o kurde monciaa- ty idz sie seksic z mezuchem zeby nie miec masowania! albo walnioj kielicha przed.. niestety masowanie nie jest przyjemne
ja zasnelam przed 4 ale wstawalam siusiu co chwile, kuerde caly czas mam wrazenie ze cos mi sie saczy, caly czas wilgotno, az mnie to wkurza!!! szymon szalal w nocy teraz odsypia..
u nas sypie pieknie snieg a ja dalej w duopacku ale powiedzialam do meza ze jeszcze tydzin i Szymon powinien byc a jak nie to 2 tyg bo pewnie wywolywanie bedzie.. wiec jeszcze chwilunia.. mam wrazenie ze on nigdy z tego brzucha nie wyjdzie!
juz zapowiedzialam jak dbam o figure- mąż tylko sie usmiechnal, ale ja dopne swego!
1. guam- na uda, lydki, pupe, brzuch- mam taki celulit jak nigdy nie mialam~!!
2. dieta- sprobuije byc na dukanie- tylko czy serek wiejski mozna jesc karmiac?
3. cwiczenia- bede cwiczyc
4. gorset wyszczuplajacy
5. no i od lutego/marca solarium- ach...
no ty tyle z postanowien wigilijnych
ja zasnelam przed 4 ale wstawalam siusiu co chwile, kuerde caly czas mam wrazenie ze cos mi sie saczy, caly czas wilgotno, az mnie to wkurza!!! szymon szalal w nocy teraz odsypia..
u nas sypie pieknie snieg a ja dalej w duopacku ale powiedzialam do meza ze jeszcze tydzin i Szymon powinien byc a jak nie to 2 tyg bo pewnie wywolywanie bedzie.. wiec jeszcze chwilunia.. mam wrazenie ze on nigdy z tego brzucha nie wyjdzie!
juz zapowiedzialam jak dbam o figure- mąż tylko sie usmiechnal, ale ja dopne swego!
1. guam- na uda, lydki, pupe, brzuch- mam taki celulit jak nigdy nie mialam~!!
2. dieta- sprobuije byc na dukanie- tylko czy serek wiejski mozna jesc karmiac?
3. cwiczenia- bede cwiczyc
4. gorset wyszczuplajacy
5. no i od lutego/marca solarium- ach...
no ty tyle z postanowien wigilijnych