reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

malutka jak klaudoos urodzi to zrobimy taką imprezę na forum, że w końcu :) ufff:):):)

a ja siedzę i myślę co by tu zjeść...jakaś masakra....

reklama
klaudoos-dostaliśmy od położnej na SR i razem wypełnialiśmy, bo część rzeczy trzeba zapisywać na bieżąco-pierwsze ruchy itp i żeby po prostu mieć gotowe.
jest też rubryka choroby w rodzinie, którą się robi na osobnej kartce i jeśli z dzieckiem coś się dzieje to proszę o taki wykaz w celu wykluczenia chorób genetycznych-ja musiałam z mamami zrobić wywiad bo nie znam wszystkich chorób, a chcą do pokolenia pradziadków dziecka czyli naszych dziadków.

Ribi--- tyle smakowitosci na swieta było.. ze juz wybrzydzac zaczynasz... a moze zjedz krewetek ?? ja to ide pospac.. do pozniej ...

Blondi 3 stycznia mam iść do szpitala i 4 cesarka, no chyba, że ze względu na tą nerkę każą mi wcześniej, ale wolałabym nie

Ja tez mam 3 stycznia iść do szpitala, akurat mój lekarz ma dyżur, bedzie sprawdzał, czy łózysko ok, jak z wodami płodowymi i albo mnie zostawia w szpitalu, albo jak będzie ok to spowrotem do domciu, nie ukrywam, że wolałabym urodzić przed 3 stycznia :-) czyli w terminie poprostu :-)

moniaivoy,
odnośnie zgagi polecam wodę ZUBER (mozna ją kupić w aptece) ja kupiłam przed Swietami i od tamtej pory zgagi nie mam. Lekarz powiedział, że jak tylko pomaga można pić tą wodę :-) 5L kosztuje 20zł :-) rozcieńcza się ja pół na pół z woda gotowana i pije pół godziny przed posiłkiem, lepiej nie wąchać jej natomiast w smaku obojetna :-) a zgagę miałam niemiłosierną łzy mi z bólu leciały czasem :-(

Ribi--- tyle smakowitosci na swieta było.. ze juz wybrzydzac zaczynasz... a moze zjedz krewetek ?? ja to ide pospac.. do pozniej ...

myślisz że mam ochotę na krewety...? No wlaśnie problem polega na tym, że ja nie wiem naa co mam ochotę.....buuuuu:(:(:(

A pewnie bym zjadła ciasto mojej mamy ale ona daleko:(

O rany, niby święta takie krótkie, a ledwo Was nadrobiłam :-D

Gratulacje dla nowych mamuś :-)
Chociaż szczerze powiem, że myślałam, że na gorącej zobaczę wieści od Klaudoos ;-) A tu nici :-D

A u mnie nic się nie dzieje, jeśli chodzi o jakieś tam przychodzenie na świat. Bo z innych rzeczy to: w Wigilię wyłączyli nam prąd, w pierwszy dzień świąt zepsuł się piec od centralnego, wczoraj dvd, a dzisiaj szlag trafił pralkę :-D

klaudoos - jak to czekasz na mnie?! ja to zaczynam sie leczyc na GBSa i nie moge teraz urodzic :-D
a najgorsze jest to ze ten krem dopochwowy jest tylko na zamówienie bo tubka kremu wielkosci palca u reki kosztuje ponad 100 zł i żadna apteka nie ma tego na stanie... tak więc zaczynam kurację od jutra wieczorem... i co najmniej 7 dni... więc klaudoos kochana- albo ze mna czekasz albo idziesz pierwsza:-D

reklama
Mam dziś zły dzień, cieszyłam się że przestała mnie boleć nerka prawa to zaczęła lewa, w dodatku ciężko mi się oddycha. jak leże na lewym boku to lżej mi się oddycha za to nerka bardziej boli a jak na prawym to na odwrót już nie wiem co lepsze. Płakać się chce koszmar jakiś. mam nadzieje że do jutra choć trochę minie bo po wózek mamy jechać
joasiab daj znać co tam Ci powiedzieli i jak Cię przyjeli w naszym szpitalu i powodzenia
Trzymajcie się idę dalej szukać dogodnej pozycji o ile ją w końcu znajdę

Do góry