41w4d ja pierdziele!!!!!!!!!!!! chyba zaczynam sie pomalutku bac bolu
hej, widzę, że nie tylko ja mam problemy ze snem...:/
też mam te dziwne przepowiadające...już od kilku dni, jak zwykle zaczynają się ok 22 i tak całą noc co 10:/ dzisiaj nawet częściej, ok 4 obudziłam się z takim bólem głowy, już wiedziałam, że coś z ciśnieniem, a jak, podwyższone, czyli od razu tabletka, i po godzinie się unormowało....na dodatek mdli mnie strasznie, bo się opiłam w nocy soku jakiegoś egzotycznego zamiast wody i mam za swoje...a co do skurczy to nawet nie pomógł gorący prysznic:/ w szpitalu pomagało wygrzanie sie porządnie, w domu nie bardzo, a żadnych innych objawów zbliżającego porodu nie mam jeszcze..:/
hej dziewczyny
ja też nie śpię od 4 rano. Obudziły mnie skurcze, regularne co 8 minut.
Na tyle silne żeby nie dać spać, a na tyle słabe żeby nie panikować. Nabrałam się leków rozkurczowych i efekt jest taki, że zrobiły się nieregularne. O leżeniu nie ma mowy, za bardzo boli, okupuję więc fotele i czekam na rozwój wypadków. Mam nadzieję, że będzie jeden - przejdzie mi. Troszkę za wcześnie jeszcze na mnie ale to pewnie te przepowiadające tak mnie dopadły.
Dziewczyny co dziś robicie na obiad? Ja postanowiłam zrobic zupę szczawiową,bo nic innego w domu nie ma....a tak chociaż mam składniki na zupę