reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Suwaczek jest tylko chyba wolno się wczytuje.
Ano ja też się zastanawiam co ten młody tak się spieszy... czy to przez cukrzycę... czy przez nerwy czy co...

Hehehe
my mamy równe suwaczki ale terminy znacznie różne :-)
ale tak to jest z tymi terminami są na początku liczone , ja nie pamiętam jakie miałam cykle to na odczepnego powiedziałam , że 30 dniowe
a okres też miałam między 17 a19 kwietnia a powiedziałam że 17 kwietnia :-)
Kto takie rzeczy pamięta :-)

reklama
claudia ty masz dzis na suwaczku 34t2d termin masz na 24 stycznia
ewcia ma dzis 34t2d termin na 30 stycznia
ja mam na suwaczku 34t4d a termin na 29 stycznia haha no i co teraz??? jestem ciekawa ktora sie pierwsza rozsypie :)

No malutk_a ciekawe...
ja tak jak pisałam mogę mieć źle obliczony termin...

Ewcia a tygodnie ciąży mam z pierwszego USG i tego się trzymam
pomimo to iż się zmieniły parę razy o 2 dni na przykład, ale się tego pierwszego trzymam

To może zrobimy zakłady ;-)

no pieknie zostawiacie mnie na sam koniec bo ja mam juz zapowiedziane, ze raczej bede przeterminowana eh mamuski dajecie czadu.

hehehe
ale wiesz ,że i tak możesz być przed nami :-)
ja muszę najpierw zobaczyć jak Michaś rośnie ....

a sama widzisz jak było z zakładami
klaudoos miała pierwsza rodzić, a tu niespodzianka

u mnie to pierwsze dziecko i może być ciężej

reklama
Witam:-) Dziś z Michasiem wrociliśmy ze szpitala. Jest najpiękniejszym dzieciątkiem na świecie. Jak tylko znajdę chwilkę to wstawię zdjęcia mojego synka.
Widzę, że od 16 grudnia trochę się nas już posypało;-) Gratulacje dla tych co urodziły i trzymam kciuki dla tch, ktore nadal oczekują na swoje Maleństwa:-)

Do góry