reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Malta to super , że już jesteście w domku :-)

rzuć fluidki na nasze dziewczynki, żeby już rodziły ;-)
szczególnie te co już mają koło 38 tygodnia

Blondi fajnie, że lepiej się czujesz

reklama
A chcesz po nosie? Ja zaciskam do stycznia a ty mi tu fluidy wysyłasz ;)

hehehe
no to może tym, które chcą rodzić w tym roku ;-)

skoro masz szanse na utrzymanie się do stycznia to czemu nie

......................................................................................

ja już prawie kończę pakowanie prezentów - ale frajda :-D

No... hmmm... zna się takich co i w barszczyku by pomieszali ;)
Klaudoos - jak wychodziłam szłaś odkurzać, wróciłam znów idziesz odkurzać - to albo u ciebie się tak szybko śmieci albo ja w mig obróciłam ;)
A właśnie - wiecie jaka jestem szczęśliwa że dotarłam do domu. Kocham mój fotel :)))))))))))))
Iwi10 - wszystko będzie dobrze:) Zajmij się czymś a mąż lada moment wróci. Rozumiem co czujesz - ja mam stres jak mój tylko za miasto wyjedzie. Ale trzeba myśleć pozytywnie :)
bo ja 3 razy podchodzilam do odkurzania, ale raz byla glowka tak nisko jakbym czula przez skóre no i przez to bolalo! zatem mąż wrocil, wyszedl z psem a ja myk odkurzylam, pod prysznic poszlam i leze w loziu..

Kate - ja chodzę od początku na kasę chorych i powiem ci ze jestem zadowolona, wizyty raz w miesiącu albo co 2 tygodnie zależy czy miałam jakieś wyniki. Badania minimum raz w miesiącu a jak było coś nie tak to częściej. Usg też miałam robione więcej niż ustawowe 3 bo aż 7 i do tego teraz chodzę co tydzień na kontrolę i jak się nic nie ruszy to 28 usg ostanie będzie.

Claudia
- ja też fluidków nie potrzebuję bo skoro ciąża to 40 tygodni to ja też chcę dotrwać do 40 tygodni szczególnie że Michaśka jest malutka to niech rośnie :)

w sparwie leżenia-pieprzenia-zakupów :)
mi ginw pierwszej ciąży nie kazał a polecał leżeć tak na wypadek W
to tak leżałam że "prawie" miałam "odleżyny" na kościach udowych-biodrowych!

zaraz wracam idę małą ululać :)

Jakoś nie mam siły nawet czytać chyba pójdę się wykąpać i poleżę w łóziu jakoś w pościeli lżej leży się jak tak na "wierzchu".Zatem życzę wyspanej nocki wszystkim brzuchatkom i nowym mamusiom.DOBRANOC>

Witam Dziewczynki,
Widzę że dziś ruch na forum....malta wróciła:) pewnie uczy się obsługi Wiktorka:)
blondi jak tam Kochana się czujesz? Biedna musisz wyleżeć to świństwo....jutro będzie już lepiej. Napij się kisielku będzie Ci lepiej....żadnego mleka!
klaudoos Ty molestujesz, molestujesz i co?....i w Wigilię urodzisz:)

Za chwilę idę do mojej sąsiadki...włosy zrobić, więc już nie będę miała tego okropnego odrostu:)

reklama
ja też fluidów nie potrzebuję, niech siedzi jeszcze 3 tygodnie, po 15.01 zapraszam :-)
ja mam pakiet w Medice i badania mam w pakiecie więc po każdej wizycie robię: mocz i krew co 2 m-ce, toxo m i tarczycę też.
wczoraj mi lekarka pobrała wymaz.
ja pospałam a teraz kanapowy leń bo znowu mi po brzuchu jeździ :-(
o-kisielek, chyba też poproszę żeby mąż mi zrobił.
no i witam Mamuśki, które już w domu :-)
miłego wieczorku

Do góry