reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Damqelle to co będzie jak będzie ich troje, to dopiero będą rozrabiać, jesteś na to gotowa?

gotowa... nie gotowa... kupię sobie duże opakowanie melisy i muzykę relaksującą najwyżej. Najbardziej jednak martwi mnie ta moja wsza co nie chce spać w swoim łóżku - ja nie wiem kto w końcu z tego łóżka wyleci. Pewnie tatusiowi zostanie się przenieść do księżniczkowego łóżka pod różową kołderkę ;)

Ariska - a z czego piszesz?
AsiaK - ja byłam ostatnio z Anią na śniegu. Anka sobie pojeździła z góry, w końcu się jej znudziło i mówi:" To chodźmy już mamuś do domu bo mi jaja zmarzły"

Ostatnia edycja:
reklama
oj to współczuje ariska ja się zabierałam do mojej jak pies do jeża a i tak w miarę sprawnie poszło choć nie mówię hop bo mój promotor jest dosyć wymagający i znając go będę mieć jeszcze masę do poprawy, a przy dziecku trudno jest się zmobilizować i mieć czas przede wszystkim

damqelle - ale sie usmialam!!!!!!!!!!!! hahahhahahahahahahhahahaahaha, ona ma 6 lat? dzieciaki daja tyle radosci... ale warto miec melise w domu:):):) czasem sie przydaje:)
ojku az mi lezki polecialy ze smiechu!!!! hahahahahahahahahahahahahah

ariska - pamietam jak bronilam swoja prace - ze stresu dostalam tak piskliwego glosu, ze komisja ze smiechu nie mogla sie opanowac... Ci co czekali zachodzili w golwe co sie za tymi drzwiami dzieje bo tak glosno sie smiali :)

ide sie szykowac bo na 17 mam sesje z brzuszkiem to dobrze by bylo jakos wygladac:)
wpadne jeszcze, jak juz sie ogarne:)

Ostatnia edycja:
czesc dziewczynki:)
i tu musze sie z Wami przywitac:-)
wybaczcie ze nie nadrobie tych dni,ale postaram sie zagladac tutaj regularnie:)
ticker.php

reklama
Ja już w domu, połaziłam sobie, frajdę mi to sprawiło :tak:
pogoda oszkliwa, wszystko topnieje i przemokły mi znowu buty, wszędzie ciapa, a ja sobie spacerowałam po takiej - no przecież nie będę autobusem jeździć na miasto...
.................................................................

Ewcia kochana no fajnie by było jakby synuś doczekała jeszcze do nowego roku - tego Ci życzę , a stres no może to przyspieszyć...
Biedaczko oby mąż szybko wyszedł z szpitala i żebyś miała święta spokojne

joasienka powodzenia na wizycie

jumabe biedaku, dasz znać jutro jak po wizycie, będzie dobrze obyś święta spędziła a w domu

Blondi wracaj do zdrowia :tak:

damqelle to ty już masz gotowe wszystko na święta - szczęściara :tak:

Do góry