reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

a klaudoss to mnie zasmucila ja codziennie sprawdzam goraca czy jej nie ma a tu nic ten jej szymus to cos sie ociaga za dobrze mu chyba u mamy.

ja sie juz pogodzilam z mysla, ze moge byc jedna z ostatnich jak nie ostatnia :-)

reklama
Witam:-) Dziś z Michasiem wrociliśmy ze szpitala. Jest najpiękniejszym dzieciątkiem na świecie. Jak tylko znajdę chwilkę to wstawię zdjęcia mojego synka.
Widzę, że od 16 grudnia trochę się nas już posypało;-) Gratulacje dla tych co urodziły i trzymam kciuki dla tch, ktore nadal oczekują na swoje Maleństwa:-)

Witaj , czekamy na fotki kochana....
wklej je do galeryjki jest w tematach na górze

malutk_a
też do tego przywykłam... ktoś musi być ostatni, znając moje szczęście to ja :-)
ale nie ma się co na zapas przejmować

gdynianka - witaj! :-) napisz w wolnej chwili jak tam synek! :-)

no, ciekawe dziewcyzny, która z Was pierwsza :-)
macie zbliżone terminy

Gdynianka super,że juz jestescie w domku. Powiedz jak sie czujesz po cc, bo ja sie boję jak cholera.

Blondi kuruj sie kochaniutka

Mój mały juz spi od godzinki, a ja mam błogie chwile na bb :)
Zaraz szybki prysznic i lulu.

Dziewczyny z terminami na drugą połowę stycznia ja Was proszę wy się jeszcze nie rozpakowujcie bo ja dopiero wtedy w panikę popadnę. :szok::szok:

Fogia - jak dieta? Obyś się nie załatwiła i dużo zdrówka dla Fifcia :)
oj daj spokój. Znowu mi cukier skacze po jedzeniu, a za przeproszeniem gó...o jem. Nawet wędlinę kupczą musiałam odstawić, dobrze że tato kupił mi królika to mam odrobinę urozmaicenia bo już mnie mdliło na sam widok drobiu. Każą namagać sałatkami, surówkami ale weź jedz teraz te warzywa jak one śmierdzą chemią z daleka. Generalnie mam dosyć.

co do piłki, może się potem przydać do ćwiczeń ale też do zabawy z maluchem, jak bylismy na spotkaniu z Pampersa to pokazywali jak stymulować rozwój dziecka na piłce właśnie.
są różne rozmiary, generalnie wybiera się wielkość patrząc na swój wzrost minus 100cm.

Super że już mamy wracają do domków ze swoimi skarbami :*
Ehhh moja teściowa lata za mną i cały czas ogląda mi brzuch i kiwa głową że w święta będę rodzić podobnież już jest tak nisko. W sumie to całą dłoń i troszke mam przerwy już od piersi do zaczęcia brzucha więc chyba nisko jak myślicie??

co do piłki, może się potem przydać do ćwiczeń ale też do zabawy z maluchem, jak bylismy na spotkaniu z Pampersa to pokazywali jak stymulować rozwój dziecka na piłce właśnie.
są różne rozmiary, generalnie wybiera się wielkość patrząc na swój wzrost minus 100cm.

dla mnie podobno jest dobra 55 cm....
może faktycznie warto kupić, drogie to nie jest

ja uciekam już film jakiś obejrzymy sobie :-)

dobranoc i rano zerkam na gorącą linię ;-)

asiak napisz podanie do matki natury o pozytywne rozpatrzenie swojej prosby.
ja wyznaje zasade co ma byc to bedzie pierwszy przezylam to i drgi tez przezyje a bole po oxy sa duzo mocniejsze niz wlasne.
masz jakis formularz??? :):):):):):):)

kobitki ide spac - maz nie wrocil - ubiera choinke... Majka juz spi i ide do niej dolaczyc! padam na dziobka!

..tesc mi torbe wystawil... eh.. jak by mogli to by tu wszyscy za mnie urodzili :)

p.s. leciec mi leci, jednak jak leze to nie specjalnie czuje bym sie moczyla ...tylko zapach tego wszystkiego mnie zastanwia. mam nadzieje, ze nikomu niczego nie obrzydzilam - jesli tak to baaaaardzo przepraszam!!

Ostatnia edycja:
reklama
Zmykam i ja spac. Jakos mnie tak boli wszystko tam na dole- chyba Mala schodzi coraz nizej.. Az mi sie ciezko przekrecic z boku na bok.. nie mowiac o chodzeniu..
Jak to dobrze ze jutro mam wizyte-powie jak to u mnie wyglada.
Dobrej nocki

Do góry