reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
no zaraz ide pod prysznic- plamienia nie ma jako tako .. poprostu sie boje ze odesla mnie z kwitkiem stwierdzajac ze symulantka jestem.. dlatego chce jechac jak cos konkretnego bedzie.

to byla wiadomosc która sie nie wyslala:(

jestem po kapieli i czekam.. wlasnie sie dowiedzialam ze kolezanki siora urodzila przed chwila coreczke 4600!!!!

zaraz wrzuce fotke Majci martusi- bo pozwolila:)

A to z kolei bardzo nieładnie, bo z Decathlona do mnie jest jakieś 500-700 metrów :-D Po drodze stamtąd na Sarni Stok :-D
Kawę mogłyśmy wypić ;-)
No to pewnie jeszcze będzie okazja - wtedy się wproszę :)
Dominika - bób kupiłam mrożony też dobry :) A jakby się nic nie działo również 4 mam się stawić na oddziale :)
Rany, moje dziecko ma 39,4 gorączki i znów całą noc się będę martwić

Damquelle - wysoka ta gorączka.... oby udało się ją zbić!!!

a ja tez jakoś się "niewyraźnie" czuję, wzięłam rutinoscorbin i calcium i mam nadzieje, że do jutra przejdzie.. zaraz mykam do łóżeczka..

Klaudoos - dziewczyny dobrze radzą - jedź na tą IP, niech cię tam zobaczą... choć wyłączę bb to będę myślała jak się ta twoja sytuacja rozwija...

Klaudoos- jedź, zawsze bedziesz spokojniejsza, a to ze moge Cię odesłać do domu, to zawsze moga tak zrobic, nie masz sie czym przejmowac. W koncy jestes na kilka dni przed terminem i zbadac Cie musza.

mam do was pytanko.
dziś przy pobraniu krwi pielęgniarka stwierdziła, że mam już zrosty w żyle i pomimo, że wkłuła się w żyłę, krew nie popłynęła, musiała dopiero pogmerać :dry:
czy to może znaczyć, że ta konkretna żyła będzie już do niczego? Wiecie cokolwiek na ten temat?

klaudooss - widzisz jak się wszystkie nie mogą doczekać. jedź - a może, może.... Trzymaj się
ja juz idę się przespać zanim moja lula się obudzi. Boże - oby bez gorączki!

reklama
malta będzie dobrze, fajnie że napsałaś

klaudoos czekamy na wieści :tak:

Ja jestem tak zmęczona tą chorobą jak by po mnie walcem jeździli, idę spróbować zasnąć, na nic sił nie mam....

Do góry