reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Eevciaa spokojnie! Zadazysz dojechac :) Jednak mimo wszystko rzadko sie zdarza, zeby ktos nie dojechal do szpitala ;)

Co do Malty jeszcze to spory jej synus jak na 36 tyg i 4 dni :szok::-) Moze miala jednak zle termin wyliczony, wyglada jakby synka w terminie urodzila :-)

Mój w 36 tyg i 1 dniu wazył 3600 :-)

Paola- zastanawiałam się co u ciebie że się nie odzywasz,ale dobrze że wszystko ok,a co do obsługi tego szpitala to naprawdę beznadzieja

Ostatnia edycja:
reklama
oj fogia to fakt dziwne te objawy - oby się okazało , że wszystko dobrze

paola okropne co piszesz
......................................

my po kościółku - było znowu tyle osób :no: a mały szalał znowu i naciskał na wszystko co się da.....
potem zjedliśmy i się położyłam, kilka minut temu wstałam....

ehhh bywają tacy bezlitośni ludzie, a gdzie to słynne hasło wprowadzane od x lat Rodzic po ludzku,?? w niektórych szpitalach to pod tym względem jesteśmy sto lat za murzynami a już nie wspomnę o krajach UE jak się to odbywa, u nas to średniowiecze i zacofanie gdzie nie gdzie pod tym względem
ja też mam kłucia i w ogóle bardzo boleśnie odczuwam parcie malego główką na szyjkę;/
fogia poobserwuj jeszcze synka a jak nie minie to jutro idź do lekarza

Ups, kolejne dzieciątko :-D A miało się urodzić dzień po moim :-)
To ja może jednak dzisiaj zajmę się tymi zakupami "torbowymi"... :-D

Piszecie o kłuciach - ja mam takie pierwszy raz w życiu, nigdy wcześniej nie miałam, chociaż rozwierała mi się szyjka, a dzieciaki były ułożone główkowo - i nie miałam też pojęcia, że to bardzo dobrze, jeśli są. Nie mam nic przeciwko szybkiemu i łatwemu porodowi :-)

Miłego dzionka - ja w międzyczasie zastanowię się, co powinnam sobie kupić do szpitala, skoro czas tak goni :-)

Filipek cały czas śpi, już sama nie wiem czy go nie obudzić. Nie wygląda na chorego, wcześniej spał taki skulony, teraz rozłożył się jak książę. Temp. nie ma, oddycha spokojnie, coś tam sobie wzdycha przez sen. Kurka nie wiem już sama, nie chcę panikować ale z drugiej strony nie chciałabym też bagatelizować sprawy. Zrobię mu chyba coś ciepłego i delikatnego do picia i jedzenia i go obudzę .....

I ja się witam:)

I super wieści, jak widać:) U mnie powiedzmy ze nocka przespana:) I lepsze samopoczucie, może dzis uda mi sie upiec jakieś ciasteczka...A wieczorem mamy jeszcze pójśc do teatru, obym tylko dała rade tam wysiedzieć i żeby siły na to pozwoliły, bo nasz ostatni nasz wspólny wypad przed narodzinami Ali:)

Do poźniej :)

reklama
Do góry