reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

reklama
I ja sie witam,
na goracej linii cisza, ale dzien sie jeszcze nie skonczyl :)
Ciekawe co u Klaudoos? No i moze u Martusi dzisiaj ruszy :)

Ribi ja tez w koncu musze torbe spakowac... Dalam sobie czas do swiat ;)

Cześć brzuchalińskie!
Zawiozłam Anię do przedszkola, zjadłam śniadanko i teraz leżę i tak mam zamiar spędzić dzień:-) Błogie lenistwo... do 16:00 kiedy będę musiała po nią jechać. Znowu nikt nie urodził:-( Miłego dzionka!

Witam :))))
Jejku ja też się zastanawiam czy mam jakieś rozwarcie, czy coś się tam dzieje. Bo powiem wam że im bliżej terminu - tym mniej dolegliwości. śpię jak anioł, nic mnie nie kłuje, nie gniecie, skurcze sporadyczne - czyli tak zwana cisza na morzu. Dociągnę do styczna pewnie :)))
Wczoraj się już nie odzywałam - bo najpierw wpadła siostra by jej pomóc ozdobić pudełko na prezent dla chłopaka, a potem moja Anka się uparła by jej zrobić kota. No i lepiłam tego kota do 21

witam sie i ja z rana.
u mnie noc ciezka :-( miska obudzila sie kolo 4 i usnela dopiero kolo 6, a tak mnie bolal brzuch ze szok chyba troche z tych nerwow na nia ze nie spi. wzielam 2 magnezy i przestalo i spalam do 8.

gabriella no to spore to twoje dzieciatko moja tyle wazyla jak miala cos kolo 3 m-cy bo jak wychodzilysmy to wazyla niecale 3 kg.

klaudoss moze sie w koncu u ciebie cos ruszy bo ilez mozna czekac na nasza typowana jako pierwsza rodzacac :-p

martusia no to czekam na wiesci o twoim porodzie na goracej

Jestem jeszcze jestem:)na razie cisza............... moze po kąpieli cosik się ruszy.małz ma chyba cały czwartek wolny(ale to bedzie pewnie na 100 w środę wiedział) i piatek to super:)ubiorą choinkę...............
lecę na herbatkę i ciacho kończyć...bo nie mogę się od neta oderwać

reklama
Do góry