reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

a ja sie znow objadlam... a mialam juz tyle nie jesc:-) ale co zrobic jak lodówka pełna i trzeba powyjadać wszystko... mąż też stwierdził, że siedzimy w domu i tylko jemy:-D

zaraz zapodam sobie inhalacje na ten moj kaszel bo zaraz mnie nerwica wezmie...:/ kiedy on przejdzie...

reklama
Oj, jak fajnie, coś się znowu dzieje :-D
Klaudoos - liczę na Ciebie ;-)

A my po wizycie - i u nas nic. Waga 3400 g - a na moje pytanie, czy nie moglibyśmy jakoś przyspieszyć, lekarz odpowiada swoim ulubionym "a po co?" i "niech pani do niego mówi, żeby wyszedł, może posłucha..."

W każdym razie dowiedziałam się niestety, że z moich planów krótkiego pobytu na porodówce nic nie wyjdzie - bo mam się zgłosić w szpitalu już przy 4 skurczach na godzinę - czyli jak będą co 15 minut... żeby można było zdjąć szew... a od 15 minut do 3 i mniej to pewnie długa droga będzie...

giovanessa - byłam dzisiaj w twoich okolicach - na sarnim stoku :)
I nic fajnego nie kupiłam :( Ani sobie, ani malutkiej. Smyk potwornie drogi jak dla mnie, buty mi się nie podobały a na obniżkach masa rozpychających się bab. Jedynie Anka kupiła sobie pełno koralików i znów będziemy jutro nadziewać biżuterię :)
Pożarłam miskę bobu i chyba się przewrócę koło mojej chorej myszki.
Elfa - dawno cię nie było

giovanessa - byłam dzisiaj w twoich okolicach - na sarnim stoku :)
I nic fajnego nie kupiłam :( Ani sobie, ani malutkiej. Smyk potwornie drogi jak dla mnie, buty mi się nie podobały a na obniżkach masa rozpychających się bab. Jedynie Anka kupiła sobie pełno koralików i znów będziemy jutro nadziewać biżuterię :)
To trzeba było zapytać, gdzie się wybrać na zakupy, a nie wybierać jedno z najgorszych i najdroższych miejsc :-D
Ja tam zaglądam tylko w ostateczności... ;-)

Klaudoos- ja też pewnie byłabym juz na IP, Ty masz nery kobieto:) Ale ja też panikara jestem...

Giovanessa - no, to trzymam kciuki za Ciebie, może mały zechce szybciej wyjśc:)

Elfa- ja, tez o tym coraz częściej mysle, ale wszystko pewnie wyjdzie w trakcie i będzie dobrze:)

To trzeba było zapytać, gdzie się wybrać na zakupy, a nie wybierać jedno z najgorszych i najdroższych miejsc :-D
Ja tam zaglądam tylko w ostateczności... ;-)
W sumie to jechaliśmy do decatlona bo mój sobie musiał kupić buty i to tylko tam (uparte stworzenie)
a faktycznie - przecież polar sobie kupiłam :) Jak tylko zrobi się ciepło zabieram małą w góry :)

W sumie to jechaliśmy do decatlona bo mój sobie musiał kupić buty i to tylko tam (uparte stworzenie)
a faktycznie - przecież polar sobie kupiłam :) Jak tylko zrobi się ciepło zabieram małą w góry :)
A to z kolei bardzo nieładnie, bo z Decathlona do mnie jest jakieś 500-700 metrów :-D Po drodze stamtąd na Sarni Stok :-D
Kawę mogłyśmy wypić ;-)

klaudoos - ja też bym jechała.. przynajmniej sprawdzą, czy wszystko w porządku:tak:

monciaa - oj, mi też apetyt dopisuje :-) :-D dziś na wizycie ginka pokazała mi na brzuchu swoimi rekami gdzie mam dziecko, a gdzie mam tłuszczyk :-D:-D:-D

damqelle - a skąd bób? można znaleźć gdzieś w sklepach? ja tylko w sumie w sezonie widuję..:confused:

giovanessa - to ardzo ładnie mały waży! :-) i chya rzeczywiście czeka cię długi pobyt na porodówce...:eek:

elfa - jakoś damy radę ;-) :-D

ja po wizycie. na usg wszystko OK, ale koloska to ja nie urodzę... ;-) może i lepiej, będzie trochę może łatwiej.. ;-)
w tej chwili waży 2880 (tolerancja 300gr) także pewnie koło 3kg się urodzi.
lekarka kazała dopinać torbę do szpitala ale do terminu 3 stycznia powinnam dotrwać (taką też mam nadzieję).
jak się nic nie ruszy mam się stawić u niej w szpitalu 4 stycznia o 11:00 - będzie miała wtedy dyżur, podepnie mnie pod ktg, zbada i zadecyduje co dalej

reklama
Do góry