reklama
Joasiab - ty to masz wspaniałego tego męża. Co czytam to albo się bawi z Wikusią, albo są na spacerze i sprząta byś mogła odpoczywać. Mój co prawda też to robi ale to trza dziennie gonić, gonić... bo żeby tak sam od siebie to nie. Ech...Ribi no powiedziałaś samą prawdę. Jakby mi lekarz kazał leżeć to bym sie słuchała, zresztą całą ciążę z Wiki leżałam, a teraz to już mąż i teście mi każą abym do świąt się trzymała hi hi hi Zresztą mój mąż za mnie sprząta (choć jak go nie ma to sama to robię) zakupy robi i nawet ciasto będzie piekł dobry z niego chłopak
Joasiab - ty to masz wspaniałego tego męża. Co czytam to albo się bawi z Wikusią, albo są na spacerze i sprząta byś mogła odpoczywać. Mój co prawda też to robi ale to trza dziennie gonić, gonić... bo żeby tak sam od siebie to nie. Ech...
Naprawdę jest kochany. Nie dość, że po pracy przychodzi zmęczony to jak już jest to on zajmuje się Wiki i zmywa po obiedzie. A jak ma wolne to ciągle coś robi, czasami to mnie nawet denerwuje Ale to taki typ Moja mama to ciągle mnie pyta gdzie ja go znalazłam a on jej mówi: to ja Asię znalazłem hi hi hi
Madlen80
Fanka BB :)
biala ale ten pan nie czyści Ci dywanu tak jak klaudoos
hehehe dobre No ale skoro babcia z Tomciem jest w domu , to nie sadze
Ciekawe co u Blondi? ale pewnie dalaby znac gdyby cos sie zaczelo...
A mi sie snilo w nocy ze Aniwar dzisiaj urodzila
Ribi kiedyś mieszkałam na Estońskiej to bym się przeszła, ale teraz mam dalej, więc musiałabym tam specjalnie jechać a i tak nie mam teraz kasy, więc pojadę po Świętach. Ja też teoretycznie nie mam staników, chyba że te z poprzedniej ciąży, ale to się nie liczy, barachło. Obiecuję, że jak pojadę to zaraz Ci zdam relację co i jak.
Malutka powodzenia na wizycie! Dominisia pewnie rośnie zdrowo, ciekawe czy tak jak moja, bo moja miała juz 2800g w zeszłą środę, klocek...
Malutka powodzenia na wizycie! Dominisia pewnie rośnie zdrowo, ciekawe czy tak jak moja, bo moja miała juz 2800g w zeszłą środę, klocek...
Ariska - to trzymamy razem do stycznia
Ja dziś powiedziałam że byle do sylwestra a potem na porodówkę i godzina 0.05 01.01.2011 mi pasuje.
Póki co czuję się świetnie
A ciekawe co u Blondi (muszę przewertować strony bo nie wiem czy była dziś)
Ja dziś powiedziałam że byle do sylwestra a potem na porodówkę i godzina 0.05 01.01.2011 mi pasuje.
Póki co czuję się świetnie
A ciekawe co u Blondi (muszę przewertować strony bo nie wiem czy była dziś)
b_iala
Fanka BB :)
Ariska... hihi pierwsza na liscie.. i wszystko pozamykane hihi.. no no i ja trzymam do stycznia 3mam za ciebie kciuki
Ribi--- no to zycze udanych zakupów choinki.... no i pamietaj ze jak cos na SR ciekawego to pisz a Pan od dywanów.. to kolega meza... ale dywan sie swieci jak PSU Jajka a wogole własnie zapomniałam powiedziec ze mi sie sniłas w nocy.. to znaczy sniło mi sie tylko ze dowiedziałam sie ze urodziłas.. ale niewiele pamietam ze snu tylko tyle ze urodziłas.. to moze sie nie rozciagaj zabardzo na SR
Blondi tez mysle ze odpoczywa.. choroba ją rozłozyła...
damqelle-- mój tez zrobi pobawi sie .. ale pogonic musisz.. bo tak sam z siebie to on moze skarpetki sobie nałozyc.. albo prysznic wziasc
Ribi--- no to zycze udanych zakupów choinki.... no i pamietaj ze jak cos na SR ciekawego to pisz a Pan od dywanów.. to kolega meza... ale dywan sie swieci jak PSU Jajka a wogole własnie zapomniałam powiedziec ze mi sie sniłas w nocy.. to znaczy sniło mi sie tylko ze dowiedziałam sie ze urodziłas.. ale niewiele pamietam ze snu tylko tyle ze urodziłas.. to moze sie nie rozciagaj zabardzo na SR
Blondi tez mysle ze odpoczywa.. choroba ją rozłozyła...
damqelle-- mój tez zrobi pobawi sie .. ale pogonic musisz.. bo tak sam z siebie to on moze skarpetki sobie nałozyc.. albo prysznic wziasc
reklama
C
claudia4you
Gość
ariska to fajnie, oby święta były spokojne :-)
gdynianka ale będziesz mieć cudowne święta z maluszkiem
malutka... daj znać jak po wizycie
............................................................
My już w domku
prezenty kupione
teściowa - portfel
szwagierka - zapalniczka żarowa i poradnik o szczurach
teść - kufel z napisem "człowiek nie wielbłąd napić się musi"
ja - torebka czarna , przekładana przez ramię , aby mi z wózkiem i dzieckiem wygodnie było
mój - już wcześniej kupił kurtkę zimową i grę ostatnio
A choinki dalej nie ma...
nie wiem czy będzie, nie mamy jej gdzie postawić....
zobaczymy
gdynianka ale będziesz mieć cudowne święta z maluszkiem
malutka... daj znać jak po wizycie
............................................................
My już w domku
prezenty kupione
teściowa - portfel
szwagierka - zapalniczka żarowa i poradnik o szczurach
teść - kufel z napisem "człowiek nie wielbłąd napić się musi"
ja - torebka czarna , przekładana przez ramię , aby mi z wózkiem i dzieckiem wygodnie było
mój - już wcześniej kupił kurtkę zimową i grę ostatnio
A choinki dalej nie ma...
nie wiem czy będzie, nie mamy jej gdzie postawić....
zobaczymy
Podziel się: