reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Dzien dobry :-)
Wreszcie czuję sie lepiej :-)
AsiuK - nie martw się na zapas proszę,w necie zazwyczaj pisze się o najcięższych przypadkach,jak ktoś już nie wie gdzie szukać pomocy,łatwiejsze przypadki rzadko się pojawiają a u Twojej córci myślę że wszystko się wyjasni ... mocno trzymam kciuki, a dla pewnosci moze skonsultuj się jeszcze z innym ginekologiem?

moncia - no moze się zaczyna:-)) u mnie było identycznie jak piszesz, ale tylko podbrzusze mnie bolało a skurczy brak, wiec przyuważ czy masz skurcze, bo ja przez ten silny ból to nawet zapomniałam, że jeszcze skurcze i to regularne trzeba mieć:-(
Powodzenia bo wiem, ze chciałabyś już mnieć dzidziusia obok siebie :-)

Zmykam na śniadanko :-) dziś mała produkcja to zanim wyszłam z łózka to nadrobiłam ... buźka i do później:p

reklama
ribi - zawsze mogę zadzwonić do mojego wujka, ale wiem ze jak to zrobie to cała rodzina mi się tu zjawi (z tesciowa na czele) i beda sie na mnie gapic i czekac na rozwoj akcji :-D a tego nie zniose :-)

zaraz ide pod prysznic...zobacze jak po cieplej kapieli brzuchol zareaguje...

pamietam ze Blondi tez tak brzuch bolal na miesiaczke non stop i okazalo sie to tylko przepowiadajace....
zaczyna mnie tez krzyz bolec... moze rzeczywiscie cos sie rozkreca?!

zobacze jak po prysznicu bede sie czula... to lece sie kąpnąć :-)

Asiak przykre co piszesz ale głowa do góry na pewno wszystko będzie dobrze, i nie czytaj internetu bo różni ludzie piszą w necie niektórzy wyolbrzymiają... wiem coś o tym bo jak miałam 6 cm torbiela na jajniku na początku ciąży i podejrzenie ciąży pozamacicznej to jak zaczęłam czytać w necie to szkoda gadać, miałam wrażenie że na pewno umrę. Wszystkie bedziemy trzymac kciuki za Was.

A ja nie dość że to przeziebienie mnie męczy, to jeszcze całą noc miałam koszmary przez tą pępowinę i się budziłam i wyczekiwałam czy Mała się rusza koszmar.
muszę się zbieraćl4 zawieźć.
Życzę miłego dnia

Witam,

AsiaK bedzie dobrze kochana, zobaczysz! Byc moze to blad lekarzy a jesli nawet nie, to corcia na pewno sobie poradzi i zwalczy te torbiele i bedzie zdrowa dziewczynka!

Monciaa to moze wez prysznic cieply? No ciekawe, a te bole masz w odstepach czy jest to taki jednostajny bol? Moze faktycznie zadzwon do lekarza...

Hej Dziewczyny,
My w trakcie porządków z mezem wiec wczoraj zajrzałam tylko na chwilke i dzis od 7:30 nadrabialam 30stron zaleglosci...
Co do tej niskiej wagi mojej Lilianki- Dzieki Dziewczyny za wszystkie miłe słowa- zmartwiłam sie tym bo moja kuzynka tak miala i jej lekarke to zaniepokoilo, wyslala ja do szpitala i sie okazalo ze trzeba robic cc 3 tygodnie przed terminem bo lozysko stare. Moj lekarz nic nie mowil ale on zakrecony jest i nie jestem pewna czy moge byc spokojna... Juz sie jednak nie martwie, jem wiecej i wierze ze wszystko dobrze. Morfologie mialam dobra, a podobno nawet bardzo dobra jak na kobiete w ciazy. Z tego wszystkiego zapomnialam zapytac lekarza kiedy mam znow przyjsc na wizyte- jak to jest?

AsiaK- Dołączam się do tego co pisały dziewczyny. Trzymaj sie kochana!

moncia- Czekamy na dalsze wiesci...

Ja uciekam- myslalam ze zdołam wam cos wiecej napisac ale czytalam za długo... teraz trzeba isc cos zjesc i działać...

Miłego dnia...

Asia
ja też bym tak nie wierzyła w netowe info. Jednak co lekarz to lekarz. Niestety tu nic nie przyspieszysz, trzeba czekac na poród i badać i szukać.
Oby okazało się wszystko dobrze :* :* :*.

========================================
Kaja mi od rana jakoś marudzi a do żłobka dopiero po świętach więc muszę spadać się "bawić" bo Mąż wrócił do pracy i teraz nockę odsypia. Muszę sobie jakoś radzić.
miłego dnia

Witam się i ja, po zakupach, ach śledzi nie mogłam dostać, musiałam do dwóch sklepów jeździć, masakra jakaś. Ale udało się i teraz się moczą. Będę robić z sosem salsa, mniam... Mam zamiar jeszcze upiec jakieś ciacho i chyba padnie na piernik, ale się jeszcze zastanawiam. Widzę że nadal nic się nie dzieje, ta pełnia to jakaś przereklamowana:-D

eevciaa sprawdzał Ci lekarz przepływy pępowinowe i łożyska? Bo to świadczy o tym, że dziecko dostaje wszystko to co trzeba. Ja tak miałam z wagą Ani, bo ona też malutka była, ale przepływy miałam dobre, więc po prostu tak miało być.

ja się upieram cały czas aby w castoramie kupić choinkę, taką małą
większej nie trzeba nam może dopiero jak mały podrośnie, mężulek się wkurza, ale mówi : skoro masz marudzić to kupimy :-)
obym dopięła swego
on wie, że jakby się nie zgodził, to sama bym zaszła i kupiła :-D taka już jestem....

monciaa pisz co i jak i czy bóle mijają

Hejka Dziewuszki:-)
usnełam o 5 rano!! dzis nie moge usnac usnac popludniu bo znowu bede miala powtorke z rozrywki....starsznie rozregulowana jestem z tym spaniem:-(

monciaa moze faktycznie cos sie zaczyna....jak po prysznicu Ci nie przejdzie to moze lepiej jechac na IP....bo to moze byc TO;-)

claudia to Ty Kochana lepiej przekonaj meza,zebys nie musiala nigdzie sama latac;-)

reklama
U nas też za bardzo nie ma miejsca na choinkę, ale w zeszłym roku kupiliśmy taką małą (chyba 90cm) i jest bardzo fajna. Dużo miejsca nie zajmuje, ale daje fajny klimat. Mimo, że na wigilię i święta wyjeżdżamy, to jak wrócimy będziemy mieć w domu świątecznie. Później (jak posprzątam), to zrobię jej zdjęcie :D

Do góry