reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

No to ja rodzę albo jutro (fizyczny 0 i tendencja rosnąca) albo 5 stycznia (psychiczny 1 ale tendencja malejąca).
Niby dzisiaj skurczyki dają o sobie znać, ale ja jednak poproszę w styczniu, bo chciałabym się jeszcze wyspać :-D

Dzisiaj jedzeniowe szaleństwo u nas (skoro mam za 4 dni zacząć dietę poporodową, to trzeba ostatni raz zaszaleć ;-)) - pizza na kolację, później nachosy z salsą, a na deser MEGA zgaga :-D

Ostatnia edycja:
reklama
ciekawe
mój 1 dzień cyklu psychicznego z tendencją rosnącą przypada na 9 stycznia
a 1 dzień cyklu fizycznego z tendencją rosnącą na 18 stycznia
zobaczymy czy którejś się to sprawdzi, chociaż ja w takie rzeczy w ogóle nie wierzę :sorry2:

Mi kurde zatkało tak nochal, że ledwo oddycham, ale to tak zawsze mam jak choruję :wściekła/y:
piecze cały i łeb boli, a leci sama woda z niego, dobrze że nie tak jak rano krew ;-)

"dzień zerowy" to dzień przecięcia się danego biorytmu w fazie wzrostu z osią 0 - to jest początek danego biorytmu
w tym linku na dole jest napisane, który to dzień cyklu. Ma być 0 z np. 28 (psychiczny) :-)

U mnie pierwszy typ to 20.01 - intelektualny na 0 - ale mi ten termin nie odpowiada :no:
a drugi to 02.02 - emocjonalny na "0", a dzień później fizyczny na "0" - i na to się nastawiam :tak:

Ja trochę nie łapię tego z biorytmami, pogubiłam się ale wiem tyle że mam prawie wszystko na minusie i by sie to zgadzało bo się czuję beznadziejnie- mam doła, wszystko mnie wkurza, plecy mnie bolą, sił brak. Normalnie nic tylko mnie udusic- dziwie sie ze mąż jeszcze tego nie zrobił ;). Dlatego tez zaglądam ale nie mam weny by napisac... Dzis mielismy kolędę i pół dnia księdza wyczekiwalismy. Teraz leze przed laptopem a mąż robi kolacje- niespodzianke hmm.
Miłego wieczorku wszystkim zycze

idę chyba poprasować troszkę i potem zajrzę jeszcze

a coś ostatnio i taka mam przeczucia że po terminie urodzę - zobaczymy
oby to było w styczniu

a ja zasypiam na siedząco... może to przez to przeziebienie?!
na szczęście już nie kicham i nie leci z nosa tylko mówię przez nos (gdzies jeszcze glutki siedzą sobie ) :-D... jeszcze tylko oby gardło do końca przeszło... fakt dzisiaj mało kaszlę, ale czuję drapanie...

hmm ciekawe jak z tymi biorytmami wyjdzie a moze niech sprawdza sobie te mamy co juz urodzily czy im sie sprawdzilo czy mialy dzien zerowy to tam powiedza.U mnie jakby co tez pierwszy dzien zerowy cyklu przypada 7 stycznia drugi 17 trzeci 30 wiec ciekawe ale zeby przenosc cto Ja nie czuje i niechce.Ale kiedys jak sama cos liczylam to mi wyszlo ze 7 stycznia wiec to jest data ktora misie pokrywa z wlasnymi wyliczeniami.A co do zachcianek Ja dzisiaj raffaello wcianm jak szalona bo od mikolaja dostalam i nawet nie wiedzialam ze tak mnie na nie wezmie jak zasmakowalam to odejsc od pudla nie moge.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny zdrowia i jeszcze raz zdrowia...
Ja po wizycie wszystko w porządku,no-spa,no-spa,no-spa,i do tego leżenie.Właśnie w faktach o bliżniakach ,które mają dwóch ojców,ale jazda.

no dobra czyli z 6/7 (tak jak mi ginek powiedzial- ze statystycznie:) ) bede rodzila:) bo emocjonalny i intelektualny mam 0:)

czyli witaj IP w 3 króli:)

ja zjadlam udko i bulke i zaraz pekne!!!!!!!!!!!! kurde ze sie skusilam!!!!! a chcialam byc twarda!

wczoraj zamowilam jeszcze pajace 3 szt bo stwierdzialm, ze mam malutko, a jak mlody bedzie przesikiwal lub cos to nie nadaze z praniem!

reklama
Witam wieczorkiem ja nadal czuje się jakby mnie czołg przejechał:-( nie mam siły na nic, wszystko mnie boli, a psychicznie też już mam tego dość.
Poczytałam co u Was ale nie umie się skupić co chciałam napisać. idę się położyć pewnie jeszcze potem zajrze
ja mam wg cyklu psychicznego na 8 stycznia, a wg fizycznego na 20 stycznia, intelektualny na 30 grudnia( to troche za wcześnie), intuicyjny na 13 stycznia, ciekawe czy się sprawdzi
miłego wieczoru

Ostatnia edycja:
Do góry