reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

dzień dobry

Piszecie, że Kashyaa jest pierworódką, a na liście styczniówek jest, że "czeka z Adasiem na Jasia..."? Mam nadzieję, że ona już też po i nie męczyła się za bardzo.
:-(

No proszę, Kashyaa już też po zawodach i ma przy sobie okruszynkę Jasia !!! :-)

Adaś to jej facet o ile pamiętam dobrze :) a była pierworódką;)

Klaudoos - u KASHYA też zaczęło się od senności i zmęczenia i w ten sam dzień zaczęła rodzić więc może może ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczyny Ja tylko na chwile z ciekawosci no i ciekawosc zaspokojona bo sa dwa male dzieciaszki.Strasznie sie wzruszam ostatnio jak czytam ze sie urodzily bobaski w pierwszej ciazy nie bylam taka plakliwa.A co do tego co ktoras pisala Ja dzisiaj o 4 rano tez obudzilam meza przed jego budzikiem bo szedl dzisiaj do pracy po 5 i tak pod wigilie z samego rana male bara bara a bo mowia ze jak we wigilie tak przez caly rok wiec mam nadzieje ze sie spelni :) Maz byl zaskoczony ale i zadowolony co najwazniesze. To na koniec jeszcze raz Zdrowych,Wesolych i Spokojnych Swiat bo skladalam na odpowiednim watku ale widze ze niektore tutaj pisza.Zajrze pewnie dopiero jutro zobaczyc co u Was bo mam 4 godziny tylko zanim maz wroci a taki balagan wciaz ze szok.Ja nie wiem jak Wy to robicie ze juz macie blysk Ja w kuchni jak cos robie zawsze mi sie nabrudzi a tym bardziej ze jeszcze pirogi przede mna.

Ale super nowiny. Dziewczyny sie postarały.

Ja tylko szybciutko napiszę, że byłam dzis na USG i mała obróciła się główką do dołu, normalnie cud, bo dawał mi tylko 5% szans na obrócenie, a tu taka niespodzianka. Mała wazy juz 3700g, szyjka jeszcze długa 4cm ięc pewnie do stycznia dotrwam i nie będzie cesarki huuuuurrrrrrrraaaaa. teraz juz się zegnam bo jedziemy na Wigilje do moich rodziców.

zielona i olandia - gratuluje udanych wizyt!

a ja jakas niespokojna dzisiaj jestem... moze przez to ze cala rodzina wydzwania i pyta sie o porod i o Szymonka... a ja mam coraz wiekszego stracha przed godzina "0"...
maly wierci sie niemilosiernie az molestuje mi pecherz...:-) a rano byl takim leniuszkiem:-)

ja sie nadal do kitu czuje.. troszke pospalam, jesrt mi niedobrze, do tego klotnia z mezem ach.. nie chce mi sie tej calej wigilii.. juz jest 15 a ja mam wylane, nic nie zrobie juz, bo brak sil.. jak moj bedzie chcial to zrobi stol..

hej dziewczynki,

ma zaraz wychodzimy do rodzinki, więc:

[FONT=&quot]Śnieg okrył ziemię puszystą bielą,[/FONT][FONT=&quot]
Wokół się wszyscy ludzie weselą.
Spłynęła z niebios dla nas nowina-
Najświętsza Panna powiła Syna.
I my Dzieciątku dziś hołd oddajmy
Polska kolędę Mu zaśpiewajmy.
Niech śpiew przy żłóbku i w dzień i w nocy
Mocą, radością serca jednoczy.
[/FONT]​
[FONT=&quot]Najserdeczniejsze życzenia bo[/FONT][FONT=&quot]ż[/FONT][FONT=&quot]onarodzeniowe[/FONT][FONT=&quot] składa – [/FONT]

[FONT=&quot]fogia z rodzinką.[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]​

klaudoos
Fajniutki z niego chlop skoro umie przeprosic!

Ja siedzie z Majusia sama w domku tzn. u tesciow(maz pojechal do moich dziadkow z zyczeniami i prezentami, tesciowie z zyczeniami do rodzenstwa) - Maja szleje bo gwiazdor spelnil jej zyczenia i ma teraz nowe zabawki... Z Misiem troche sie naglokowalismy jak zabawke kupic ...i sie udalo ..Maja jest pochlonieta zabawa :)
Myslalam, ze nastroj swiateczny choc troche mnie "zaczaruje" i przestane myslec o tym co sie ma wydarzyc i wszystkich tego konsekwencjach - nie udalo sie!!

...mam ochote na swiateczne ciasta ale wszystkie sa wyniesione w "chlodne miejsce" i musze poczekac, az ktos sie zjawi w domku, i bede go mogla poprosic o troche lakoci:)

reklama
Dziewczyny, ja również Wam wszystkim życzę zdrowych i spokojnych Świąt, a przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania!!!!

Ale się objadłam przed chwilką. Byliśmy u teściowej, potem u moich rodziców, a teraz wróciliśmy i kładę się spać. Zawsze jak sobie tak pojem na maxa, to potem idę spać...

Do góry