reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

świetne dowcipy z rana :-D :-D

no, szkoda, że na gorącej pustki, ale to dzieci decydują a nie my :-D

Jasiek ważył jak się urodził 3640, jak wychodziliśmy ze szpitala - 3300.
A potem co miesiąc dopóki skończył pół roku kilo więcej :-D \także jak miał pół roku ważył 9,5 kg :-D
ale potem przystopował

reklama
Zobaczycie jeszcze dzisiaj sie posypie, bo pelnia :-D:-D:-D
dzisiaj w nocy wkurzył mnie mój m, bo oczywiscie on chce sie wyspać, a mały do nas przyszedł i miał go zaprowadzic do jego pokoju i go uspić, no to on po najmniejszej linii oporu myk do nas do łóżka. No i co mi pozostało sama wstałam i poszłam z Piotrkiem do jego łóżka, aż sie popłkałam że m nie wspiera mnie i ma ogólnie w dupie czy mały bedzie spał z nami czy nie. :wściekła/y: Co za dupek.

Ja juz po śniadanku. Chciałam sobie zrobic jajka na miękko, ale wyszły na twardo, zawsze przesadze z czasem :wściekła/y:, no ale i tak były pyszne.

melduje sie!!!! ale w dwupaku;/

skurcze byly znowu- ale prysznic pogonil je.. prawie do 6 nie spalam, maz krzyczal jak wlaczalam laptopa wiec czytalam tylko na komorce do 3 w nocy..
ja mam juz dosc..:( wczoraj Szymon tak sie wiercil i to wiercenie tak strasznie bolalo, że mialam łzy w oczach!!!
ja cos czuje, że do stycznia spokojnie pochodze.. w sumie niewiele zostalo:(

zielona już takie te chłopy są;p
gabriella te 40 tyg to jest tylko tak naprawde orientacyjny czas ile powinna trwać ciąża tak samo termin jest orientacyjny a każde dzieciątko rozwija sie indywidualnie i rodzi kiedy jest na to gotowe, oczywiście są takie przypadki losowe czy medyczne, że trzeba zrobić cc czy wywołać wcześniej
Rozumiem, że masz taki plan, każda z Nas tutaj ma i była nastawiona na to, że urodzi w styczniu a nie w połowie grudnia, ale tego nie da się odwrócić, nic byś na to nie poradziła jakby jutro Ci sie zaczęła akcja porodowa i byś urodziła, znaczyło by to, że Twoje dzieciątko jest już w pełni gotowe by wyjść na ten świat:) oczywiście życzę Ci by Twoje plany dalej się spełniały:)

melduje sie!!!! ale w dwupaku;/

skurcze byly znowu- ale prysznic pogonil je.. prawie do 6 nie spalam, maz krzyczal jak wlaczalam laptopa wiec czytalam tylko na komorce do 3 w nocy..
ja mam juz dosc..:( wczoraj Szymon tak sie wiercil i to wiercenie tak strasznie bolalo, że mialam łzy w oczach!!!
ja cos czuje, że do stycznia spokojnie pochodze.. w sumie niewiele zostalo:(

oj bidulko nasza...
co ten mały tak wyjść nie chce...

a ja się wkurzyłam, bo mąż jeździ z sąsiadem do pracy i dziś była kolej sąsiada i coś mu się z oponą stało i musiałam ich zawieźć. Nie miałabym nic przeciw temu,ale kurcze ja ciężarna ich wożę a sąsiadka też by mogła to zrobić tym bardziej że też jechała do pracy....powiedziałam sąsiadowi , że następnym razem niech ona ich wiezie bo ja specjalnie musze sie ubierać i szykować....

klaudoos Kochana zaczniesz rodzić w najmniej oczekiwanym momencie:) zobaczysz:)

reklama
jestem , witam , musze wlaczyc tomkowi pocoyo... wiec pózniej nadrobie... u nas ok ... choc rózne czesci ciała mnie bola ..:/

Do góry