reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

o kurde monciaa- ty idz sie seksic z mezuchem zeby nie miec masowania! albo walnioj kielicha przed.. niestety masowanie nie jest przyjemne:(

ja zasnelam przed 4 ale wstawalam siusiu co chwile, kuerde caly czas mam wrazenie ze cos mi sie saczy, caly czas wilgotno, az mnie to wkurza!!! szymon szalal w nocy teraz odsypia..

u nas sypie pieknie snieg a ja dalej w duopacku:) ale powiedzialam do meza ze jeszcze tydzin i Szymon powinien byc a jak nie to 2 tyg bo pewnie wywolywanie bedzie.. wiec jeszcze chwilunia.. mam wrazenie ze on nigdy z tego brzucha nie wyjdzie!

juz zapowiedzialam jak dbam o figure- mąż tylko sie usmiechnal, ale ja dopne swego!
1. guam- na uda, lydki, pupe, brzuch- mam taki celulit jak nigdy nie mialam~!!
2. dieta- sprobuije byc na dukanie- tylko czy serek wiejski mozna jesc karmiac?
3. cwiczenia- bede cwiczyc:)
4. gorset wyszczuplajacy
5. no i od lutego/marca solarium- ach...

no ty tyle z postanowien wigilijnych:)

reklama
kochane jestem już w domu, całe szczęście, mam dość wszystkiego

zielona super wieści:tak:
a mała też nieźle sobie waży

moniaivoy super prezencik dostałaś...

oj monciaa to do dzieła - obyś szybko urodziła

Tak dziewuszki w domu najlepiej, ja jestem wniebowzięta , że już wróciliśmy:tak:

Dzień Dobry :)

Widzę, że na gorącej cisza :)

My pospaliśmy do 9:40 :) Ale ja często się budziłam, bo dosłownie jak leżę na bokach to zaraz całe ciało mnie boli a jak obracam się z boku na bok, to czuję jakby mi ktos kości łonowe łomem rozrywał :( Ból okropny MASAKRA

Wczoraj miły dzionek i kolacja pyszna. Teraz my już po świątecznym śniadanku później kawusia a obiadek chyba dzisiaj na 17 skoro śniadanie o 11 :)

Życzę Wam miłego Bożego Narodzenia

Witam i ja w dwupaku :-)
Kurcze, został tydzień do planowanego rozwiązania, jak niewiele :-)

klaudoos, ja mam takie wytłumaczenie na wszystkie moje jedzeniowe grzeszki, że za tydzień koniec, dieta, ćwiczenia, wielkie odchudzanie, bo patrzeć na siebie nie mogę...
Nie wiem, czy będę stosować jakąś dietę, bo u mnie generalnie ciężko z utrzymaniem rygoru, ale na pewno zrobię to, po czym kiedyś udało mi się całkiem nieźle schudnąć - zapominam o ziemniakach, chlebku, bułeczkach, makaronie, słodyczach i jedzeniu po 18 :-)

joasiab, mam podobnie, jak leżę na bokach, to albo tak mnie zgaga pali, że łzy mi ciekną po policzkach, albo już po chwili bolą biodra, na plecach nie ma szans spać, bo ciągną więzadła, a obracanie się to istne kino, stękam, jęczę, bo wszystko boli, ale już niedługo ;-)

Ostatnia edycja:
dziewuszki a jak u was z tymi skurczami ?? Ja to nawet na szkołe rodzenia nie poszłam i nie mam pojęcia co i jak ; o wczoraj miałam 3 skurcze po 30sek co 10 min... przed samą wigilią... i się zastanawiałam czy to już! Ale na szczescie ustały ; )) te przepowiadające mogą się tak co kilka min powtarzac ?? chyba w poniedziałek spakuję torbę do szpitala ; ))

ja mialam 3 noce pod rzad regularne co 6-10min, tzn. np. 4 x co 6 minut i 1 po 10min.. ale prysznic i no-spa zwalczylay..

przed chwila mąz przyszedl ze spaceru i mowi: Kochanie jestesmy zasypani- nie wyjade autem do poniedzialaku nie mozesz urodzic.. a ja dostalam wlasnie 3 skurcze co 10minut:) ale juz teraz mija ok 20minuta i sie nie powtorzyl..ufff.. dzis nie moge rodzic, bo jak zrobie lewatywe to... oj dzialoby sie:)

dziewuszki a jak u was z tymi skurczami ?? Ja to nawet na szkołe rodzenia nie poszłam i nie mam pojęcia co i jak ; o wczoraj miałam 3 skurcze po 30sek co 10 min... przed samą wigilią... i się zastanawiałam czy to już! Ale na szczescie ustały ; )) te przepowiadające mogą się tak co kilka min powtarzac ?? chyba w poniedziałek spakuję torbę do szpitala ; ))

Wiesz co torbę lepiej spakuj , nigdy nic nie wiadomo...
widzę , że masz termin tak jak ja :-)
ja już będę się pakować , mam wszystko prócz wody, czegoś do jedzenie, ręczników papierowych
ale jakby się coś działo to w 10 minut torba spakowana....

Skurcze też miałam jakiś czas temu . chyba z 10 pod rząd i co jakieś 6 minut....
ale to jeszcze nie to ;-)
...............................................................
u nas świąteczne nudy, mój śpi a ja kombinuje czym by się tu zająć

Witajcie!!:happy2:

u nas też teraz leniu.... świąteczne.. kościółek zaliczony, tylko się zdenerwowałam, bo jakieś nieznane kolędy grali, a ja sobie pośpiewać chciałam.. jak śpiewałam to Kamil kopał i teraz nie wiem, czy mu się podobało czy nie, bo ja to z tych co słuchu ani głosu nie mają:-D:-D

Witajcie!!:happy2:

u nas też teraz leniu.... świąteczne.. kościółek zaliczony, tylko się zdenerwowałam, bo jakieś nieznane kolędy grali, a ja sobie pośpiewać chciałam.. jak śpiewałam to Kamil kopał i teraz nie wiem, czy mu się podobało czy nie, bo ja to z tych co słuchu ani głosu nie mają:-D:-D

Mój też zawsze daje czadu w kościele, kopie jak szalony, szczególnie jak są pieśni ;-)
Kurde mieliśmy też mszę zaliczyć dzisiaj, ale mój zdycha, kaszle strasznie i nie wiem czy to ma sens i nie pójdziemy jutro dopiero....

reklama
a ja mam lipe!!! pospalam chwilke moj sie drze gdzie sa ziemniaki- wiec mi juz gul skacze czerwony na szyi, ze znow pyta gdzie co jest.. mowie na swoim miejscu.. wraca i drze sie na mnie, ze robie z niego idiote.. wiec ja juz bardziej wkurzona mowie , zeby dobrze sprawdzil bo nie mam sil sil sie schylac i szukac!!! nie ma! wyzwal mnie od roznych ze chowam i nie wiem gdzie.. tak tez pomyslalam, kurde wyrzucilam je czy co? nagle.. olsnienie.. przeciez wczoraj obierales sobie i gotowales do ryby!!!!!!! cisza.. i co?? okazalo sie ze ciezko mu bylo sie schylic i polozyc pod zlewem kolo smietnika i wyrzucil do smietnika.. przeprosin brak, ja winna- stwierdzil, ze hormony mi buzuja (buzuja fzkt) ale do winy ciezko sie przyznac.. kurde!!!!!!
ale przez te nerwy brzuch mnie boli! rany..

Do góry