reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Martusia 4 cm rozwarcia :szok: Niezle! Mam nadzieje, ze urodzisz jak malzon bedzie w domku, bo rzeczywiscie jeszcze nie zdazysz dojechac ;) U Ciebie to naprawde szybko pojdzie!

Ewcia odpoczywaj kochana, trzymam ckiuki, zebys do stycznia dotrwala!

Marta70 fajnie , ze juz w domku jestescie :)

Dominika oj wiem jak to jest , jak synek potrafi dac w kosc czasem! Kochane te nasze szkraby, ale rzeczywiscie odpoczac nie dadza... ;)
Dobrze, ze u synka juz lepiej i wysypka schodzi :)

A ja dzisiaj jakos zle sie czuje, boje sie zeby mnie jakas choroba nie wziela... W tej ciazy jeszcze nie chorowalam i mialam nadzieje ze juz na koniec nic mnie nie zlapie... Na razie poza bolem glowy to nic mi nie jest, tylko czuje takie dziwne oslabienie , a zawsze jak sie tak czuje to pozniej cos wychodzi. No nic moze na strachu sie skonczy, wlasnie robie syrop z cebuli (uwielbiam :)) i juz nie moge sie doczekac jak bede go pic ;)

evciaa nie martw sie , na pewno wszystko z corcia jest dobrze i jeszcze podrosnie!

Ostatnia edycja:
reklama
A ja dzisiaj jakos zle sie czuje, boje sie zeby mnie jakas choroba nie wziela... W tej ciazy jeszcze nie chorowalam i mialam nadzieje ze juz na koniec nic mnie nie zlapie... Na razie poza bolem glowy to nic mi nie jest, tylko czuje takie dziwne oslabienie , a zawsze jak sie tak czuje to pozniej cos wychodzi. No nic moze na strachu sie skonczy, wlasnie robie syrop z cebuli (uwielbiam :)) i juz nie moge sie doczekac jak bede go pic ;)

też lubię taki syropek, a lepiej się kuruj
może weź sobie rutinoscorbin, mi pomagał jak czułam że coś mnie łapie...
nawet przez jakiś czas codziennie łykałam...
szkoda by było teraz złapać jakieś choróbsko

evciaa niktóre dzieci to najwięcej rosną w ostatnich 2-3 tyg więc się nie martw na zapas, może powinnaś zrobić morfologie i żelazo bo może masz anemie??? i lekarz ma racje z tym jedzeniem, nie żałuj sobie, jedź pełnowartościowe produkty, dużo owoców, warzyw, sok z marchwi też jest dobry, no i oczywiście mięso,teraz masz fory i korzystaj a zobaczysz, że mała podrośnie szybciutko:)

ARISKA - DAJ JEDNA MUFINKE!!! ...prosze!!!!!

wrocilam z sesji zdjeciowej ale szczerze to mam mega mieszane uczucie - w studio bylo tak zimno, ze az sily odbieralo...
nie poszlo tak jak chcialam i obawiam sie, ze to bedzie mega lipa za mega kase:wściekła/y:
cos mi chyba dobre samopoczucie snieg przysypal - moze musze poczekac do odwilzy...

dziewczyny jak to jest z podciekaniem wod???
bo ja musialam wlozyc sobie podpaske taka poporodowa bo wkladka okazala sie za mala - jutro wieczorem mam wizyte chyba dotrwam co?
mam nadzieje, ze dzidziula uciska mnie na pecherz i dlatego ciagle mi cos leci...

ARISKA - DAJ JEDNA MUFINKE!!! ...prosze!!!!!

wrocilam z sesji zdjeciowej ale szczerze to mam mega mieszane uczucie - w studio bylo tak zimno, ze az sily odbieralo...
nie poszlo tak jak chcialam i obawiam sie, ze to bedzie mega lipa za mega kase:wściekła/y:
cos mi chyba dobre samopoczucie snieg przysypal - moze musze poczekac do odwilzy...

dziewczyny jak to jest z podciekaniem wod???
bo ja musialam wlozyc sobie podpaske taka poporodowa bo wkladka okazala sie za mala - jutro wieczorem mam wizyte chyba dotrwam co?
mam nadzieje, ze dzidziula uciska mnie na pecherz i dlatego ciagle mi cos leci...

o kurczę a może to fakt wody, ja to nie wiem, mi jeszcze nie odchodzą....

reklama
Do góry