C
reklama
A chcesz po nosie? Ja zaciskam do stycznia a ty mi tu fluidy wysyłaszMalta to super , że już jesteście w domku :-)
rzuć fluidki na nasze dziewczynki, żeby już rodziły ;-)
szczególnie te co już mają koło 38 tygodnia
C
claudia4you
Gość
A chcesz po nosie? Ja zaciskam do stycznia a ty mi tu fluidy wysyłasz
hehehe
no to może tym, które chcą rodzić w tym roku ;-)
skoro masz szanse na utrzymanie się do stycznia to czemu nie
......................................................................................
ja już prawie kończę pakowanie prezentów - ale frajda
bo ja 3 razy podchodzilam do odkurzania, ale raz byla glowka tak nisko jakbym czula przez skóre no i przez to bolalo! zatem mąż wrocil, wyszedl z psem a ja myk odkurzylam, pod prysznic poszlam i leze w loziu..No... hmmm... zna się takich co i w barszczyku by pomieszali
Klaudoos - jak wychodziłam szłaś odkurzać, wróciłam znów idziesz odkurzać - to albo u ciebie się tak szybko śmieci albo ja w mig obróciłam
A właśnie - wiecie jaka jestem szczęśliwa że dotarłam do domu. Kocham mój fotel ))))))))))))
Iwi10 - wszystko będzie dobrze Zajmij się czymś a mąż lada moment wróci. Rozumiem co czujesz - ja mam stres jak mój tylko za miasto wyjedzie. Ale trzeba myśleć pozytywnie
ariska
Fanka BB :)
Kate - ja chodzę od początku na kasę chorych i powiem ci ze jestem zadowolona, wizyty raz w miesiącu albo co 2 tygodnie zależy czy miałam jakieś wyniki. Badania minimum raz w miesiącu a jak było coś nie tak to częściej. Usg też miałam robione więcej niż ustawowe 3 bo aż 7 i do tego teraz chodzę co tydzień na kontrolę i jak się nic nie ruszy to 28 usg ostanie będzie.
Claudia - ja też fluidków nie potrzebuję bo skoro ciąża to 40 tygodni to ja też chcę dotrwać do 40 tygodni szczególnie że Michaśka jest malutka to niech rośnie
Claudia - ja też fluidków nie potrzebuję bo skoro ciąża to 40 tygodni to ja też chcę dotrwać do 40 tygodni szczególnie że Michaśka jest malutka to niech rośnie
gabriellao0
Ja...
w sparwie leżenia-pieprzenia-zakupów
mi ginw pierwszej ciąży nie kazał a polecał leżeć tak na wypadek W
to tak leżałam że "prawie" miałam "odleżyny" na kościach udowych-biodrowych!
zaraz wracam idę małą ululać
mi ginw pierwszej ciąży nie kazał a polecał leżeć tak na wypadek W
to tak leżałam że "prawie" miałam "odleżyny" na kościach udowych-biodrowych!
zaraz wracam idę małą ululać
Witam Dziewczynki,
Widzę że dziś ruch na forum....malta wróciła pewnie uczy się obsługi Wiktorka
blondi jak tam Kochana się czujesz? Biedna musisz wyleżeć to świństwo....jutro będzie już lepiej. Napij się kisielku będzie Ci lepiej....żadnego mleka!
klaudoos Ty molestujesz, molestujesz i co?....i w Wigilię urodzisz
Za chwilę idę do mojej sąsiadki...włosy zrobić, więc już nie będę miała tego okropnego odrostu
Widzę że dziś ruch na forum....malta wróciła pewnie uczy się obsługi Wiktorka
blondi jak tam Kochana się czujesz? Biedna musisz wyleżeć to świństwo....jutro będzie już lepiej. Napij się kisielku będzie Ci lepiej....żadnego mleka!
klaudoos Ty molestujesz, molestujesz i co?....i w Wigilię urodzisz
Za chwilę idę do mojej sąsiadki...włosy zrobić, więc już nie będę miała tego okropnego odrostu
reklama
joasienka1
Fanka BB :)
ja też fluidów nie potrzebuję, niech siedzi jeszcze 3 tygodnie, po 15.01 zapraszam :-)
ja mam pakiet w Medice i badania mam w pakiecie więc po każdej wizycie robię: mocz i krew co 2 m-ce, toxo m i tarczycę też.
wczoraj mi lekarka pobrała wymaz.
ja pospałam a teraz kanapowy leń bo znowu mi po brzuchu jeździ :-(
o-kisielek, chyba też poproszę żeby mąż mi zrobił.
no i witam Mamuśki, które już w domu :-)
miłego wieczorku
ja mam pakiet w Medice i badania mam w pakiecie więc po każdej wizycie robię: mocz i krew co 2 m-ce, toxo m i tarczycę też.
wczoraj mi lekarka pobrała wymaz.
ja pospałam a teraz kanapowy leń bo znowu mi po brzuchu jeździ :-(
o-kisielek, chyba też poproszę żeby mąż mi zrobił.
no i witam Mamuśki, które już w domu :-)
miłego wieczorku
Podziel się: