reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
hej

mój starszak śpi. Ewidentnie coś mu dolega, pokaszluje, ciągnie noskiem, bladziuchny i oczy podkrążone. Markotny, smutniutki, jak nie mój Fifcio. Cały dzień przetrzymałam go w łóżku, postawiłam bańki, napoiłam lipą z miodem, natarłam maścią rozgrzewającą. Zobaczymy jak minie nocka........:-(

blondi jest taki przesąd z tymi włosami, ja przy Filifm zgagę miałam okropną, a młody urodził się z mego włosami.
Ewciaa trzymaj się kochana! oby do stycznia!

Ja z dziewczynami miałam taką zgagę, że spałam na siedząco, serio:) i Nicole miała tylko taki ciemny meszek a Magda łysa jak kolano. Teraz zgagi prawie wcale nie mam, zobaczymy co wyjdzie :)

U mnie to jest tak, że od dwóch tygodni mam bóle takie miesiączkowe i kłucie, miałam upławy białawo-przezroczyste, takie gęste i bez wkładki ani rusz, a dzisiaj wyglądało to tak, że wypłynęło ze mnie coś - tak z 5 cm takiej galaretki jak białko kurzęce ale bardziej ścisłe, takie ciągnące się, jakoś nie umiem tego sprecyzować... Wzięłam już 2 no-spy i kąpiel bo co chwilę mnie kłuje. Teraz właśnie wylazłam z wanny i już znowu wraca to cholerne pobolewanie. Mam nadzieję, że do końca roku jeszcze tak pochodzę, wkurza mnie ten stan bo czuję się jak inwalidka...
Mąż zabronił ruszać się z domu i nie mam zaprowadzać dziewczyn do szkoły, te 3 dni mam dać sobie spokój, ale Magda ma we wtorek występ... jutro ostatnia próba i we wtorek miałam iść na ten występ... tak to przeżywa... Trochę się boję, że jakby coś się ruszyło przedwcześnie to będę miała wyrzuty sumienia, bo dla małego to zbyt wcześnie a z drugiej strony ona tak przeżywa ten występ... Zobacze jak nocka mi zleci bo dzisiaj już po wstaniu z łóżka ledwo chodziłam, jak będzie jutro w miarę to pójdziemy do szkoły.
Kochana Ty masz jeszcze czas!!!! no ale jakies 2 tyg pewnie max pochodzisz!! bidulko- 2 dzieci nawet nie odpoczywasz, do tego stres z mezusiem!! kochanienka 3 maj sie..

a mnie dziwnie brzuch boli- takie bole miesiaczkowe ale powiazane z bolami na wypróżnienie (kupke zrobilam dzisiaj 3 razy, wiec ewentualnie jutro bedzie zalegalo wczorajsze wieczorne jedzonko)..'
mowie do mojego ze cos musimy dzisiaj pomajstrowac to moze cos ruszy choc nie wierze juz w to:( pewnie przyjdzie mi rodzic po nowym roku:( ale szymon dupinke wypina juz znacznei nizej w okolicach pępka wiec jest coraz nizej..
o rety co ja bym dala zeby cos ruszylo w ciagu tych 3 dni!!!!

mam juz choinkę!!! leze ...sapie.. i objadam sie czekoladkami.. Tomek jeszcze nie spi. a misiek wyskoczył na chwile.. to moge sobie z wami popisac... dzis sie skleiłam ze to juz 35 tydzien o szok... niewiem co nadrobie.. czy cokolwiek nadrobie.. ale sie postaram :)

reklama
Do góry