reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
ja się tak cieszę na tego cycka :))) Dla mnie to najprzyjemniejsze uczucie świata :)
Malta - mój Tymonek był na NAN hipoalergicznym i jak dobrze pamiętam nic dodatkowo mu nie dawałam. Od 1 miesiąca życia jest chyba koperek tylko, ale jeśli ciągnie systematycznie z butli to nie powinnaś się martwić. Ewentualnie poradź się położnej która cię odwiedza.
Herbatki do dopijania pomiędzy mlekiem podaje się raczej latem gdy gorąco i maluszkom chce się pić

Ostatnia edycja:
Mały umyty zapakowany do łózka i chyba juz śpiocha zaraz do niego zajrzę do pokoju...jak śpiocha to zapakuję prezent i z głowy będzie:)
Jak dziś odbierałam od kuriera to zaraz było tup tup....zdążyłam za plecy schować...a syn za blisko nie podszedł i z zaciekawieniem...a co tam masz??? a nić:) i było m zawolaj go:) małż zawolał a ja przemknęłam do szafy:)

Hej kochane :)

Mąż wyprosił u Pani ordynator i w Wigilię puszczą go na 3-4 godzinki do nas.
Jutro do południa jadę do rodziców i zostanę tam chyba do końca roku bo po co same z dziewczynkami mamy siedzieć w domu.

Ja mam od dwóch godzin skurcze, wzięłam z pół godziny temu 2 nospy i mam nadzieję, że szybko przejdzie bo już mnie wszystko boli. Jak jeszcze będzie dłużej tak bolało to wleję sobie do wanny ciepłej wody, może to pomoże.

To fajnie, że chociaż Wigilię spędzi z Wami
a skurcze to może z nerwów masz...
tak pojedź sobie na święta, przynajmniej odpoczniesz sobie troszeczkę

ja się tak cieszę na tego cycka :))) Dla mnie to najprzyjemniejsze uczucie świata :)
Malta - mój Tymonek był na NAN hipoalergicznym i jak dobrze pamiętam nic dodatkowo mu nie dawałam. Od 1 miesiąca życia jest chyba koperek tylko, ale jeśli ciągnie systematycznie z butli to nie powinnaś się martwić. Ewentualnie poradź się położnej która cię odwiedza.
Herbatki do dopijania pomiędzy mlekiem podaje się raczej latem gdy gorąco i maluszkom chce się pić
moj maz zapytal sasiadke- zaraz po porodzie
- "Jestem ciekaw jakie to uczucie- i patrzy jak maly ssie:)"
ona: no jakby Ci ktoś ciągnał
moj mąż usmiechniety "aaaaaa to fajne:D "

za kazdym razem jak ona go karmi to najpierw mamy totalną beke:)

Mój mężuś posprzątał łazienkę i wc a ja powycierałam wszystkie kurze i szczerze to mam dość. Jutro tylko sałatkę zrobię a wieczorem Rafał pokroi.
Ja na święta tylko sałatkę jarzynową zrobię, śledzie kupiliśmy gotowe, ciasto będzie upieczone, wędlinki upieczone, mięsko na obiadki mamy więc nic więcej nam nie trzeba :) Na Wigilię jedziemy na wieś i nic nam nie kazali przygotowywać więc mam luz :)
A potem tylko czyste lenistwo :) Jutro jeszcze prezenty jak Wiki zaśnie musimy popakować :)

Klaudoos-To teraz małż będzie się do drugiego podłączał:-)

Ja nie karmiłam przy znajomych,teściowej,jakoś mnie to krępowało...wychodziłam do drugiego pokoju i jak nakarmiłam to przychodziłam...Za to znajoma wywaliła u nas cycka przy stole( z 10 osób) to brat małżona az oczu nie mógł oderwać.... a dziecko było juz spore z 10 mcy miało.Ja bym nie umiała. krępowało by mnie to mimo ze to natura...a i małż nie pozwoliłby mi świecić biustem.

Joasia-ja juz pakowanie mam z głowy,właśnie skończyłam,bo mały tylko głowę do podusi przyłozył i lula ładnie:)

teraz obmyślam gdzie by to schować ,bo tam gdzie było w szafie to odsuwa drzwi ,włazi zasuwa i nie ma michcia..mama szukaj:)..... więc się nie uchowa.

AsiaK- Po to właśnie jesteśmy,aby się wspierać wzajemnie,dzielić smutkami i radościami...
Wiem ze Cięzko...ale moze troszkę naszego nastroju jakoś na Ciebie pozytywnie zadziała......Sciskam Mocno:)

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc Kochane!
Dziekuje Wam za slowa wsparcia!!!
...nie pozostaje mi nic innego jak czekac - nie rozczytuje sie w internecie bo nie mam na to sil!
Ciesze sie i zazdroszcze Wam swiatecznego nastroju ,i radosci jaka w Was jest!!
Pozdrawiam Was i jeszcze raz serdecznie dziekuje, ze jestescie!

Do góry