klaudoos a masz jakoś więcej energii? Wiesz bo z tego co piszesz to organizm się oczyścił tylko jeszcze żeby siły na parcie były jeżeli dobrze pamietam to malta chyba wczoraj obleciała całą chałupę chyba że pomylilam dziewczyny
reklama
energii sie pytasz? tzn energii mam od kilku dni nawet nawet.. nie to co kilka tyg temu ze ciezko mi bylo podniesc 4 litery by cos zrobic.. nie chce sie zbytnio nakrecac, bo nic z tego nie wyjdzie znowu.. w kazdym badz razie jeszcze nie mierze tych boli tzn. powiedzialam do meza przed chwila ze sa co jakis czas.. teraz byl o 22:05 no i jak znowu przyjdzie to sobie lukne o której.. ale nie sa uciazliwe taie mini bóle..
Malutka...
Fanka BB :)
klaudoos w takim razie i ja życzę porodu oczywiście szybciutkiego
ewcia wypoczywaj
Fogia zdrówka dla synka
ja jakaś zmęczona jestem idę spać spokojnej nocki
dobranoc
ewcia wypoczywaj
Fogia zdrówka dla synka
ja jakaś zmęczona jestem idę spać spokojnej nocki
dobranoc
C
claudia4you
Gość
Madlen80
Fanka BB :)
Klaudoos moze cos sie ruszy dzisiaj? :-) Ja tez rzucam na Ciebie urok
A jutro mam nadzieje, ze przeczytamy sms od Ciebie
Ewcia odpoczywaj! Musisz jeszcze troszke wytrzymac! Mysle ze to byl czop, podobnie jak u malty, a ona wytrzymala chyba 19 dni, wiec i tobie sie uda!
biala super ze masz choineczke
A jutro mam nadzieje, ze przeczytamy sms od Ciebie
Ewcia odpoczywaj! Musisz jeszcze troszke wytrzymac! Mysle ze to byl czop, podobnie jak u malty, a ona wytrzymala chyba 19 dni, wiec i tobie sie uda!
biala super ze masz choineczke
ja sie zegnam.. ide myc zabki i moze cos porozkminiamy z mezulem.. gdyby cos sie dzialo (ale w to watpie) bede bombardowac sms pewnie Ribi
czekam
reklama
C
claudia4you
Gość
Podziel się: