Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Szalom - napewno mąż wróci przed porodem, jeszcze masz czas :-) NIE STRESUJ SIĘ !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczynki na 90% wypadlo mi reszte czopa? to jest mozliwe zeby byl caly we krwi? zalozylam rekawiczke jednorazowa wzielam patyczek zeby to cos zobaczyc ale popchnelo mi sie bardziej w glab, a i tak bylo gleboko.. to cos mialo ok 4cm.. a jak sie podtarlam to mialam sluz lekko ale to lekko podbarwiony bladorozowo..
zadzwonilam do meza.. jak na zlosc czeka na pociag ktory ma opoznienie juz 20minut;/
chcemy jeszcze szybko podjechac do sklepu- bo chce odebrac kase za ubezpieczenie bo w portfelu mam 10gr..
blagam pomodlcie sie wszsytkie zeby do cholery cos ruszylo!!!!!!!!! i teraz bede miala ciekawa noc;/
zielona to trzeba brać się do roboty powoli :-)
może olejek rycynowy wypić tak dzień przed?
tylko wlasnie czy to mozliwe zeby to byl taki skrzep jakby? cholera ze nie mialam patyczka do szaszlyka;/ teraz jak sie podtarlam to znowu nic.. ja zwariuje!