reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

dzień dobry

Piszecie, że Kashyaa jest pierworódką, a na liście styczniówek jest, że "czeka z Adasiem na Jasia..."? Mam nadzieję, że ona już też po i nie męczyła się za bardzo.
:-(

No proszę, Kashyaa już też po zawodach i ma przy sobie okruszynkę Jasia !!! :-)

Adaś to jej facet o ile pamiętam dobrze :) a była pierworódką;)

Klaudoos - u KASHYA też zaczęło się od senności i zmęczenia i w ten sam dzień zaczęła rodzić więc może może ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczyny Ja tylko na chwile z ciekawosci no i ciekawosc zaspokojona bo sa dwa male dzieciaszki.Strasznie sie wzruszam ostatnio jak czytam ze sie urodzily bobaski w pierwszej ciazy nie bylam taka plakliwa.A co do tego co ktoras pisala Ja dzisiaj o 4 rano tez obudzilam meza przed jego budzikiem bo szedl dzisiaj do pracy po 5 i tak pod wigilie z samego rana male bara bara a bo mowia ze jak we wigilie tak przez caly rok wiec mam nadzieje ze sie spelni :) Maz byl zaskoczony ale i zadowolony co najwazniesze. To na koniec jeszcze raz Zdrowych,Wesolych i Spokojnych Swiat bo skladalam na odpowiednim watku ale widze ze niektore tutaj pisza.Zajrze pewnie dopiero jutro zobaczyc co u Was bo mam 4 godziny tylko zanim maz wroci a taki balagan wciaz ze szok.Ja nie wiem jak Wy to robicie ze juz macie blysk Ja w kuchni jak cos robie zawsze mi sie nabrudzi a tym bardziej ze jeszcze pirogi przede mna.

Ale super nowiny. Dziewczyny sie postarały.

Ja tylko szybciutko napiszę, że byłam dzis na USG i mała obróciła się główką do dołu, normalnie cud, bo dawał mi tylko 5% szans na obrócenie, a tu taka niespodzianka. Mała wazy juz 3700g, szyjka jeszcze długa 4cm ięc pewnie do stycznia dotrwam i nie będzie cesarki huuuuurrrrrrrraaaaa. teraz juz się zegnam bo jedziemy na Wigilje do moich rodziców.

zielona i olandia - gratuluje udanych wizyt!

a ja jakas niespokojna dzisiaj jestem... moze przez to ze cala rodzina wydzwania i pyta sie o porod i o Szymonka... a ja mam coraz wiekszego stracha przed godzina "0"...
maly wierci sie niemilosiernie az molestuje mi pecherz...:-) a rano byl takim leniuszkiem:-)

ja sie nadal do kitu czuje.. troszke pospalam, jesrt mi niedobrze, do tego klotnia z mezem ach.. nie chce mi sie tej calej wigilii.. juz jest 15 a ja mam wylane, nic nie zrobie juz, bo brak sil.. jak moj bedzie chcial to zrobi stol..

hej dziewczynki,

ma zaraz wychodzimy do rodzinki, więc:

[FONT=&quot]Śnieg okrył ziemię puszystą bielą,[/FONT][FONT=&quot]
Wokół się wszyscy ludzie weselą.
Spłynęła z niebios dla nas nowina-
Najświętsza Panna powiła Syna.
I my Dzieciątku dziś hołd oddajmy
Polska kolędę Mu zaśpiewajmy.
Niech śpiew przy żłóbku i w dzień i w nocy
Mocą, radością serca jednoczy.
[/FONT]​
[FONT=&quot]Najserdeczniejsze życzenia bo[/FONT][FONT=&quot]ż[/FONT][FONT=&quot]onarodzeniowe[/FONT][FONT=&quot] składa – [/FONT]

[FONT=&quot]fogia z rodzinką.[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]​

klaudoos
Fajniutki z niego chlop skoro umie przeprosic!

Ja siedzie z Majusia sama w domku tzn. u tesciow(maz pojechal do moich dziadkow z zyczeniami i prezentami, tesciowie z zyczeniami do rodzenstwa) - Maja szleje bo gwiazdor spelnil jej zyczenia i ma teraz nowe zabawki... Z Misiem troche sie naglokowalismy jak zabawke kupic ...i sie udalo ..Maja jest pochlonieta zabawa :)
Myslalam, ze nastroj swiateczny choc troche mnie "zaczaruje" i przestane myslec o tym co sie ma wydarzyc i wszystkich tego konsekwencjach - nie udalo sie!!

...mam ochote na swiateczne ciasta ale wszystkie sa wyniesione w "chlodne miejsce" i musze poczekac, az ktos sie zjawi w domku, i bede go mogla poprosic o troche lakoci:)

reklama
Dziewczyny, ja również Wam wszystkim życzę zdrowych i spokojnych Świąt, a przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania!!!!

Ale się objadłam przed chwilką. Byliśmy u teściowej, potem u moich rodziców, a teraz wróciliśmy i kładę się spać. Zawsze jak sobie tak pojem na maxa, to potem idę spać...

Do góry