reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

fogia najważniejsze że coś zjadł. Ja byłabym jeszcze spokojna jakby się pojawiła gorączka....wtedy wiemy że faktycznie choroba....trzymam kciuki za Fifiego:)

A ja właśnie dopiero zaczynam gotować rosołek....później kurczaczek z ziemniaczkami i sałatą....i na podwieczorek GOFRY:)

reklama
fogia najważniejsze że coś zjadł. Ja byłabym jeszcze spokojna jakby się pojawiła gorączka....wtedy wiemy że faktycznie choroba....trzymam kciuki za Fifiego:)

A ja właśnie dopiero zaczynam gotować rosołek....później kurczaczek z ziemniaczkami i sałatą....i na podwieczorek GOFRY:)

Rozumiem że masz gofrownicę??

zjadło by się gofra, ale potem by było zdychanie :-(

a tak to chyba jogurcik zjem

Claudia Ja tez ostatnio mam wiekszy apetyt wiec nie jestes sama :) A najwiecej zjadam m&m orzeszek od jakis dwoch tygodni jem je codziennie to chyba juz male uzaleznienie sie robi no i zolty ser tego to osttanio kupujemy na kilogramy co drugi dzien pol kilo nam idzie no szok. Fogia biedny twoj synek kurcze oby sie nic wiecej nie rozwinelo zeby sie okazalo ze to tylko jakies oslabienie jest.Znalazlam taki link do zrobienia choinek origami moze ktoras z was zainteresuje bo szukam czegos co bym mogla z synem proobic z kolorowego papieru i tak mysle ze fajne by byly takie choinki na wigilie zamiast serwetki zlozonej w srodku talerza polozyc byly by ladna ozdoba.A Wy co o tym myslicie?Albo na obiad siwteczny z imionami mozna dac kolo talerzy jak ktos robi rodzinny szkoda ze My w tym roku sami jestesmy przez cale swieta.Origami: 5 prostych porad jak zrobić choinke z papieru

No ale te gofry.... no to teraz narobiłaś mi smaku, bo dzisiaj mam jak claudia siedzę w domu i bym jadła aż mi ślinka cieknie na te gofry.
Gosia i m&m i Ty też przeciwko mnie :-Dkurcze chyba będę musiała iść do sklepu po coś dobrego.

Ostatnia edycja:
Fogia zdróweczka dla Filipka :)

A ja obiadek prawie gotowy. Rafał z Wiki poszli na górkę, wzięli narty i sanki jak wrócą to zjemy :) A potem może na kawkę d teściów pójdziemy - zobaczymy czy będzie mi się chciało.

Czesc dziewczny
Widze ze wołaliscie mnie wiec jestem.....

Przepraszam Was za moja nieobecnosc ale odkąd tata przyjechał do domu nie mam czasu nawet na chwilke sie połozyc.... Zerkam co jaks czas co u Was ale ogolnie jestem zaganiana wiec nie mam mozliwosci popisac, mam nadzieje ze to sie juz wkrótce zmieni...Miało byc inaczej , miałam lezec wypoczywac a wyszło jak zwykle:/....
U mnie i u dzidzi chyba wszystko ok..... Dzidzia daje o sobie znac wiec sie tym nie martwie, poza tym czasem odczuwam bole w podbrzuszu ale sie nie dziwie zamiast lezec ciagle gdzies ganiam.... W poniedzialek ide na "reczne" badanie do mojego gina wiec zobaczymy co tam u mnie słychac.... Bardzo bym chciała dotrwac do stycznia i mam nadzieje ze mi sie to uda....
Brzuszek mam wysoko takze rychły poród chyba mnie nie czeka... Jedynym minusem jest to ze sie rozchorowałam meczy mnie kaszel a co za tym idzie mam kłopoty ze spaniem i brzuszek mnie boli .... Nie wiem co moge brac wiec jedynie zostaje mi herbatka z miodem lub cytyna:/

Co do Torby no cóz mam wszystko kupione...Powiedzcie mi czy pizamiki, reczniki, staniki do karmienia ,szlafrok czy to wszystko mam przeprac w proszku dzieciecym ??? I druga sprawa jaki kosmetyk do higieny intymnej mam do szpitala wziasc kupiłam tamtu rosa i irygator ale czy bede umiala to uzywac?? I jeszcze jedno czy 20 duzych podpasek starczy mi na pobyt do szpitala czy mam dokupic??

Narazie koncze obiecuje ze dzis jeszcze sie odezwe.... Pozdrawiam i caluski przesylam Trzymajcie sie ciepło
Do zas;-)

A ja czekam aż się mięsko zrobi i ziemniaczki dogotują, mizeria gotowa. już nie mogę się doczekać:-)
co do pampersów do ja kupiłam jedną paczkę PAMPERS te najmniejsze, w białym opakowaniu
Fogia zdrówka dla synusia:)
Ribi ale narobiłaś mi smaka na gofry, no ale niestety mogę tylko pomarzyć

My dzisiaj na obiad jemy makaron z sosem i warzywami - taką chętkę mamy

a ja ten jogurt zjadłam, ale jakoś on mnie nie zaspokoił....

reklama
Do góry