fogia- to kryzysik minal z fifim? mam nadzeje ze gdyby co to jakas max 3dniowka- maly biedaczekk jeszcze tego miu brakuje na swieta!
ewcia- daj znac co z mezem!! a tu nogi do gory i zaciskaj jeszcze troszke!!!
blondi- kurcze dziewuszko odpoczywaj i nabieraj sil.. bo po takiej akcji gdyby ci przyszlo dzisiaj rodzic to ja pierdziele!!
czyli dzisiaj jest pelnia czy jutro???
jak dzisiaj to juz ustawiam pod drzwi walizke siadam i czekam!!!!
troszke ogarnelam lazienke, jeszcze kuchnie bym chciala, ale to troszke pozniej!! cholera mam tak beznadziejne meble ze czyszczze i czyszcze a na szafkach tluste smugi!!!!! jakis parowar czy co musze zakupic bo pod swiatlo to beznadziejnie wyglada!!!
zaraz wyjde z psiurka wroce i biore sie za sprzatanko!!! jakis przyplyw energii mam! ale nic nie boli poki co..
ewcia- daj znac co z mezem!! a tu nogi do gory i zaciskaj jeszcze troszke!!!
blondi- kurcze dziewuszko odpoczywaj i nabieraj sil.. bo po takiej akcji gdyby ci przyszlo dzisiaj rodzic to ja pierdziele!!
czyli dzisiaj jest pelnia czy jutro???
jak dzisiaj to juz ustawiam pod drzwi walizke siadam i czekam!!!!
troszke ogarnelam lazienke, jeszcze kuchnie bym chciala, ale to troszke pozniej!! cholera mam tak beznadziejne meble ze czyszczze i czyszcze a na szafkach tluste smugi!!!!! jakis parowar czy co musze zakupic bo pod swiatlo to beznadziejnie wyglada!!!
zaraz wyjde z psiurka wroce i biore sie za sprzatanko!!! jakis przyplyw energii mam! ale nic nie boli poki co..