kate jakie szczerbate? że co? że bez dwóch zębów? Jak będzie zwinięty to nie zauważysz żadnych wybrakowanych zwierzaków....
reklama
martusia29
Fanka BB :)
zadzwonie do mamy...postraszyć ją trochę...a co!niech tez czeka w napięciu
ariska
u mnie z tego co słyszałam to poród rodzinny bezpłatny a dodatkowej sali chyba nie ma nawet nie wiem
C
claudia4you
Gość
C
claudia4you
Gość
a co do piłki sama bym sobie kupiła....
ale to chyba zbędny wydatek jest..../QUOTE]
ja mam taka pilke i czasami sobie cwicze- moim zdaniem jest calkiem przydatna i moze przyda sie na potem :-)
Na potem??
a powiedz mi jak się nie będzie przydawać to można z niej spuścić powietrze??
ona zajmuje dużo miejsca i nie wiem czy nie będzie mi przeszkadzać w domu
w sumie z allegro chyba nadmuchana nie przychodzi??
znalazłam taką
PIŁKA DO ĆWICZEŃ REHABILITACYJNA 55cm SUPER HIT (1364158229) - Aukcje internetowe Allegro
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Witam się dopiero wieczorkiem, nadal słaba więc nawet nie ma sznas nadrobić 20 stron, mam nadzieje, że noc będzie dla mnie łaskawa, w dzien to spac nie umiem, leżę i tylko biegam do wc....
W środe mam wizytę napewno zapytam lekarza, a teraz to z łózka nie wychodzę, bo słaba jestem jak diabli, do tego
mielismy z mężem zacząć dziś porządki a ja chora więc mąż sam zasuwa, tak mi głupio, że mu nic nie pomagam....
gogi - rosołek z wczoraj jest więc podpijam szklanki co trochę, ale nic poza tym bo boję się, że znów się zacznie
Ach, odpoczywam ale ciągle odwiedzam wc, natomiast chociaż wymioty ustały :-(blondi - kiepsko sie wymiotuje z takim brzucholkiem (cos o tym wiem), zwlaszcza ,ze wymioty (napinajace sie miesnie brzucha) moga pobudzic akcje porodowa - mam nadzieje, ze nie masz tempertury podwyzszonej??? mnie w szpitalu sugerowano by zastosowac toceran w czopkach by przed czasem nie urodzic - ale dobrze bylo by pogadac z lekarzem. Tak mi przykro, ze tak Cie wymeczylo!
W środe mam wizytę napewno zapytam lekarza, a teraz to z łózka nie wychodzę, bo słaba jestem jak diabli, do tego
mielismy z mężem zacząć dziś porządki a ja chora więc mąż sam zasuwa, tak mi głupio, że mu nic nie pomagam....
gogi - rosołek z wczoraj jest więc podpijam szklanki co trochę, ale nic poza tym bo boję się, że znów się zacznie
Ostatnia edycja:
Ja kupilam w decathlonie - mozna spokojnie spuszczac z niej powietrze wiec jezeli Ci sie nie przyda to po prostu ja schowasz. Ja teraz czasami sobie na niej skacze i krece biodrami- tak jak nam pokazywali na szkole rodzenia. Nie wiem czy to cos pomoze
Potem najwyzej bede na niej brzuszki robic
syla29
bola mnie plecy i to wszystko
nie mam zadnych dodatkowych objawow
..tylko mam wrazenie, ze sk...m pod siebie
Niby jest tak że jak na leżąco też ci ulatują to są to wody i jak nie możesz tego powstrzymać(tak jak siku ).Ale mi jak ulatywały wody to tylko jak się podnosiłam,a w tej ciąży też mi leciało i na leżąco też i okazało się że to ucisk na pęcherz,więc mimo swoich doświadczeń też ciężko było mi to stwierdzić.Nie wiem może inne dziewczyny mają inaczej.
reklama
C
claudia4you
Gość
Ja kupilam w decathlonie - mozna spokojnie spuszczac z niej powietrze wiec jezeli Ci sie nie przyda to po prostu ja schowasz. Ja teraz czasami sobie na niej skacze i krece biodrami- tak jak nam pokazywali na szkole rodzenia. Nie wiem czy to cos pomoze
u nas nie ma gdzie takiej kupić, ale pomyśle jeszcze
to ile Ty za nią dałaś ??
na allegro są tańsze ?
Idę pod ten prysznic,
może mi się mały uspokoi i nie będzie tak naciskał na dół brzucha, ałaaaa
płakać się chce, czasem mam wrażenie jak by był prawie na samym dole i miał wypaść prawie....
ale to na pewno tylko mi się zdaje
Podziel się: