reklama
no zaraz ide pod prysznic- plamienia nie ma jako tako .. poprostu sie boje ze odesla mnie z kwitkiem stwierdzajac ze symulantka jestem.. dlatego chce jechac jak cos konkretnego bedzie.
to byla wiadomosc która sie nie wyslala
jestem po kapieli i czekam.. wlasnie sie dowiedzialam ze kolezanki siora urodzila przed chwila coreczke 4600!!!!
zaraz wrzuce fotke Majci martusi- bo pozwolila
to byla wiadomosc która sie nie wyslala
jestem po kapieli i czekam.. wlasnie sie dowiedzialam ze kolezanki siora urodzila przed chwila coreczke 4600!!!!
zaraz wrzuce fotke Majci martusi- bo pozwolila
No to pewnie jeszcze będzie okazja - wtedy się wproszęA to z kolei bardzo nieładnie, bo z Decathlona do mnie jest jakieś 500-700 metrów Po drodze stamtąd na Sarni Stok
Kawę mogłyśmy wypić ;-)
Dominika - bób kupiłam mrożony też dobry A jakby się nic nie działo również 4 mam się stawić na oddziale
Rany, moje dziecko ma 39,4 gorączki i znów całą noc się będę martwić
modlicha83
Fanka BB :)
Damquelle - wysoka ta gorączka.... oby udało się ją zbić!!!
a ja tez jakoś się "niewyraźnie" czuję, wzięłam rutinoscorbin i calcium i mam nadzieje, że do jutra przejdzie.. zaraz mykam do łóżeczka..
Klaudoos - dziewczyny dobrze radzą - jedź na tą IP, niech cię tam zobaczą... choć wyłączę bb to będę myślała jak się ta twoja sytuacja rozwija...
a ja tez jakoś się "niewyraźnie" czuję, wzięłam rutinoscorbin i calcium i mam nadzieje, że do jutra przejdzie.. zaraz mykam do łóżeczka..
Klaudoos - dziewczyny dobrze radzą - jedź na tą IP, niech cię tam zobaczą... choć wyłączę bb to będę myślała jak się ta twoja sytuacja rozwija...
mam do was pytanko.
dziś przy pobraniu krwi pielęgniarka stwierdziła, że mam już zrosty w żyle i pomimo, że wkłuła się w żyłę, krew nie popłynęła, musiała dopiero pogmerać
czy to może znaczyć, że ta konkretna żyła będzie już do niczego? Wiecie cokolwiek na ten temat?
dziś przy pobraniu krwi pielęgniarka stwierdziła, że mam już zrosty w żyle i pomimo, że wkłuła się w żyłę, krew nie popłynęła, musiała dopiero pogmerać
czy to może znaczyć, że ta konkretna żyła będzie już do niczego? Wiecie cokolwiek na ten temat?
reklama
C
claudia4you
Gość
Podziel się: