reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Malutka powodzenia na wizycie :) I jak będziesz u Dr Rożnowskiego to możesz na tej tablicy za nim zobaczyć moją Wiki :) W takiej sukieneczce w kratkę zdjęcie czarno białe :)

reklama
Ribi no powiedziałaś samą prawdę. Jakby mi lekarz kazał leżeć to bym sie słuchała, zresztą całą ciążę z Wiki leżałam, a teraz to już mąż i teście mi każą abym do świąt się trzymała hi hi hi Zresztą mój mąż za mnie sprząta (choć jak go nie ma to sama to robię) zakupy robi i nawet ciasto będzie piekł :) dobry z niego chłopak :)
Joasiab - ty to masz wspaniałego tego męża. Co czytam to albo się bawi z Wikusią, albo są na spacerze i sprząta byś mogła odpoczywać. Mój co prawda też to robi ale to trza dziennie gonić, gonić... bo żeby tak sam od siebie to nie. Ech... ;)

Joasiab - ty to masz wspaniałego tego męża. Co czytam to albo się bawi z Wikusią, albo są na spacerze i sprząta byś mogła odpoczywać. Mój co prawda też to robi ale to trza dziennie gonić, gonić... bo żeby tak sam od siebie to nie. Ech... ;)

Naprawdę jest kochany. Nie dość, że po pracy przychodzi zmęczony to jak już jest to on zajmuje się Wiki i zmywa po obiedzie. A jak ma wolne to ciągle coś robi, czasami to mnie nawet denerwuje :) Ale to taki typ :) Moja mama to ciągle mnie pyta gdzie ja go znalazłam a on jej mówi: to ja Asię znalazłem hi hi hi

Ribi kiedyś mieszkałam na Estońskiej to bym się przeszła, ale teraz mam dalej, więc musiałabym tam specjalnie jechać a i tak nie mam teraz kasy, więc pojadę po Świętach. Ja też teoretycznie nie mam staników, chyba że te z poprzedniej ciąży, ale to się nie liczy, barachło. Obiecuję, że jak pojadę to zaraz Ci zdam relację co i jak.

Malutka powodzenia na wizycie! Dominisia pewnie rośnie zdrowo, ciekawe czy tak jak moja, bo moja miała juz 2800g w zeszłą środę, klocek...

Ariska - to trzymamy razem do stycznia :)
Ja dziś powiedziałam że byle do sylwestra a potem na porodówkę i godzina 0.05 01.01.2011 mi pasuje.
Póki co czuję się świetnie :)
A ciekawe co u Blondi (muszę przewertować strony bo nie wiem czy była dziś)

Ariska... hihi pierwsza na liscie.. i wszystko pozamykane hihi.. no no i ja trzymam do stycznia :) 3mam za ciebie kciuki :)

Ribi--- no to zycze udanych zakupów choinki.... no i pamietaj ze jak cos na SR ciekawego to pisz:) a Pan od dywanów.. to kolega meza... ale dywan sie swieci jak PSU Jajka:) a wogole własnie zapomniałam powiedziec ze mi sie sniłas w nocy.. to znaczy sniło mi sie tylko ze dowiedziałam sie ze urodziłas.. ale niewiele pamietam ze snu tylko tyle ze urodziłas.. to moze sie nie rozciagaj zabardzo na SR :)

Blondi tez mysle ze odpoczywa.. choroba ją rozłozyła...
damqelle-- mój tez zrobi pobawi sie .. ale pogonic musisz.. bo tak sam z siebie to on moze skarpetki sobie nałozyc.. albo prysznic wziasc:)

reklama
ariska to fajnie, oby święta były spokojne :-)

gdynianka ale będziesz mieć cudowne święta z maluszkiem

malutka... daj znać jak po wizycie

............................................................

My już w domku
prezenty kupione

teściowa - portfel
szwagierka - zapalniczka żarowa i poradnik o szczurach
teść - kufel z napisem "człowiek nie wielbłąd napić się musi"
ja - torebka czarna , przekładana przez ramię , aby mi z wózkiem i dzieckiem wygodnie było :tak:
mój - już wcześniej kupił kurtkę zimową i grę ostatnio

A choinki dalej nie ma...
nie wiem czy będzie, nie mamy jej gdzie postawić....
zobaczymy

Do góry