reklama
Madlen80
Fanka BB :)
I ja sie witam,
na goracej linii cisza, ale dzien sie jeszcze nie skonczyl
Ciekawe co u Klaudoos? No i moze u Martusi dzisiaj ruszy
Ribi ja tez w koncu musze torbe spakowac... Dalam sobie czas do swiat
na goracej linii cisza, ale dzien sie jeszcze nie skonczyl
Ciekawe co u Klaudoos? No i moze u Martusi dzisiaj ruszy
Ribi ja tez w koncu musze torbe spakowac... Dalam sobie czas do swiat
gabriellao0
Ja...
no gin twierdzi, że wg niego będzie takie 4 kggabriella ale Twoje dzieciątko naprawdę duuże a to dop 38 tydz
bo większe na bank "nie zdąży urosnąć" nawet na termin 7 stycznia
a mi sie zaczyna marzyć poród "po" terminie czyli okolice 10-15 stycznia
ale ja kurna wybredna jestem
Cześć brzuchalińskie!
Zawiozłam Anię do przedszkola, zjadłam śniadanko i teraz leżę i tak mam zamiar spędzić dzień:-) Błogie lenistwo... do 16:00 kiedy będę musiała po nią jechać. Znowu nikt nie urodził:-( Miłego dzionka!
Zawiozłam Anię do przedszkola, zjadłam śniadanko i teraz leżę i tak mam zamiar spędzić dzień:-) Błogie lenistwo... do 16:00 kiedy będę musiała po nią jechać. Znowu nikt nie urodził:-( Miłego dzionka!
Witam )))
Jejku ja też się zastanawiam czy mam jakieś rozwarcie, czy coś się tam dzieje. Bo powiem wam że im bliżej terminu - tym mniej dolegliwości. śpię jak anioł, nic mnie nie kłuje, nie gniecie, skurcze sporadyczne - czyli tak zwana cisza na morzu. Dociągnę do styczna pewnie ))
Wczoraj się już nie odzywałam - bo najpierw wpadła siostra by jej pomóc ozdobić pudełko na prezent dla chłopaka, a potem moja Anka się uparła by jej zrobić kota. No i lepiłam tego kota do 21
Jejku ja też się zastanawiam czy mam jakieś rozwarcie, czy coś się tam dzieje. Bo powiem wam że im bliżej terminu - tym mniej dolegliwości. śpię jak anioł, nic mnie nie kłuje, nie gniecie, skurcze sporadyczne - czyli tak zwana cisza na morzu. Dociągnę do styczna pewnie ))
Wczoraj się już nie odzywałam - bo najpierw wpadła siostra by jej pomóc ozdobić pudełko na prezent dla chłopaka, a potem moja Anka się uparła by jej zrobić kota. No i lepiłam tego kota do 21
witam sie i ja z rana.
u mnie noc ciezka :-( miska obudzila sie kolo 4 i usnela dopiero kolo 6, a tak mnie bolal brzuch ze szok chyba troche z tych nerwow na nia ze nie spi. wzielam 2 magnezy i przestalo i spalam do 8.
gabriella no to spore to twoje dzieciatko moja tyle wazyla jak miala cos kolo 3 m-cy bo jak wychodzilysmy to wazyla niecale 3 kg.
klaudoss moze sie w koncu u ciebie cos ruszy bo ilez mozna czekac na nasza typowana jako pierwsza rodzacac
martusia no to czekam na wiesci o twoim porodzie na goracej
u mnie noc ciezka :-( miska obudzila sie kolo 4 i usnela dopiero kolo 6, a tak mnie bolal brzuch ze szok chyba troche z tych nerwow na nia ze nie spi. wzielam 2 magnezy i przestalo i spalam do 8.
gabriella no to spore to twoje dzieciatko moja tyle wazyla jak miala cos kolo 3 m-cy bo jak wychodzilysmy to wazyla niecale 3 kg.
klaudoss moze sie w koncu u ciebie cos ruszy bo ilez mozna czekac na nasza typowana jako pierwsza rodzacac
martusia no to czekam na wiesci o twoim porodzie na goracej
martusia29
Fanka BB :)
Jestem jeszcze jestemna razie cisza............... moze po kąpieli cosik się ruszy.małz ma chyba cały czwartek wolny(ale to bedzie pewnie na 100 w środę wiedział) i piatek to superubiorą choinkę...............
lecę na herbatkę i ciacho kończyć...bo nie mogę się od neta oderwać
lecę na herbatkę i ciacho kończyć...bo nie mogę się od neta oderwać
reklama
Podziel się: