reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
no zaraz ide pod prysznic- plamienia nie ma jako tako .. poprostu sie boje ze odesla mnie z kwitkiem stwierdzajac ze symulantka jestem.. dlatego chce jechac jak cos konkretnego bedzie.

to byla wiadomosc która sie nie wyslala:(

jestem po kapieli i czekam.. wlasnie sie dowiedzialam ze kolezanki siora urodzila przed chwila coreczke 4600!!!!

zaraz wrzuce fotke Majci martusi- bo pozwolila:)

A to z kolei bardzo nieładnie, bo z Decathlona do mnie jest jakieś 500-700 metrów :-D Po drodze stamtąd na Sarni Stok :-D
Kawę mogłyśmy wypić ;-)
No to pewnie jeszcze będzie okazja - wtedy się wproszę :)
Dominika - bób kupiłam mrożony też dobry :) A jakby się nic nie działo również 4 mam się stawić na oddziale :)
Rany, moje dziecko ma 39,4 gorączki i znów całą noc się będę martwić

Damquelle - wysoka ta gorączka.... oby udało się ją zbić!!!

a ja tez jakoś się "niewyraźnie" czuję, wzięłam rutinoscorbin i calcium i mam nadzieje, że do jutra przejdzie.. zaraz mykam do łóżeczka..

Klaudoos - dziewczyny dobrze radzą - jedź na tą IP, niech cię tam zobaczą... choć wyłączę bb to będę myślała jak się ta twoja sytuacja rozwija...

Klaudoos- jedź, zawsze bedziesz spokojniejsza, a to ze moge Cię odesłać do domu, to zawsze moga tak zrobic, nie masz sie czym przejmowac. W koncy jestes na kilka dni przed terminem i zbadac Cie musza.

mam do was pytanko.
dziś przy pobraniu krwi pielęgniarka stwierdziła, że mam już zrosty w żyle i pomimo, że wkłuła się w żyłę, krew nie popłynęła, musiała dopiero pogmerać :dry:
czy to może znaczyć, że ta konkretna żyła będzie już do niczego? Wiecie cokolwiek na ten temat?

klaudooss - widzisz jak się wszystkie nie mogą doczekać. jedź - a może, może.... Trzymaj się
ja juz idę się przespać zanim moja lula się obudzi. Boże - oby bez gorączki!

reklama
malta będzie dobrze, fajnie że napsałaś

klaudoos czekamy na wieści :tak:

Ja jestem tak zmęczona tą chorobą jak by po mnie walcem jeździli, idę spróbować zasnąć, na nic sił nie mam....

Do góry