reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

świetne dowcipy z rana :-D :-D

no, szkoda, że na gorącej pustki, ale to dzieci decydują a nie my :-D

Jasiek ważył jak się urodził 3640, jak wychodziliśmy ze szpitala - 3300.
A potem co miesiąc dopóki skończył pół roku kilo więcej :-D \także jak miał pół roku ważył 9,5 kg :-D
ale potem przystopował

reklama
Zobaczycie jeszcze dzisiaj sie posypie, bo pelnia :-D:-D:-D
dzisiaj w nocy wkurzył mnie mój m, bo oczywiscie on chce sie wyspać, a mały do nas przyszedł i miał go zaprowadzic do jego pokoju i go uspić, no to on po najmniejszej linii oporu myk do nas do łóżka. No i co mi pozostało sama wstałam i poszłam z Piotrkiem do jego łóżka, aż sie popłkałam że m nie wspiera mnie i ma ogólnie w dupie czy mały bedzie spał z nami czy nie. :wściekła/y: Co za dupek.

Ja juz po śniadanku. Chciałam sobie zrobic jajka na miękko, ale wyszły na twardo, zawsze przesadze z czasem :wściekła/y:, no ale i tak były pyszne.

melduje sie!!!! ale w dwupaku;/

skurcze byly znowu- ale prysznic pogonil je.. prawie do 6 nie spalam, maz krzyczal jak wlaczalam laptopa wiec czytalam tylko na komorce do 3 w nocy..
ja mam juz dosc..:( wczoraj Szymon tak sie wiercil i to wiercenie tak strasznie bolalo, że mialam łzy w oczach!!!
ja cos czuje, że do stycznia spokojnie pochodze.. w sumie niewiele zostalo:(

zielona już takie te chłopy są;p
gabriella te 40 tyg to jest tylko tak naprawde orientacyjny czas ile powinna trwać ciąża tak samo termin jest orientacyjny a każde dzieciątko rozwija sie indywidualnie i rodzi kiedy jest na to gotowe, oczywiście są takie przypadki losowe czy medyczne, że trzeba zrobić cc czy wywołać wcześniej
Rozumiem, że masz taki plan, każda z Nas tutaj ma i była nastawiona na to, że urodzi w styczniu a nie w połowie grudnia, ale tego nie da się odwrócić, nic byś na to nie poradziła jakby jutro Ci sie zaczęła akcja porodowa i byś urodziła, znaczyło by to, że Twoje dzieciątko jest już w pełni gotowe by wyjść na ten świat:) oczywiście życzę Ci by Twoje plany dalej się spełniały:)

melduje sie!!!! ale w dwupaku;/

skurcze byly znowu- ale prysznic pogonil je.. prawie do 6 nie spalam, maz krzyczal jak wlaczalam laptopa wiec czytalam tylko na komorce do 3 w nocy..
ja mam juz dosc..:( wczoraj Szymon tak sie wiercil i to wiercenie tak strasznie bolalo, że mialam łzy w oczach!!!
ja cos czuje, że do stycznia spokojnie pochodze.. w sumie niewiele zostalo:(

oj bidulko nasza...
co ten mały tak wyjść nie chce...

a ja się wkurzyłam, bo mąż jeździ z sąsiadem do pracy i dziś była kolej sąsiada i coś mu się z oponą stało i musiałam ich zawieźć. Nie miałabym nic przeciw temu,ale kurcze ja ciężarna ich wożę a sąsiadka też by mogła to zrobić tym bardziej że też jechała do pracy....powiedziałam sąsiadowi , że następnym razem niech ona ich wiezie bo ja specjalnie musze sie ubierać i szykować....

klaudoos Kochana zaczniesz rodzić w najmniej oczekiwanym momencie:) zobaczysz:)

reklama
jestem , witam , musze wlaczyc tomkowi pocoyo... wiec pózniej nadrobie... u nas ok ... choc rózne czesci ciała mnie bola ..:/

Do góry