reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

według ostatnich wizyt u ginka powinnam urodzić dzisiaj, ewentualnie we wtorek a najpóźniej do Wigilii... ciekawe czy się sprawdzi :-D

ribi - malcie chociaż czop odszedł :-)

reklama
monciaa w ciazy z synkiem czop mi odszedl w dniu porodu :) Takze nic straconego :)
A swoja droga rozwarcie z 3 cm /tyle mialam jak do szpitala dotarlam/ do 10 cm zrobilo mi sie w ciagu 4-5 godzin ;) Wiec to ze wczesniej nie ma sie objawow to tez nie oznacza , ze pozniej wszystko dlugo bedzie trwalo.

klaudoos mam pytanie ta twoja lampka nad łóżeczkiem jest z IKEA ?
ile tam takie kosztują mniej więcej?
u nas IKEI nie ma ale chcę porównać ceny , chcę też zobaczyć na żywo jakie jest to światło i czy starczyłoby jakbym wstawała do małego w nocy

madlen - bo ja już bym chciała mieć Szymonka na cycusiu:-) wiem, że do terminu jeszcze trochę czasu zostało, ale mam nieodpartą potrzebę przytulania bobasków:-) właśnie to pisze, a mały szaleje jak nie wiem co.... chyba wie, ze piszę o nim :-D

no dobrze... idziemy jeśc obiadosek... a później do teściów pomagać lepić uszka:/ ciekawe jak to zrobię z moimi zdrętwiałymi rękoma:-D

Jak ja nie lubię prasować, masakra. Ale już kończę. Dobrze że mąż robi obiad. A ja wieczorem będę robić forumowe ciasto :-)- takie jak dziecko śpi, i kupiłam porzeczki do niego - ciekawe czy wyjdzie :-)

Widze ze ciaglosc zachowana i kolejne Malenstwo na swiecie ;)
Ja cos dzisiaj apetytu nie mam.. obiad zrobiony ale wcale mi sie nie chce jesc- zostanie na obiado- kolacje.
Pare z Was pisalo o uczuciu klucia w dole brzucha- tez tak ostatnio mam. Ale wlasnie czytalam ze dziecko wstawia sie w kanal rodny. W tym tygodniu czeka mnie wizyta u lekarza i juz sie nie moge doczekac zeby dowiedziec sie jak to wszystko u mnie wyglada:)
Fogia- zdrowka dla Synka! Oby choroba sie nie rozwinela..
Paola dobrze ze juz jestes w domku a przezycia w szpitalu naprawde nieciekawe..

Dzisiaj produkujecie dużo :-)
Ja dzis pospałam do 9tej, potem bylismy w kosciólku, zjedlismy obiadek i teraz leniuchowanie:-)

Malta - wspaniałe wieści :-) nadrabiałam wszytsko i tak czytam, że 19dzien od odejścia czopa ma i nagle ribi pisze że urodziła :-) cudownie:-) Gratulacje :-)

Fogia - zdrówka dla synka, aby nic powazniego mu nie było:( niech się wyśpi, szybko zregeneruje organizm!

ribi - mnie naszczęście odpusciła rwa i spokój do dziś, a Tobie współczuje, ale napewno rehabilitacja pomoże, choć jak słysze u Ciebie o rwie modeleczko to zastanawiam się skąd ona u Ciebie:p

moncia - zyczę Ci by rwa odeszła, bo wiem co to za ból i jak utrudnia chodzenie, leżenie i wogóle ciąża bardzo męczoca się staje :-(

paola - no dobrze, że sie odwzwałaś bo się martwiłysmy, dobrze, że u dzidziulki OK!

ribi - mnie naszczęście odpusciła rwa i spokój do dziś, a Tobie współczuje, ale napewno rehabilitacja pomoże, choć jak słysze u Ciebie o rwie modeleczko to zastanawiam się skąd ona u Ciebie:p

Kochana nie słodź, nie słodź:) co ja mam powiedzieć o Tobie?:) Mi narazie rwa odpuścila,ale nieraz mam jakieś takie pobolewania i odrazu się zaczynam oszczędzać, bo nie chcę żeby rwa wróciła. Czyli z rwą została tylko moncia :)

reklama
carri ja w razie co uprałam w dziecięcym też, wkładów poporodowych mam 15 sztuk i 10 mega podpasek belli ze skrzydełkami, 20 też będzie ok, a jeśli chodzi o tantuum rose dużo jest o tym pisane na wątkach zakupowych i wyprawkowych ostatnio, ja też sobie go kupilam a prócz tego mam Lactacyd Feminę i Biały Jeleń mydło

jeeej miałam tylko godzinke leżeć a tu tak się mi przysneło, że wstałam o 15 a literatura w polu..
oj ja też mam ochotę na same pyszności tylko tak bardziej na słodko a już zjadłam wszystko co miałam...

Do góry