reklama
Ja juz kolacyjke zjadlam i teraz zgaga mnie meczy.. ide troche przed tv
Pysznosci dziewczyny szykujecie na swieta, ja to w sumie tylko ciasto zrobie bo Swieta spedzamy troche u jednych rodzicow, troche u drugich i ani mama, ani tesciowa jakos pomocy nie chca. Ale juz sie nie moge doczekac kiedy bedziemy zajadac te smakolyki
Claudia choinka bardzo ladna, akcent swiateczny jesti prezenciki dobrze pod nia wygladaja. My chyba jutro bedziemy swoja ubierac
Widze ze nasze swieze mamusie dzisiaj do Nas zajrzaly
Pysznosci dziewczyny szykujecie na swieta, ja to w sumie tylko ciasto zrobie bo Swieta spedzamy troche u jednych rodzicow, troche u drugich i ani mama, ani tesciowa jakos pomocy nie chca. Ale juz sie nie moge doczekac kiedy bedziemy zajadac te smakolyki
Claudia choinka bardzo ladna, akcent swiateczny jesti prezenciki dobrze pod nia wygladaja. My chyba jutro bedziemy swoja ubierac
Widze ze nasze swieze mamusie dzisiaj do Nas zajrzaly
martusia29
Fanka BB :)
Malta-No mi tez Cięzko doradzić ...ja miałam kryzys po około 3 miesiącach i duzo pilam płynów i herbatek na laktację i pobudzanie odciąganie aby zwiększyć laktację....Tez dzwoniłam do połoznej.A w ksiązeczce zdrowia Wiktorka nie masz czasem takiej skserowanej karteczki właśnie o pobudzaniu laktacji i tel do poradni laktacyjnej do swojego szpitala w razie problemu???bo ja takie coś miałam
Kochana jak jesteśmy w Rudniku/ kolo Myslenic to wlasnie tam tesciowie mają kielbaske swojska i przewaznie królikaprzyjechała już komoda!!!! (jakość zdjęcia kiepska, bo z komórki)
Zobacz załącznik 311363
teraz tylko ją ustawić i zapełnić ciuszkami.
A królik praktycznie gotowy, czekam tylko na M, żeby zrobić degustację. Ciekawe czy mu zasmakuje...
Jeszcze siostra przywiozła mi prawdziwą robioną wiejską kiełbaskę na święta :-)
modlicha, ookatkaoo - cieszę się, ze na wizytach ok
malutka... - na ból gardła bardzo dobre jest Tantum Verde i spokojnie można w ciąży
Walduś właśnie podjechał, więc zmykam tymczasem.
u nas na północy to królika w mojej rodzinie sie nie robi (zamordowalabym ) a swojska kielbasa juz nie tak smakuje jak w górach
malta- mi znajoma mowila (wiem mowic jest inaczej a dzialac tez)
zeby przykladac, przykladac i przykladac do piersi! stymulowac recznie, masaze robic+ herbatki! ale jak to w praktyce wyglada? hmmm nie iwem..
Malta Ja moge Ci doradzic ze przy zastepczym pokarmie powinno sie dopajac malucha a przy cycku juz nie a co do czestosci jedzenia Ja jak karmilam 5 lat temu to polozna mowila ze na zawolanie sie takiemu dziecku daje nie wiem czy sie cos teraz zmienilo?Chyba pisalysmy o tym na jakims watku ale nie pamietam ktorym do picia daje sie gluzkoe lub wlasnie jakies herbatki Ja nie pamietam jaka jest ta pierwsza od pierwszego miesiaca zycia.Ale probuj z cycem nie poddawaj sie to jest tak naprawde dopiero 3 doba a pilas moze taka herbatke na laktacje ona wiem ze duzo pomaga i u nas w szpitalu dawali kiedys probki jak ja lezalam i ja wypilam z ciekawosci to mi pokarm sam zaczal sikac doslownie.
C
claudia4you
Gość
ariska
Fanka BB :)
malta - tak jak klaudoss pisze przykładać do piesi, przykładać i przykładać bo nic nie pobudza tak laktacji jak ssanie dziecka. A co do dopajania to przy butli trzeba dopajać ale co ile dzidziol powinien jeść to nie wiem
reklama
E
Ewcia_822
Gość
Hej kochane
Mąż wyprosił u Pani ordynator i w Wigilię puszczą go na 3-4 godzinki do nas.
Jutro do południa jadę do rodziców i zostanę tam chyba do końca roku bo po co same z dziewczynkami mamy siedzieć w domu.
Ja mam od dwóch godzin skurcze, wzięłam z pół godziny temu 2 nospy i mam nadzieję, że szybko przejdzie bo już mnie wszystko boli. Jak jeszcze będzie dłużej tak bolało to wleję sobie do wanny ciepłej wody, może to pomoże.
Mąż wyprosił u Pani ordynator i w Wigilię puszczą go na 3-4 godzinki do nas.
Jutro do południa jadę do rodziców i zostanę tam chyba do końca roku bo po co same z dziewczynkami mamy siedzieć w domu.
Ja mam od dwóch godzin skurcze, wzięłam z pół godziny temu 2 nospy i mam nadzieję, że szybko przejdzie bo już mnie wszystko boli. Jak jeszcze będzie dłużej tak bolało to wleję sobie do wanny ciepłej wody, może to pomoże.
Podziel się: