reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

ribi - Ty coś dzisiaj pisałaś jak dobrze kojarzę o zgadze i własach u dziecka, przynajmniej tak to zrozumiałam, a ja kiedyś się dowiedziałam, że jak się ma zgage w ciązy to dziecko się z włosami urodzi, czy to prawda?
TAK - albo łyse jak kolano ;)
Ja tak jak ewcia - spałam na siedząco taką miałam zgagę a anka była dokładnie łysa do 2 roku życia :)
Klaudoos - no to wszystkie wstajemy o 5 rano zobaczyć że urodziłaś :) No życzę ci z całego serca. A Ribi to już wcale nie będzie spała ;)

reklama
TAK - albo łyse jak kolano ;)
Ja tak jak ewcia - spałam na siedząco taką miałam zgagę a anka była dokładnie łysa do 2 roku życia :)
Klaudoos - no to wszystkie wstajemy o 5 rano zobaczyć że urodziłaś :) No życzę ci z całego serca. A Ribi to już wcale nie będzie spała ;)

tak będzie jak mówisz:) póki co i ja uciekam bo klaudoos teraz będzie molestować a dopiero w nocy rodzić więc ja chociaż z godzinę się prześpie ;)buziole:)

trzeba się kłaść niedługo, jutro o 8:00 pobudka, umówiłam się że pójdę do znajomej :-)
pierwszy raz od miesiąca pójdę sama na miasto - ale wyprawa hehehe

ciekawe co się wydarzy dzisiejszej nocy..............

Nadrobiłam Was :)

klaudoos- no trzymam kciuki, oby wybiła dzis godzina zero!!!

ewcia- kochana, Ty masz jeszcze trochę czasu, wiec zaciskaj nogi!

Moncia- ale narobiłaś mi ochoty na śledzie, matko jutro męza chyba po nie pośle...a co do sprawy kolegi, faktycznie poważna sprawa, ale Bóg Ci w dzieciach wynagrodzi, dobra kobieto!

Co do zgagi tez mnie ostatnimi czasy meczy, kubek mleka przy łóżku obowiązkowo musze mieć, inaczej chyba bym spłonęła...

Mimo tych skurczy brzucha, postanowiłam się zebrać w sobie, bo już mnie szlak trafiał w tym łóżku i wzięłam się za robinie trufli orzechowych na święta. Mhm pyszniutkie wyszły:) I no i na 19 wybraliśmy się do tego teatru, chociaż jeszcze w południe, nie wiedziałam czy sie wybierzmy...Ale dobrze mi to zrobiło, sztuka świetna...Fajnie dziewczyny jest czasem się odchamić:) Ale oczywiście po drodze nie obyło się bez sensacji, złapaliśmy gumę...Połowę drogi przejechaliśmy na flaku, matko dobrze, ze nas gdzieś nie zniosło...Mąż zmienił koło i pojechaliśmy do tego teatru ( bilety zmawialiśmy 3 miechy wcześniej, żal byłoby opuścić) oczywiście spóźnieni, ale wpuścili nas, moze dlatego, że zobaczyli, że w ciąży jestem...

To i ja się żegnam, dobrej nocki brzuchatki.

moniaivoy a cuż to za orzechowe trufle? brzmi smakowicie :)

Ja zjadłam pół opakowania ptasiego mleczka a teraz mi niedobrze bleee czasem mam dość swojego obżarstwa ale się usprawiedliwiam że to do porodu i po porodzie zero słodyczy

reklama
wpadam do was wieczorowa pora - moniaivoy trufle... coz... zazdroszcze takich umiejetnosci!!!
ariska wpadnij do mnie na pierniczki w czekoladzie i zabierz ptasie mleczko ...pomoge Ci dokonczyc :)
klaudoos - ja to mam sposob na wybudzenie meza - nawet z baaaardzo glebokiego snu :)
..o doczytalam, ze dziewczyny rzucaja na Ciebie uroki - hahah rozbawilo mnie to bardzo! :) ciekawe czy to podziala :)

Moj Mis wystawil moja torbe do szpitala bo stwierdzil, ze moze sie okazac, ze dzis w nocy bedzie potrzeba i on sie nie bedzie stresowal szukajac jej! ..podobna jak spalam (minionej nocy) to podkurczlam jedna noge dokladnie tak jak wtedy kiedy mialam skorcze - ja tego nie pamietam i nie przypominam sobie by, mnie cos bolalo... on bidulek nie spal tylko czekal na rozwoj sytuacji... Bozi dziekowal, ze jestesmy u rodzicow i nie bedzie musial po nikogo dzownic itd. ja sie wyspalam a on niestety nie :):):)
...no i na dzisiejsza noc oczywiscie zostalismy u tesciow...
Tak sobie mysle, ze mam manicure, pedicure, henne i regulacje brwi zaliczone, wlosy zrobione... wiec od tej strony jestem przygotowana :)
...tylko, ze ja chyba jeszcze nie jestem wewnetrznie gotowa - tylko czy mnie sie ktos bedzie pytal o zdanie???

Ostatnia edycja:
Do góry