reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Witajcie :)

Dzis kolejny dzień obżarstwa u nas...ale sią napchałam ciastami, ale co ja na to poradzę, ze tak lubię...Byliśmy dzis w Kościółku i na spacerze, ale ziąb sie zrobił, szybko nas zmyło do domku...Ja kolejną noc z rzędu nie śpię, masakra jakaś..Leże, próbuję coś czytać,a w dzień nawet nie chce mi sie spać...

Klaudoos- u mnie tez jakieś zwiększone upławy, cały czas mokro, już mnie to do szału doprowadza...

Monciaa- no kochana, moze ten masaż szyjki cos pomoże, ale kurcze nawet nie miałam pojecia, ze coś takiego sie robi...

Claudia- mam nadzieje, ze Cie nie rozłozy choróbsko. A ja jeszcze torby nie mam spakowanej, jakoś nie mogę sie zebrac, czekam do stycznia.

Sylva- ja tez mam juz dosc siedzenia przy stole, tez nogi mi puchna, a jeszcze jutra czeka mnie posiadówa u szwagierki:(

Malutk_a - nie martw sie, mój teściu mieszka z nami i średnio co 2 tyg., pyta sie kiedy ja mam termin rozwiązania...ale juz nie zwracam na to uwagi...

Malta- najważniejsze ze próbujesz karmić Wiktorka i sie udaje, moze laktacja sie niedługo rozkreci na dobre:)

A my chyba sobie jakiś filmik puścimy na kompie, bo w TV nic nie ma, jak zwykle...

reklama
Claudia kuruj się kochana, aby nie rozłożyło Cię na dobre.

A ja pozmywałam własnie bo teście na chwilkę byli. Ide jakąś kolazyjkę przyszykować dla Wiki i mężusia bo poszli jeszcze na mały spacerek dupki przewietrzyć ale już wracają :)

A ja dzisiaj cały dzień mam jakies skurczyki nieregularne raz są raz ich nie ma.

A ja właśnie nie mam żadnych skurczy, az mnie to dziwi...generalnie spokój od 2 tygodni, czasem mam brzuch twardy, ale wydaje mi się, że to Ala się wypina.

U mnie podobnie, zero skurczy chociaż to już 39 tydzień. Na ostatniej wizycie lekarz stwierdził, że wszystko jeszcze pozamykane, ale "na wszelki wypadek" warto spakować torbę. ...Za to mały rusza się jak w mrowisku;) Nie wiem jak to odbierać, termin mam na 4 stycznia, ale nastawiam się, że przenoszę ciążę.

Te siedzenie przy stole to męczarnia jakaś...jeszcze jutro do teściów ale co tam zjemy obiadzik i do domku leżeć ;-)

Wytrzymamy jeszcze ten jeden dzień :tak:

A my z mężem muszę się pochwalić mamy dzisiaj rocznicę ślubu :-):-):-):-)

Witam, my z mężem już w domku po odwiedzinach u siostry i po mszy. Bratowa powiedziała, że dzieciaki (10, 8, 6 lat) nie mogą się doczekać, kiedy wreszcie Natalia się urodzi, żeby zajmować się dzidziusiem :-D
Dobrze, że poszliśmy wieczorem na mszę, bo przynajmniej było sporo wolnych miejsc siedzących, a w południe podobno Było kiepsko.

syla - przyjmijcie najserdeczniejsze życzenia duuuużo i coraz więcej miłości i szczęścia! Zobacz załącznik 311860A która to rocznica?
malta - super, ze się karmicie :-) Trochę wytrwałości, a tylko patrzeć, jak będziesz narzekać, że masz nawał mleczny :szok: Dzięki za radę odnośnie podkładów. Napisz, jakich ty używasz? Nam na SR polecali Bella.
malutk_a - mozemy sobie przybić piątkę, jeśli chodzi o teściów. Mój potrafi być tak strasznie irytujący i tak okropnie się wymądrza, że szlag moze trafić! A na domiar złego już nie może się doczekać, żeby zajmować się wnuczką, bo to ich jedyna wnusia... A ja najchętniej poprosiłabym o sądowy zakaz zbliżania się :wściekła/y:

Zmykam, bo zaczęliśmy oglądać z M "Dorwać byłą" z J.Anishton. Zapowiada się fajna komedyjka :-) Wreszcie się wyłożyć i przytulić do mężusia...

Dziewczyny jestem w szoku
jak się pytam koleżanek co urodziły kiedy im wypadł czop to żadna nie wie co to jest ten czop :szok:
a niektóre mają dwójkę dzieci
hmmmmmmmm

co do choróbska to na razie tylko kaszel, piję już syrop z cebuli i jem rutinoscorbin
oby mnie nie chwyciło, na razie temperatury nie ma..
a mój ma na zmianę raz 39 raz 38,5 koszmar, staram się go wyleczyć

A co dziewczynki dostałyście na prezent??

Ja torebkę, piłkę tą do ćwiczeń i blender od teściowej ( usłyszała, że chcemy kupić i nam kupiła) :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Claudia ja od męża dostałam piżamkę, i moje ukochane perfumy :) Od brata i bratowej kosmetyki, od mojej cioci śliczną filiżankę na kawę do tego kawe i słodyczki a od teściów dostaliśmy z m 600 zł :) od mojej babci dostałam 200 :)
W dodatku mój Rafcio dostał z pracy na święta 1000 zł więc przed samymi świętami uzbierało nam się prawie 2000 zł do odłożenia :) SUPER

Idę przeczytać Wiki bajkę i kładę się do łóżeczka

reklama
monia-t - to nasza 8 rocznica :-)

Dziękuję dziewczynki za życzonka:-)

Claudia-kuruj się żeby cię za bardzo nie rozłożyło.

Ale jestem przejedzona,normalnie aż grzech.Idę do łóżeczka film oglądać.

Dobranoc :-)

Ostatnia edycja:
Do góry