reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
A ja byłam na spacerku, super pogoda, słoneczko świeci i kupiłam w końcu cos na zgagę, ale juz mnie zaczyna piec, a jeszcze wieczór się nie zbliżył:(

Ale mi się dzisiaj nudzi, zajęcia sobie nie mogę znaleźć...Wszystko juz posprzątałam, poprałam, jedzenia mamy jeszcze od świąt, co tu robić? Książek sie naczytałam w nocy...

Olandia- trzymam kciuki!!! Informuj nas na bieżąco.

Zielona- no to juz, tuz tuż do rozwiązania:) Ale super:)

Domi - ja bym sie zdecydowała na cesarke...

Monciaa - kurczę , ja jutro ma do odebrania te wyniki, aż się boję...Na ewno da się paciorkowca wyleczyć, ale właśnie nie wiadomo jak szybko, ja w sumie sie na tym nie znam...

dzieki dziewczynki za porady :-) wiem ze nie ja pierwsza i nie ostatnia... zreszta zrobilam to badanie bo ginek o tym wspomnial a nie ze niby przymus jego wykonania wiec tym bardziej sie ciesze bo wiem ze maly po porodzie dostanie leki na zas:-) a tak to urodzilabym w blogiej nieswiadomosci...

witam się i ja poświątecznie.
ciężko jakoś po tych świętach, niewyspana jestem, w wigilię zostaliśmy u teściów na pierwszy dzień świąt, spałam 3h, twardo, ciasno, dziś od 4:44 zgaga, masakra jakaś i potem zasnąć nie mogłam, a jak się udało to spałam do 10.30.
Ala wymęczona tymi trzema dniami, tez prawie nie spała :-(
poza tym poród mi się śni co rusz, że czegoś nie mam, zapomniałam itp.
dlatego dobrze, że torba wstępnie spakowana, dziś kartę położniczą wypełnię i na wierzchu położę bo te sny to mnie wykończą normalnie.
chorującym zdrowia życzę!
dostałam piłkę od siostry, ogólnie fajne praktycznie prezenty-od teściów dostaliśmy wiertarkę z udarem porządną, nie będzie trzeba co chwilę od wujka pożyczać.
miłego popołudnia

witam się i ja poświątecznie.
ciężko jakoś po tych świętach, niewyspana jestem, w wigilię zostaliśmy u teściów na pierwszy dzień świąt, spałam 3h, twardo, ciasno, dziś od 4:44 zgaga, masakra jakaś i potem zasnąć nie mogłam, a jak się udało to spałam do 10.30.
Ala wymęczona tymi trzema dniami, tez prawie nie spała :-(
poza tym poród mi się śni co rusz, że czegoś nie mam, zapomniałam itp.
dlatego dobrze, że torba wstępnie spakowana, dziś kartę położniczą wypełnię i na wierzchu położę bo te sny to mnie wykończą normalnie.
chorującym zdrowia życzę!
dostałam piłkę od siostry, ogólnie fajne praktycznie prezenty-od teściów dostaliśmy wiertarkę z udarem porządną, nie będzie trzeba co chwilę od wujka pożyczać.
miłego popołudnia
skad masz tą karte? trzeba to jakos wczesniej wypelnic? pierwsze slysze..

hej brzuchatki ..

joasiab-- to trzymam kciuki zebys nie musiała zostac w szpitalu

Olandia--- powodzenia

moncia -- wysłałam Ci PW

Klaudos--- zawsze chciałam miec psa.. ale nie mamy do niego warunków.. i wiesz co .. tak sobie przeczytałam Twojego posta.. i chyba mój by mi dzis "nasrał" na dywan... albo kazałabym mu robic do WC.. ale na spacer bym nie wyszła...

Witam mamusie.
Ja po pracy, wyczyszczone biureczko, śladu po mnie nie ma. Ale oczywiście szefa nie było i jutro muszę specjalnie iść po wypłatę. Dziś czuję się okropnie, mam skurcze chyba i ogólnie taki ucisk na dół brzucha że mam wrażenie, że non stop siku mi się chce. I sikam co chwilę. Pierwszy raz mi tak dziwnie. I spanie ogromne.
A na dworze pięknie ale ślizgawa taka, że aż strach chodzić. Więc idę spać. :-)

Witam Was kochane nadal z kaszlem, ale z mniejszą temperaturą...
:tak:
Mam pytanko co brałyście na kaszel? Ja mam taki suchy i coś bym jeszcze sobie może wzięła do tego syropku z cebuli, aby szybciej przeszło

Ja mam super miksturę na przeziębienie z czosnkiem i tymiankiem. Pomogło mi bardzo w październiku i będę ją dziś robić bo mój mąż chory i ja sobie zapobiegawczo. Dam później przepis bo jest skuteczna. Tylko znajdę ale najpierw się zdrzemnę.

reklama
witam i ja, od rana was tak podczytuje ale zeby cos odpisac toza bardzo nie bylo jak.
w nocy kolo 5 obudzilam sie bo brzuch twardy jak skala i do tego bolal, wzielam magnez i puscilo no i toska zaczela dawac czadu. zreszta dzis od rana cos nie halo sie czuje brzuch boli ale bylam na spacerku dotlenilam sie :-). miskula pokazala rogi lobuz maly, siadla na sniegu i koniec nie pojdzie bo ona do sklepu chce isc po chipsy no i tatus skapitulowal.

joasiab trzymam kciuki za wizyte oby sie obylo bez zostania w szpitalu.

monciaa lepiej teraz niz pozniej tak to wiesz, czego sie spodziewac bedzie dobrze.

klaudoss normalnie opierniczasz sie :-) chyba twoj porod jest najbardziej wyczekiwany. oj bedzie sie dzialo na forum jak urodzisz.

olandia to szybkiego powrotu do domku ze szpitala i bez komplikacji.

Do góry