reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

klaudoos a masz jakoś więcej energii? Wiesz bo z tego co piszesz to organizm się oczyścił tylko jeszcze żeby siły na parcie były:) jeżeli dobrze pamietam to malta chyba wczoraj obleciała całą chałupę chyba że pomylilam dziewczyny:)

reklama
energii sie pytasz? tzn energii mam od kilku dni nawet nawet.. nie to co kilka tyg temu ze ciezko mi bylo podniesc 4 litery by cos zrobic.. nie chce sie zbytnio nakrecac, bo nic z tego nie wyjdzie znowu.. w kazdym badz razie jeszcze nie mierze tych boli tzn. powiedzialam do meza przed chwila ze sa co jakis czas.. teraz byl o 22:05 no i jak znowu przyjdzie to sobie lukne o której.. ale nie sa uciazliwe taie mini bóle..

Uciekamy lulu życzę wszystkim przyszłym mamom dobrej i przespanej nocki a te co chcą się już rozpakowywać to życze nocki na porodówce :-)i lekkiego porodu
Dobranoc :*

Hej my oglądaliśmy filmek właśnie
a widzę ,że tu istne obżarstwo :-)

Ciekawe co się dzisiejszej nocy wydarzy.......hm
z tą zgagą i włosami to chyba się nie zawsze sprawdza...
ale zobaczymy jak będzie u mnie

reklama
Do góry