AsiaK.
Fanka BB :)
Wpadlam na chwilunie a tu taka niespodzianka - Wiktor juz jest!!!
ja mam wrazenie, ze w ciazy bede chodzic do konca zycia - wszystko mnie boli,lezec nie moge jednak zadnych objawow zblizajacego sie porodu
..obiecalam mojej mamie, ze pochodze jeszcze 8 dni a potem jak juz bedzie z nami to moge rodzic
pedze poczytac poki jedno dziecko oglada bajke a drugie chyba spi
eh, nie denerwuj sie! moze sprzedasz ja pozniej na allegro i kupisz cos dla siebie ..albo dla Szymcia
ja mam wrazenie, ze w ciazy bede chodzic do konca zycia - wszystko mnie boli,lezec nie moge jednak zadnych objawow zblizajacego sie porodu
..obiecalam mojej mamie, ze pochodze jeszcze 8 dni a potem jak juz bedzie z nami to moge rodzic
pedze poczytac poki jedno dziecko oglada bajke a drugie chyba spi
my zjedlismy rosolek, ja dodatkowo mandarynki rzecz jasna..:-) i leze i wzdycham..
moj mi podniosl cisnienie bo chce z pracy przyniesc jakas drukarke mega wielka- lekko uszkodzona, alez sie zdenerwowalam, kurde nie ma miejsca w mieszkaniu a cholera biuro chce z niego zrobic.. gdybysmy jeszcze drukowali.. a tu sie druknie jakos 1 kartke raz na ruski rok! wrrr...
eh, nie denerwuj sie! moze sprzedasz ja pozniej na allegro i kupisz cos dla siebie ..albo dla Szymcia