reklama
A ja nie wytrzymałam i obudziłam Filipka o 12. Ewidentnie bierze go jakieś choróbsko bo ospały jest, marudny, nad wyraz spokojny i coś pokaszluje. Zjadł troszkę krupniczku i teraz leży i ogląda anioła w krakowie. Wieczorem postawię mu bańki i ruszymy z domowymi sposobami leczenia w miarę rozwoju sytuacji.
zmykam do dziecka, wieczorem pewnie jeszcze zajrzę.
oby synuś jak najszybciej wyzdrowiał :* napewno to nic poważnego pewnie przeziębienie bo na dworze nie zaciekawie
oby szybko mu mineło.
My już po spacerku i po obiadku, dobrze mi zrobiło to wyjście po takim czasie siedzenia w domu od razu lepiej się poczułam,
teraz idziemy z mężem leżakować trochę a potem się biorę za literaturę do mojej pracy grrr... nie chce mi się...
My już po spacerku i po obiadku, dobrze mi zrobiło to wyjście po takim czasie siedzenia w domu od razu lepiej się poczułam,
teraz idziemy z mężem leżakować trochę a potem się biorę za literaturę do mojej pracy grrr... nie chce mi się...
fogia- boziu boziu.. zastosuj te swoje metody i niech wraca mały do siebie- biedactwo...
co do pieluch- moja kolezanka ostatnio przerzucial sie na dada biedronka i spasowala! zachwalala kilka tygodni a teraz przeklina je! podobna maly przesikuje je i kupka wychodzi góra!! powiedziala ze wraca na rossmannowe babydream bo byly poki co najlepsze!
hmm.. ciekawe jak to bedzie z naszymi skarbami..
co do pieluch- moja kolezanka ostatnio przerzucial sie na dada biedronka i spasowala! zachwalala kilka tygodni a teraz przeklina je! podobna maly przesikuje je i kupka wychodzi góra!! powiedziala ze wraca na rossmannowe babydream bo byly poki co najlepsze!
C
claudia4you
Gość
fogia- boziu boziu.. zastosuj te swoje metody i niech wraca mały do siebie- biedactwo...
tak to jest , że czasem opinie innych nie wiele dają
każde dziecko jest inne i co innego mu będzie pasowało, trzeba chyba popróbować i samemu dojść do tego co najlepsze dla naszych szkrabków :-)
Madlen80
Fanka BB :)
Fogia duzo zdrowka dla synka! Mam nadzieje, ze twoje metody podzialaja i szybko mu przejdzie.
iwi10
A ja nie wytrzymałam i obudziłam Filipka o 12. Ewidentnie bierze go jakieś choróbsko bo ospały jest, marudny, nad wyraz spokojny i coś pokaszluje. Zjadł troszkę krupniczku i teraz leży i ogląda anioła w krakowie. Wieczorem postawię mu bańki i ruszymy z domowymi sposobami leczenia w miarę rozwoju sytuacji.
Dobrze że zjadł, więc może to faktycznie jakieś nie groźne choróbstwo. Zajrzyj koniecznie i napisz czy małemu lepiej.
A co do pieluch to kupiłam pampersy 1 i huggisy1 no i mój mąż kupił w Norwegii jakiejś firmy u nich do wypróbowania i ma przywieść mam nadzieję że będę dobre, bo jak na tamte ceny to nawet nie drogie.
syla29
Pewnie tylko przeziębienie go bierze.Dobrze że zupkę zjadł.
reklama
C
claudia4you
Gość
Podziel się: