reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

no dobra...ja lecę piec serniczek z rodzynkami... mąż w domu dzisiaj siedzi więc go wykorzystam do pomocy przy miksowaniu bo mi ręce odpadna :-D

reklama
a ja dopiero wstalam hehe;) dziś rosołek z lanymi kluseczkami :) a wczoraj myślałam że Miśka mi z brzucha wyjdzie takiej aktywności dostała hehe

Kostka mnie boli chyba w szkole gdzieś skręciłam :/

Denerwują mnie z Orange bo kurcze kończy mi się umowa i przechodzę na popa a ci ciągle wydzwaniają i coś mi tam oferują już odmówiłam kilka razy przez telefon, byłam osobiście gdzie konsultant miał zaznaczyć zeby do mnie nie dzwonili, przez telefon ciągle mówię żeby do mnie nie dzownili bo nie przedłużam a tu ciągle ktoś inny dzwoni w tej samej sprawie :/

ariska do mnie też ciągle ze wsząd dzwonią, jak nie orange to tp to cyfra i w kółko:)
ja właśnie skończyłam poprawiać moją nieszczęsną prace inż.:) mąż tylko wszystko wyedytuje jak trzeba i jutro odda za mnie, obym już nie musiała tego poprawiać bo przy dziecku nie będę mieć na pewno ani czasu, weny i ochoty;p

Ariska uzbrój się w cierpliwość, oni i tak będą dzwonić, dopóki już na pewno nie przejdziesz na POP'a, bo wiesz, zawsze jest szansa że jednak Cię namówią.

Zobaczcie co moje dziecko wczoraj wykombinowało:
IMG_0376.jpgIMG_0375.jpg
pencil.png

To ja wg tego kalendarza sobie zamawiam pełnię wypadającą 19 stycznia :)))

gogi8 - mnie krew zalała, żeby to jeszcze ta brojna Magda, ale duża dziewucha z Nicole a ona takie głupoty czasami odwala, że brakuje mi sił... Cały przedpokój, wiadomo jak styropian się rozwiewa pięknie, więc całe mieszkanie praktycznie było zawalone a u nich nawet ściany i łóżka...

Znowu zaczyna mnie brzuch boleć... ehhh
Bo nie wiesz? W dwójkę się lepsze głupoty wymyśla :) Moi też czasem we mnie krew gotują - jak im każę się bawić to marudzą, a jak każę sprzątać - to bawią się w najlepsze.

Mam już choinkę. I wszystkie prezenty :) Myślę że dzieciaki będą zadowolone

Widzę że niektóre żarty trzymają. Ja chciałam coś, ale pamiętam tylko jeden - tak zazwyczaj jeden żart się mnie przyczepi i tak za mną chodzi
że naprzykład: podawanie wynagrodzenia brutto jest jak podawanie długości członka z kręgosłupem.

Fogia - ja po takim wypadzie to chyba bym na czworakach wracala z siatami w zebach... Wierze, ze Filip wyzdrowieje do swiat i wszystko bedzie okey!!!

blondi - kiepsko sie wymiotuje z takim brzucholkiem (cos o tym wiem), zwlaszcza ,ze wymioty (napinajace sie miesnie brzucha) moga pobudzic akcje porodowa - mam nadzieje, ze nie masz tempertury podwyzszonej??? mnie w szpitalu sugerowano by zastosowac toceran w czopkach by przed czasem nie urodzic - ale dobrze bylo by pogadac z lekarzem. Tak mi przykro, ze tak Cie wymeczylo!

nie wiem czy moj maz juz by chcial dzieciatko na swieta w domu - bo dzwonil juz chyba 3 raz jak sie czuje - rano nie chcial jechac do pracy, teraz stwierdzil, ze wczesniej wyjdzie z pracy... nie wiem czy mial jakis sen???

damqelle - hahahahaha ale tym czlonkiem mnie rozbawilas hahahahahahahahahahahahaha

Ostatnia edycja:
syla - hahahaha, dzieci sa najlepszymi krytykami sztuki:):):)
gogi - artystka z Twojej corci!!!

moja majcia zapodala sobie dzisiaj makijaz w fiolecie - wyglada jak by sie denaturatu napila :) nie mam tu apartu, wiec sie nie pochwale pomyslowoscia mojego dziecka.
choc maja to lubi jakims tekstem nas rozbawiac:)

reklama
ariska do mnie też ciągle ze wsząd dzwonią, jak nie orange to tp to cyfra i w kółko:)
ja właśnie skończyłam poprawiać moją nieszczęsną prace inż.:) mąż tylko wszystko wyedytuje jak trzeba i jutro odda za mnie, obym już nie musiała tego poprawiać bo przy dziecku nie będę mieć na pewno ani czasu, weny i ochoty;p

Ty masz poprawki a ja mam napisać pracę mgr i jakoś ciężko mi to idzie;) a w tym semestrze powinnam oddać jakieś rozdziały a narazie mam plan

Do góry