reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
a mi zaczynają się znów lekkie bóle miesiączkowe:/ ale nie ma żadnych skurczy więc pewnie znów 11 godzin męczarni i nic z tego:/ byłam u sąsiadki na herbatce i powiedziała, że ją tak ćmiło jak na miesiączkę 2-3 dni przed samym porodem, ale jej odpadł czop... a mój siedzi na miejscu i udaje, że go nie ma :-D

jutro jak nic mi nie będzie to zrobię sałatkę warzywną i jakies ciacho upiekę...

moniaivoy - cieszę się, że serniczek wyszedł :-)

Fogia a może lepiej odpuścić i brać tą insulinę, czemu tak bardzo się przed nią wzbraniasz?
Claudia widzę nowy avatarek, bardzo ładny:-D

A ja już dziś nie mam na nic sił, zdyyyycham. Ide lulać, przynajmniej się wyśpię. DOBRANOC!

Fogia -bidulko zdrowiej szybciutko..... a moze te mrożone warzywka spróbuj ??? patrz na datę produkcji czy pakowania....tak aby były z sezonu???marchewka brukselka kalafior brokoly.

Wiecie dziewczynki tak do końca ekologicznie to się nie da... Ja wiem po sobie jak nie da sie nawozu i oprysku to zeżre robak ,grzyb poprawi i nic nie urośnie,a wazne aby przestrzegać czym mozna...jaką ilosć razy...bo tez są określone normy dopuszczalne i środki ochrony dozwolone-zarejestrowane i aby przestrzegać okresu karencji.U nas tego bardzo się przestrzega.

NO niestety wiadomo nie wszyscy tak robią ...znajoma kupiła truskawek i zjadła parę dostała takej srr...na dziesiąty zagon jak to się mówi i bół brzucha i wymioty i się mnie pyta dlaczego-a no dlatego ze byly pryskane i zerwane na sprzedaż....a np.jak sie opryska to jest okres np.3-4 dni i w tym czasie nie nadaje sie do jedzenia..niestety ludzie mają w dup...e generalnie i patrzą tylko na zarobek...a nie ze komuś zaszkodzić moze.

Monciaa-Dobrze ze się odezwalaś bo sie martwiłam....
No twój udaje ze go nie ma ...a mój juz po trochu po trochu wychodzi....i zmienia kolory...teraz zńow jest zółto -biały??hmmm moze coś po tym badaniu mi wtedy gmernąl i tak było....
Gincio mnie uspokoił ze moze wychodzić i wychodzić..dlugo....albo tak jak u malty było wypadl i tez cisza długo długo nic.]
Uciekam kobietki lulać bo padam.....mała dostała czkawki....dziś bardzo mało aktywna wczoraj i przedwczoraj tak samo noce przespane...monciaa szymcio tez taki mało ruchliwy???misiek mój przed porodem tez bardzo malo się ruszał...hmmm....

Ostatnia edycja:
co do tej insuliny to dowiedziałam się jeszcze ostatnio, że po ciąży organizm strasznie szaleje. Tak jakby nie potrafił sobie przypomnieć jak to jest bez niej.

złotko ja z mięs jem drób i ostatnio też spróbowałam królika, nawet się jeszcze po nim trzymam ale muszę się pilnować.

reklama
monciaa - może być tak ze czop nie odejdzie wcale i dopiero na porodówce przed samym porodem;) więc obserwuj te skurczybyki

fogia - ja też gdzieś czytałam ,że insulina przy cukrzycy ciężarnych to powinna być ostateczność bo jest możliwe że po ciąży przejdzie albo nie będzie aż tak dokuczliwa

Ostatnia edycja:
Do góry