reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
monciaa to fajnie, że tak napisałaś o tej maści :tak:
drogie pieroństwo - 15 zł kosztowała

Tonia fajnie, ze piszesz ucałuj od nas Likę i czekamy na wieści z porodówki

.............................................................

Ja tak do Was co chwilkę zaglądam tylko na moment, bo nie chce mi się tyle na kompie siedzieć....

claudia - no drogie, ale ten mój vick wapo rub jeszcze byl drozszy... ale dobrze ze mialam go juz w domu:-)

mały się obudził... ale nic dziwnego - UWAGA - klaudoos i dominika - jem waniliowe ptasie mleczko :-)

hmmm.... brzuch mnie boli... :/

Tonia - to tylko pogratulować takiej grzecznej córeczki :-) Super, że się odezwałaś. Będziesz nam mogła teraz doradzać jak starsza siostra :-D

moncia - skoro dziś się nie załapałaś (no chyba że jeszcze zdążysz), to może któryś następny :-)

Idę na jakieś ciacho - trzeba wysprzątać resztki w lodówce

No to udało mi sie Was nadrobić:)

Klaudoos- brak słow na te położne...ale tak jak piszą dziewczyny, najważniejsze jest zdrowie Twoje i Szymusia. A poza tym znając życie to niejedna połozna mimo doświadczenia, pewnie podobnie by się zachowała, jak każda z nas...i to ich czcze gadanie najbardziej mnie wkurza!!! Zreszta w szkole rodzenia też nam mówili, żeby przyjechać do szpitala, kiedy będą skurcze co 5 min, a później sama połozna się przyznala, że mimo kilkuletniej praktyki , to sama przyjechała duzo wcześniej.

Claudia- wracaj szybko do zdrówka!

Madalen - to mieliście przezycia, dobrze, ze wszystko wróciło do normy.

Tonia- czekamy na opowieści:)

a ja czekam na męża. Sąsiad przyszedł po psa....powiem Wam że sąsiedzi ratują nam życie bo wychodzą z naszym sspiurem jak mąż wraca późno z pracy...my też zajmujemy się ich zwierzakami (pies i 2 koty) jak jest potrzeba.

a ja czekam na męża. Sąsiad przyszedł po psa....powiem Wam że sąsiedzi ratują nam życie bo wychodzą z naszym sspiurem jak mąż wraca późno z pracy...my też zajmujemy się ich zwierzakami (pies i 2 koty) jak jest potrzeba.

super sąsiedzi:-) ja też mam takich jednych co zawsze nam pomogą a my im odwdzięczamy się tym samym :-)

monciaa - właśnie wciągnęłam prawie całą paczkę ciasteczek - słoneczka z marmolada na środku iczekoladą :-) także ptasie mleczkojeszcze poleży :-)
i czekam na mleczko w tubce :-D :-D

Madlen - zastanawiałam się co u Ciebie... myślałam, że może rodzisz, a tu choroba... :-( :-(
dobrze, że przynajmniej krótko byli i wypuścili synka na wigilię....
oj, nam też to groziło jakiś czas temu, także wiem, jak się bałaś...

Ribi - to fajnych macie sąsiadów! :-)

reklama
monciaa- moj szymek tez miala ochote na wedlowskie mleczko i juz jadlam dzisiaj:)

ribi- tez mamy takich sasiadow, jednak jeszcze nie mieli okazji wyjsc z psem, my opiekowalismy sie ich kotami dwoma, a oni maja zajac sie psem jak bedziemy w szpitalu.,

ja pierdziele schodzi i schodzi mi to dziadostwo różowe! co ide siusiu to ciagle cos!

ja chyba zle obliczylam ten biorytm.. to ma byc 1 zien czy ma byc biorytm O?bo jak 0 to 7 styczen a jak pierwszy dzien, to chyba jeszcze z mc pochodze w dwupaku:)

Do góry