reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Ojej blondi - współczuję ci biedulko. Pij dużo płynów. Podobno cola pomaga - ale nie wiem czy to dobry pomysł. Może zadzwoń do lekarza zapytaj co możesz brać bo po co się tak męczyć

A ja wstałam zaraz z rana, biegnę i patrzę - a tu cisza :(
Klaudoos - to nie było wczoraj "czyszczenia dywanów" ?

reklama
Witam w mroźny poranek :-)

Blondi, pij, pij i jeszcze raz pij, żeby się nie odwodnić! Najlepiej wygazowanej coli się napij, mnie pomogło, jak ze 2 miesiące temu miałam rewolucje żołądkowe...

U nas nocka spokojna, chociaż Tośkę czuję w pachwinach, dosłownie jakby się bawiła moimi jajnikami i sobie je szarpała, nigdy nie czułam jej tak nisko...

Zbieramy się jednak do tej Ikei, mam nadzieję, że obędzie się bez rewolucji, bo ja nie chcę urodzić w Katowicach ;-) Więc trzymajcie kciuki za mój szczęśliwy powrót :-)

Miłego dnia Brzuchatki :-)

Blondi a może tak Twój organizm przygotowuje sie do porodu, kurcze ale sama nie wiem, bo te wymioty nie pasują.

Zaaraz robie śniadanko, bo mały od samego rana jak tylko sie obudzi to jęczy, marudne to moje dziecko.

Witam Was
widzę, że spokojna nocka była i rytuał przerwany ...

Ja jeszcze bym pospała, ale jak się umówiłam to nie wypada odkładać..........

u nas strasznie ciepło jest +5 stopni, wszystko topnieje i będzie pewnie niesamowita ciapa - czego nie cierpię, już mrozik wolę

idę sobie jakieś śniadanie zrobić bo w głowie mi się kręci

Dzień Dobry

Blondi bidulko ale się wymęczyłaś :( Dużo pij abyś się nie odwodniła. A masz w domku smekte?? Okropna ale pomaga.

Czyżby dzisiaj dzień bez dzidziusia na naszym forum???

Blondi to Ty się chyba przed porodem oczyszczasz...

tak właśnie dużo pij, mi mama dawała gorzką , mocną herbatkę na wymioty - odpocznij sobie też , biedactwo
już niedługo będzie po wszystkim

witam sie nie spalam do 4-5. bóle miesiączkowe, zaczynajace sie bóle z krzyza nieregularne co 6, 10minut!!!!!!! modlilam sie by cos sie ruszylo a tu cholera nic!! obudzialm sie o 8 i znowu bole ale bez krzyza a na dole mokro!!!! tak jakbym sie caly czas pocila! kurde noiech cos ruszy!!!!

kashya- dobre!
damqelle- nie nie bylo cyszczenia dywanow, za to moj stwierdzil ze dawno tak fajnie nie bylo:) no i co? na bok i zlapal kima, chrapal jak opetany a ja myslalam rozwija sie cos czy nie??

blondi- kochana ja obstawiam ze jednak to nie jelitowka! wez wypij cole- przeczysci ci uklad pokarmowy z bakteri a glukoza w niej zawarta da tez sil!!!

No i dupa....żadnej wiadomości na gorącej.... klaudoos obiecała i kurcze czlowiek czekał i się nie doczekał:) Widzę, że dziewczyny czuwały do 3 a niektore nawet nie zasnęły....blondi Kochana wypij tę Colę i będzie Ci lepiej....:) Trzymam za Ciebie kciuki,bo biedactwo się męczysz...damquell ile klaudoos może czyścić te dywany...wczoraj zbierała okruszki z podłogi:)

A ja wstałam , zjadłam śniadanko, dziś idę na pocztę:) obym doszła:) Milego dzionka

reklama
Do góry