reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
I ja sie witam,
na goracej linii cisza, ale dzien sie jeszcze nie skonczyl :)
Ciekawe co u Klaudoos? No i moze u Martusi dzisiaj ruszy :)

Ribi ja tez w koncu musze torbe spakowac... Dalam sobie czas do swiat ;)

Cześć brzuchalińskie!
Zawiozłam Anię do przedszkola, zjadłam śniadanko i teraz leżę i tak mam zamiar spędzić dzień:-) Błogie lenistwo... do 16:00 kiedy będę musiała po nią jechać. Znowu nikt nie urodził:-( Miłego dzionka!

Witam :))))
Jejku ja też się zastanawiam czy mam jakieś rozwarcie, czy coś się tam dzieje. Bo powiem wam że im bliżej terminu - tym mniej dolegliwości. śpię jak anioł, nic mnie nie kłuje, nie gniecie, skurcze sporadyczne - czyli tak zwana cisza na morzu. Dociągnę do styczna pewnie :)))
Wczoraj się już nie odzywałam - bo najpierw wpadła siostra by jej pomóc ozdobić pudełko na prezent dla chłopaka, a potem moja Anka się uparła by jej zrobić kota. No i lepiłam tego kota do 21

witam sie i ja z rana.
u mnie noc ciezka :-( miska obudzila sie kolo 4 i usnela dopiero kolo 6, a tak mnie bolal brzuch ze szok chyba troche z tych nerwow na nia ze nie spi. wzielam 2 magnezy i przestalo i spalam do 8.

gabriella no to spore to twoje dzieciatko moja tyle wazyla jak miala cos kolo 3 m-cy bo jak wychodzilysmy to wazyla niecale 3 kg.

klaudoss moze sie w koncu u ciebie cos ruszy bo ilez mozna czekac na nasza typowana jako pierwsza rodzacac :-p

martusia no to czekam na wiesci o twoim porodzie na goracej

Jestem jeszcze jestem:)na razie cisza............... moze po kąpieli cosik się ruszy.małz ma chyba cały czwartek wolny(ale to bedzie pewnie na 100 w środę wiedział) i piatek to super:)ubiorą choinkę...............
lecę na herbatkę i ciacho kończyć...bo nie mogę się od neta oderwać

reklama
Do góry